זוגיות וגרפולוגיה

קרןרווה

New member
לגבר שרוצה

לדבר על הקשר שלך אוכל רק אם אראה גם את כתב היד שלך חברתך. לגביך אתה וזוגיות - זוגיות זה לא משהו שקל לך. אתה אמנם רגיש ומעניין, אך חשוב לך לשמור על מרחב מחייה גדול לעצמך. יוצא כך שאם זוגתך צריכה קצת פחות ספייס ממך, הרי שהיא עלולה לחוש כי היא רודפת אחריך. יש לך יכולת טובה לראות את הדברים "מלמעלה" ולהבין תהליכים בפרספקטיבה. תכונה זו גורמת לך לשקול את מעשיך ולהוסיף לחייך שקט ואיזון. אם אתה רוצה להתאמן על משהו - למה שלא תנסה להתאמן על להיות יותר באינטימיות וקירבה..?

היי הינה כתב היד שלנו...

שחכתי לציין שערן בן 29, וששנינו ימניים תודה

שחכתי מה אני רוצה לדעת....

טוב אז קודם כול זוגיות, טוב, רע נקודות לשיפור, התאמה וכו'. דבר שני בנושא עבודה, תחום, אם את רואה פריצות דרך כל שהם וכו'. לידע כללי יותר קל לי לכתוב במחשב מאשר בכתב יד, לכן פה אני יותר מתפלספת, ושם היתי קצרה ולעניין. תודה על הכל שרון

קרןרווה

New member
שרון רות

בכתב היד של בעלך אין אישור לנתחו בפורום, אז לא אוכל להתייחס אליו. האם תוכלי להשיג אישור בכתב ידו?

קרןרווה

New member
שרון רות

מה ששניכם מביאים לקשר זה את החום - הצורך בו והיכולת להעניק אותו. נראה כי לערן אין הרבה סבלנות להרבה דברים שלך נראים חשובים ומהותיים. הוא נראה קצר רוח לגבי כל דבר שבתפיסתו עלול לעכב אותו. הוא מוכן לפעול גם בתחום האפור של מה שמקובל, בעוד שאת קפדנית הרבה יותר לגבי מוסר ואתיקה. אני ממליצה לכם לפנות לייעוץ בהצלחה

תודה קרן רווה, אני קצת בהלם

אל מה יעוץ זוגי?.... טוב לא משנה המשך ערב נעים. שרון

קרןרווה

New member
שרון רות

זה לא כל כך מתאים לפורום את מוזמנת להתקשר אלי מחר למשרד בשעות העבודה לילה טוב

liril

New member
שלום קרן, כתב ידי.....

אני מצרפת את כתב ידו של בן זוגי מתחתיי השאלות נמצאות בתוכן המון המון תודה מראש!!! ליאת.

קרןרווה

New member
לירית

כן בהחלט יש התאמה יש לא מעט תחומים בהם אתם מאד מזכירים אחד את השני - שניכם ביישנים למדי, די מופנמים, אנשים בעלי רגשות חזקים אשר לא יוצאים הרבה החוצה. לשניכם חשוב לעשות משהו שאתם מזדהים איתו ואין אצל אף אחד מכם תחושת בהילות. אתם לא רצים לשום מקום - יש לכם קצב חיים דומה ותפיסה דומה. לבן זוגך יש לעיתים נטייה לעשות "דווקא".. אבל יש לך הרבה סבלנות ואת מסוגלת להכיל זאת אצלו. שיהיה לכם בהצלחה

קרןרווה

New member
רשפים של אור

אכן בחרת בשם שהולם אותך - את אשה חושנית מאד, מלאת רגש, רצון עז לנתינה ולחגיגה אמיתית של החיים. אהבה היא אחד הדברים החשובים לך ביותר. יש בך קסם, גמישות ועומק. בן זוגך אמור להיות בעננים.. ואם לא כך.. אז משהו בו מסרב לראות את המתנה שבידיו. אין לך כל סיבה להתפשר אם את חשה שאינך נאהבת. יש בך כוחות ועוצמות שהולכים יד ביד עם בגרותך וגמישותך. רק זכרי שאין אהבה מושלמת או גבר מושלם. הרגש המושלם הוא בתוכך, ולך יש גישה להרבה ממנו.

sig11

New member
שלום קרן

אני מקווה כי אכן תוכלי לפענח את כתב ידי. אני מודעת לכך שנתבקשנו לשלוח כתב יד בן 10 שורות לפחות אך היות ואין ברשותי כרגע סורק תקין, אני שולחת את הכתב שברשותי בתקווה רבה. הנני אישה, בת 37, כותבת ביד ימין ולא ידוע לי על דיסלקציה כלשהי. כמובן שאני מאשרת את פירוש כתב ידי במסגרת הפורום. אשמח לשמוע מפיך על חיי הזוגיות שלי תודה רבה

למעלה