זוהי הודעה רישמית ! ! !

matan10

New member
בוכה יחד איתכם

חגית וחגי יקרים אני קוראת את הסיפור ואני בהלם ... בטא 6 ??? העובר הזה הוא אכן משהו מיוחד, בז לכל, עקשן, נחוש, שיודע מה שהוא רוצה, ושום דבר לא ימנע זאת ממנו. מחבקת את שניכם מתן והאיש שאיתה.

ליברה*

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב

אם כי, אני מתביישת לומר, איני מכירה אתכם (היו לי תקופות תרדמה). ובכל זאת, כל הודעת הריון היא נצחון נוסף לכולנו. אפשר לפזר עלינו קצת "אבקת ילדים" פה ושם? ... בחיאת... ת´שו טובה..

אופה3

New member
יששששש, מזל טוב, איזה כייף לשמוע

אני ממש שמחה לשמוע את זה , ואני מאחלת לכם היריון קל ונעים, והלוואי, ויתגשמו כל משאלות ליבכם, בהצלחה בהמשך דרכיכם, האופה

תקווה באופק

ראשית- המון מזל טוב ובהצלחה! ושנית- אני חייבת לספר, שגם לי בבדיקת דם הייתה תשובה שלילית, וכמה שבועות אחר כך התברר שאני בהריון שבוע שמיני!!! איזה שוק זה היה... מאז עברו כבר כמה חודשים והיום כבר יש לי בת בגיל כמעט 3 חודשים, וזה רק שוב מוכיח שגם הרופאים שלנו (סגני אלהים...) עושים טעויות. טוב שאלו טעויות משמחות...

הרמוניה

New member
נגמרו לי המילים......

(חגי חיפשתי שיר במיוחד בשבילך-אבל מרוב הלם שכחתי אפילו את ברבאבא....) מאחלת המשך הריון הרבה יותר שיגרתי והמון המון אושר בסוף הרמוניה

saga

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif

לשמוע על הריון זה תמיד משמח, וזה בטח עוד יותר משמח אחרי קבלת תשובה שלילית אז המון המון מזל טוב שיהיה הריון קל תקין ומושלם

תוליק

New member
פפפפפפפשששששששששייי

אני בשוק - אני בהלם- אני ה-מו-מה!!! איך קורה דבר כזה? ממש מזל טוב והרבה הפתעות נעימות כאלו בעתיד...

נוג

New member
לזוג החגיגה איזה כל הכבוד ../images/Emo49.gif|4u

איזה יופי שמחה עד הגג בשבילכם, מעכשיו חגית בלי לעשות בעיות וצרות. המשך הריון קל ומהיר
ים ו
ות נוג

מיליקי

New member
חגית וחגי, איך אפשר לא לחגוג איתכם

ביחד?
איזה הפתעות נחמדות מצפות למי שלא מתחבר כל יום למחשב! שיהיה מזל טוב, והריון פשוט וללא הפתעות מיותרות! מילי

דנדושון

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזל

מצטער על התגובה המאוחרת. רציתי לאחל לכם הריון מוצלח וקל. ושיולד תינוק בריא ויפה.

למעלה