זוגיות עם ADD

czar

New member
אגב, אגב גדול ------------------------------

לא רוצה למתוח ביקורת אבל לעולמי עולמים לא הייתי מעיז לעלות על דל שפתי את המשפט בוא "תתחלף עם בני לכמה ימים...." לא חשוב מה יהיה בני, לעולם לא אתחלף איתו/בו עם אף אחד אחר. את מבינה מאיפה באות הבעיות??!!!

LOL

מישהו הציע לך להחליף את הילד שלך? תכף תגיע למסקנה שאמרתי לך לוותר עליו ולשלוח לאימוץ....נו באמת,אתה לא ADHD,אתה פולניה בהתקף רגשי

czar

New member
גם קשת הבנה את - לא הילד שלי.

לא, את אמרת/ביקשת להתחלף עם בנך.... "הייתי נותנת לך להחליף עם בני לכמה ימים ואחר תשב ותזלזל בהפרעות הקשב מהסוג הזה" ככה את מתחלפת את בנך?? מראה משהו ??!!

לא הבנתי את המשפט

ככה את מתחלפת את בנך............ אתה בטוח שזה בעברית? בכל מקרה,הרי אתה יודע שלא לזה התכוונתי,אם ככה הבנת את זה זה משהו שבא מתוכך,כנראה האכזבה שלך מהילד שלך שמטיל עלכם תנאים כמו האייפון עלמנת להיות בשקט,אין ספק,כשלון גדול שלכם כהורים.

czar

New member
מעניין שכמה שעות אחורנית כתבת

"...שתמורת משחק באייפון הוא יהיה בשקט,אז מסתבר שהילד שלך כן יכול לשלוט בעצמו הוא רק צריך תמורה....אז כן,צדקת..." ופתאם כשלון שלי כהורה.....אולי. מאחל לך בכל ליבי להכשל כמוני ואו אז יהיה לך ילד תפארת. מעבר לכך, השיחה איתך עברה את הטעם הטוב, שלום.

בהחלט כשלון,אפילו גדול מאוד

אם הילד שלך יכול לשלוט בעצמו תמורת איפון,הוא יכול לשלוט בעצמו גם בלי אייפון. אתה הורה שמחנך באמצעות שוחד ויש לך ילד שיודע את זה ומנצל את זה. כשלון!!!

czar

New member
מעניין שטרפיסטית

מהטובות יחד עם המחנכת שלו הגיעו לזה יחד איתו, והוא ממוצע מעל 90 בביהס מהיותר טובים בארץ, ואת המלומדת הגדולה מכולם שכמה שעות אחורנית אמרה אחרת חולקת עליהם, אבל אני מתכבד לשמוע עוד דיעות תמיד. בסדר, את תחנכי את בנך איך שנראה לך, ואני איך שנראה לי ואני מקווה ששניהם יהיו אנשים ואזרחים טובים.

אייבורי

New member
לא הבנתי

מה הכשלון הגדול לדעתך ? האם כל פעם כשאת מגיעה לעבודה זה כישלון כי את מקבלת שוחד? יש לו עם הילד הסדר, סביר, מכובד ועובד הילד לא מפריע לאחרים, מצליח בלימודים בתמורה לא מציקים לו ומאפשרים לו לשחק באייפון בעיני הצלחה כבירה. אולי הבעיה כפי שמנסה סזאר לומר, שהיכולת שלך לאבחן הצלחה וכישלון היא מקור הבעיה. אולי הצלחה אצלך נמדדת שהילד עושה בדיוק כמו שאת רוצה אחרת נסמם אותו בקצת רטלין.

czar

New member
סליחה אבל את בן אדם בוטה דוחה ומגעיל....

חשבתי שזה רק אלי, אבל מסתבר שכנראה זה לא ואז אני רגוע יותר.... אגב - מה שעשית עכשו נקרא אאוטינג שנוגד את כל חוקי היסוד התכתבות בפורומים ואילו הייתי מנהל הפורום הייתי מוחק אותך לאלתר.

אבל אני כוסית

אאוטינג אם אתה לא יודע...זה לגלות את שמה האמיתי של אישיות וירטואלית. לא הבנתי איפה עשיתי את זה....לגלות באיזה פורומים אישיות וירטואלית כותבת זה לא אאוטינג וגם לא כזה קשה לראות ולדעת......

ודרך אגב

אולי אתה מסמם את ילדייך ומפה הבאת את הדוגמא על רטלין? מוזר,לא ראיתי איפה עוד זה עלה חוץ מאצלך. יאללה,עכשיו לחזור לפורום חמותי ואני(אולי תייעץ לכלות לסמם את החמיות ברטלין?)

BlackUnicorn

New member
כל מילה שלך בשרשור הזה - זהב

בן הזוג שלי אובחן בצעירותו כבעל ADHD היום הוא כמו שאתה מתאר את עצמך - מסודר, מאורגן, בעל אחריות וכו'. אני לא מתפלאת בכלל כשהשינוי קרה כשהוא עבר לגור איתי. היום בהסתכלות לאחור אין לי שום ספק ולו הקטן ביותר שמדובר בחינוך שהוא קיבל מההורים שלו - חינוך לקוי לגמרי. לא סתם שתי האחיות שלו (25 ו- 15) אובחנו גם לאחרונה ב- ADD, כשאני סבורה לחלוטין שה- ADD מהן והלאה... המצאה נוראית להורים שלא יודעים לקחת אחריות בעצמם על החיים וגרוע מכך על ילדיהם.

czar

New member
בלאקי....במקרה שלך

הוא ראה אותך, לא הבין למי נפל בידיים, כשהבין, כבר לא היתה ברירה והאופציות היו או ריטלין דרך הוריד או להיות ילד טוב, והבחירה היתה ברורה...

czar

New member
יפתי.....בטח.....

כנראה אבל שגם הוא שינה בך משהו ואת פתאום רכה יותר ויותר חשוב מהכל, יודעת להקשיב.... גם הוא טרם משהו לעשייה הלאומית
כנראה שזה הדדי ורק תשמרי על זה, לא כמוני שנכשלתי.

למעלה