זוהי הודעה רישמית ! ! !

איזה כייף לחזור מחו"ל ולהתקל בבשורה

ובעצם להבין שביקרתם אותנו בהריון.... אז כולם מוזמנים אם זו השיטה , לבקר אצלנו ברכות יגיעו בטלפון מבטיח !!! ליאור

אההה...... עכשיו אנחנו מבינים ../images/Emo8.gif

למה הספה הייתה כל כך נוחה. וחוצמזה, איך היה בחו"ל. ד"ש חמה לחנה ולשיר. חגית וחגי.

מרב.

New member
ווואווו, איזה יום |הדגש| חג |סדגש|

חגית וחגי- חגי וחגית- איזה אושר!!!!!!!!!! הפתעות כאלו ממתיקות את היום ותמיד תמיד מתקבלות בשימחה ובברכה- למרות מפח הנפש הכואב שהיה מנת חלקכם בחודש שעבר- הגיע הזמן לחיוך של נחת על השפתיים. חגיתוש- עשית דרך מכובדת והרבה עבודה עצמית שאני בטוחה שתרמה לשניכם- מאחלת שההריון יהיה מאושר ונפלא ורגוע ומיוחד- זה כ"כ מגיע לשניכם כבר... שולחת מלוא החופן נשיקות, מאושרת עד השמיים- מרב

וואו! מזלטוב חגית וחגי ../images/Emo23.gif

חושבת עליכם הרבה ואיזה כייף לראות את הבשורה. שיהיה הריון קל ומושלם אני מתכוונת תיכף להצטרף נשיקות
נילה

נילה ושלומלום היקרים

מחכים לכם בקוצר רוח עם זרועות פתוחות לחיבוק ענק. חגית וחגי

Anu

New member
מזל טוב! ../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif

איזה כיף של הודעה לפתיחת השבוע! דרך אגב, מה זה הסדנה של סם?

uliss

New member
מאושרת בשבלכם - המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

הריון קל - עשיתם לי את היום, אוליס

רומי^^

New member
../images/Emo124.gifשיוווווווווווואאאאאאוווווווו

י ל ד י ם!!!!!!!!!!!!!! אני בשוק, אני בהלם, אני ה מ ו מ ה!!!!!!!!! ככה בשקט בשקט???? ההתרגשות גדולה, חגיגית שלי, הלב דופק. שימשיך וידפוק ויתעגל עד סוף תשיעי. נפלא-נפלא-נפלא שיהיה בשעה טובה

כמוך - כמונו יקרה.

עכשיו, שעות אחרי הבשורה, אנחנו אולי מתחילים לעכל את הטעות ואת הבשורה. הרי שנאמר כי "מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא", וכנראה שהמשפט התכוון אלינו. מחפשים דרכים לחגוג, ולתת לחגיגה הקטנה, שהולכת וגדלה בביטנה של חגית ימים של חג, אושר, דיצה, רינה, שימחה וגיל. הוא שורד, הוא לוחם (רק שלא יהיה פייטר - אלא קל"בניק) ואנחנו יחד ננצח! וחוצמזה - הגיע העידן לקיום הבטחתך. אוהבים. חגית וחגי.

קודם כל ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gifו ../images/Emo51.gif לכולם

חברות וחברים: לעכל בשורה שכזו, זה לא דבר פשוט. כשמבשרים למי שצריך, התגובות שונות ומשונות. כתיפינו כבר רטובות מדמעות, אוזנינו כבר חירשות מצווחות. אבל - זה שווה כל רגע האם לא לזה חיכינו והמתנו. הרבה תלאות עברו עלינו בשנה האחרונה. בי"ח מ.......... למי שזוכר/ת (מי שלא - שיבדוק בארכיון), והרבה תהיות, בכיות, זריקות וכן..... גם אכזבות. אולם, לרגע של היום, שווה היה לחכות. נכון, גם הפעם היתה טעות. אולם, אם לא היינו מגלים אותה עכשיו, יכול להיות ש....... (טוב נפסיק לחשוב רע, ונתחיל לחשוב טוב). לגביי הסדנא של סאם: המון דיונים כבר היו בפורום בקשר לסדנא הזו, המון תגובות, והמון גם קיטונות של רותחין. לכן, מי שרוצה ללמוד ולדעת, שתחפש בארכיון, או שתפנה במסר (5 בנות מתוך 9 בסדנא המקורית הריוניות היום - והמבין יבין). מחבקים את כולם, נשים וגברים, מקווים שכמונו, תהיו פה כמה שפחות זמן. אנחנו מבטיחים להראות נוכחות גם בעתיד, ובוודאי שגם לילדים הבאים. אוהבים אתכם מכל ליבנו. חגית וחגי.

מ ו ח

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo48.gifשיהיה במזל טוב../images/Emo57.gif

ויעבור בקלות

orp

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

נטאשה

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo41.gif מגיע לכם זר פרח

ואת כל הכוכבים..... מזל טוב ענקי! שמחה אתכם.

למעלה