זוגיות וגרפולוגיה

sig11

New member
היי קרן

אינני בזוגיות נכון לעכשיו...ומערכות הזוגיות בעברי לא היו מוצלחות במיוחד, האם ניתן לראות בכתב משהו מכוון?

קרןרווה

New member
סיג 11

תראי את אשה חזקה, דעתנית, כזו שלא מוכנה שאחרים יקבעו עבורה את סדר יומה ואת מה חשוב יותר. מאד מאד קשה לך להתפשר. למעשה אני אקח את זה שלב נוסף - את לא מוכנה לוותר. כאשר מישהו עומדת בדרכך את נכנסת בו עם כל האנרגיות שלך. את אשה מלאת עוצמות, מה שבטח מסייע לך בחייך המקצועיים, אך עלול להרתיע אנשים מסויימים בחייך הרגשיים. נראה כי את לא ממש מודעת לעד כמה לוחמנית את נתפסת לפעמים בעיני אחרים. הנוכחות החזקה שלך עלולה לאיים על אנשים שפחות בטוחים בעצמם ובערכם. הכיוון הנכון מבחינתך יהיה קודם כל לעבוד על מיתון עצמי מסויים, ובמקביל לחפש בן זוג בעל ביטחון עצמי גבוה והישגים משל עצמו, אשר לא ייבהל ממך וימצא דרך אל לב הזהב שאת מחביאה

קרןרווה

New member
ענת

ניתן לראות כי את בחורה מקסימה, תקשורתית וספונטאנית, ותדעי לנצל זאת להעברת מסרים ושכנוע. חברית, לא קטנונית, אוהבת לעזור, אבל כשאת מחליטה. יודעת לעבוד קשה אך לא פחות מכך להנות, לגוון ולא מוותרת על ניצוץ הרפתקני מתלהב. שופעת רעיונות והברקות ולפעמים המסקנות באות מהבטן ורק אח"כ הראש מנתח ומנסה לקשור עובדות וקצוות. ללא ספק לבן הזוג שלך מאד מעניין איתך. אין רגע דל. הראייה האופטימית שלך עוזרת במצבים קשים יותר. נסי להיות מודעת לאימפולסיביות שלך

m i k a3

New member
קרן היקרה

אשמח אם תנתחי את כתב ידי ותוכלי לייעץ לגבי השאלות שציינתי בדף: מהי מידת ההתאמה ביני ובין חברי, מה ניתן לעשות על מנת להעשיר את הקשר, האם קשר מתאים למיסוד? האם הקשר בריא לי ? ועוד שאלות המצויינות על גבי הדף מודה לך מאוד!! מיקה

קרןרווה

New member
מיקה

כדי לענות על כך אני זקוקה גם לכתב היד של בן זוגך. את משתמשת בחריפות שכלך ואבחנך כדי לקבוע מסקנות נחרצות ולהוכיח עובדתית שאת צודקת. ואם את רוצה לתת סכוי לזוגיות מתמשכת את חייבת פחות לחדד את הלקוי והשוני ויותר לדבר על המשותף והמוצלח, גם אם הוא לא מושלם. כדאי ללמוד להתחשב . אני אישית חושבת שאת מעט צעירה ועדיין לא בשלה באמת לקחת החלטות ארוכות טווח. נראה כי את צריכה קצת יותר להשתפשף בחיים, לחוות כאבים והתנסויות. הגישה שלך עדיין מעט צעירה ועדיין אין לך את היכולת להסתכל בפרספקטיבה הנחוצה למערכת יחסים ארוכת טווח

somsomit

New member
קרן, אל תשכחי לחזור לכתב של הוספתי

את הנתונים שביקשת. תודה סומסומית

../images/Emo51.gif לקרן על האירוח ../images/Emo39.gif

על שהקדישה לנו מזמנה ועל התשובות. לילה טוב לכולם

קרןרווה

New member
לילה טוב ותודה רבה על הארוח

חשוב לי להבהיר כי חוות הדעת שניתנו כאן הן על סמך התרשמות קצרה. כדי לקבל חוות דעת מורחבת ומסודרת יש ומומלץ לקבוע פגישה מורחבת בנושא. אני בעמדה כי חשוב לומר את האמת, ולא לייפייף עובדות , ובגישה זו פעלתי כאן. אני מקווה כי נתרמתם, ואשמח להיות לעזר בעתיד בברכה קרן

למעלה