זוגיות וגרפולוגיה

קרןרווה

New member
זוגיות וגרפולוגיה

למעוניינים להעלות את כתב ידם ולקבל הכוונה זוגית, אנא עיינו בהנחיות ושרשרו לכאן רשימת שאלות. תודה ונתראה בערב קרן רווה גרפולוגית מוסמכת

קרןרווה

New member
הנחיות

הגולשים מוזמנים לשלוח סריקה של כתב ידם (לפחות 10 שורות עם חתימה) ולצרף את הפרטים הבאים: מין, גיל, יד כותבת והאם יש בעיות בריאות או דיסלקציה. בתוך הטקסט שהם שולחים צריכה להיות רשומה הסכמה ברורה שינתחו את כתב ידם בפורום. לא ינותח כתב של אדם ללא הסכמתו. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות הקשורות בזוגיות וביחסים, אפשר לשאול שאלות על מידת התאמה, על מה כדאי לעבוד בקשר, מהם הדברים המחזיקים את הקשר, וכדומה. לא לשאול שאלות על העתיד כיוון שזה לא חיזוי עתידות.

parpar2002

New member
זוגיות אלא מה?! ../images/Emo24.gif

קרן אחר הצהריים טובים, מצ"ב קובץ ששלחתי לך עם כתב ידי. אשמח אם תוכלי לחוות את דעתך על שאלתי בתחום הבינזוגי. תודה מראש.

שאלה כללית לגבי עצמי

מין: בחורה גיל: 30 יד כותבת: ימין בעיית בריאות: אסטמה דיסלקציה: לא, עד כמה שידוע לי. השאלה שלי, אם להיות מדויקת ככל שניתן: על מה אני צריכה להקפיד בקשר עם בן זוג? אין לי כיום בן זוג רציני ואני מצויה בהליכי גירושים. מה אני עושה לא נכון?

כן. אולי יש לזה משמעות../images/Emo26.gif

אני כמעט ולא כותבת בכתב יד ביום יום. אני עובדת הרבה בהדפסת מסמכים. עובדת יותר בהקלדות מהמחשב וזה כולל התכתבות עם אנשים באינטרנט.

קרןרווה

New member
אמא בריבוע

יש משהו בכתב שלך שמטריד אותי. אנא בדקי הפרעות קשב וריכוז, בדקי קשיי למידה, בדקי אם הבריאות טובה נראה כי את משדרת חוסר יציבות. בן זוג עלול לחוש כי יש כאן "משענת קנה רצוץ" וכי הוא לא יכול לסמוך עלייך לאורך זמן. האם את סומכת על עצמך? זו תחילת הדרך - לעבוד על הכרה בכוחותייך ובנקודותייך החזקות, לבסס אותן ורק אז לחפש בן זוג בהצלחה

../images/Emo51.gif אכן יש משהו בדבריך

לגבי קשיי למידה, שמעולם לא נבדקו ולכן גם לא ידוע לי אם קיימים אבל אני חשה בקשיים כאלו או אחרים. אני נמצאת בתהליך של עבודה על עצמי בכל הקשור על לסמוך על עצמי. אם אפשר עוד שאלונת? האם לפי ניתוח כתב היד אני בנויה לחיים במסגרת זוגית או שמא אני בנויה יותר לחיי "חופש"?

קרןרווה

New member
סומסומית יקרה

כדי לענות תשובה מלאה אני אכן זקוקה לכתב היד של בן הזוג שלך לכן אתייחס למה שאוכל מתוך הכתב שלך רק אם תוכלי לענות - בת כמה את ובאיזו יד את כותבת

somsomit

New member
תודה קרן, אני בת 30 וכותבת ביד ימין

אני לא אוכל לצרף את הכתב של בן זוגי אז נסתפק בכתב שלי ובמה שניתן לגלות בו על מצבי.

קרןרווה

New member
סומסומית

טוב אני לא ממש יכולה להגיד לך מה יהיה בעתיד אבל את נראית לי בעלת נפש מאד עשירה, בעלת רגשות חזקים ועולם פנימי מלא. יש לך גם צורך חזק באהבה וביחסים אינטנסיביים כך שאני לא רואה אותך מתפשרת בעניין הזה. עם זאת נראה כי לעיתים יש לך נטייה להיות די "קשה" ולהתעקש על דברים קטנים, שאחר כך את לעיתים מבינה שלא הצדיקו את הריב. אין לי פה את הכתב של בעלך לכן אייעץ רק לך - נסי לעבוד על פשרנות וקלילות, יחד עם נדיבות - לתת לו גם אם הוא לא נתן לך.. ספרי לי אם יש תוצאות

somsomit

New member
תודה, קשה לי להתפשר ואני בדיוק

בתקופה של חשבון נפש בעינין הזה.

somsomit

New member
תודה, אני בדיוק בשלב של חשבון נפש

בנושא העיקשות שלי. אני מקווה שזו תכונה שניתן ללמוד לשנות אותה

ShirShir

New member
שלום קרן../images/Emo20.gif

מצ"ב כתב ידי. לצערי הסורק שבק חיים, אני מקווה שצילום דיגיטלי יהיה מספק. תודה רבה מראש!! הבהרה קטנה: יש קשקוש לא ברור בצידו הימני של הדף - זה לא כתוצאה מהכתיבה שלי, אלא שריטה שנוצרה אח"כ בטעות.

קרןרווה

New member
שירשיר

בחורה אינטלגנטית מאד, בעלת צורך חזק בעניין ובהעמקה. יש לך עקרונות ולפעמים לא קל לך עם עצמך בגלל שקשה לך לוותר ולהתגמש. את אחראית מאד, הקודים שלך ברורים, את טוטאלית, מסורה, אמיצה, חשדנית לפעמים קצונית בהחלטות והודפת לחצים. מקווה שבן הזוג שלך יודע להעריך את המעלות הרבות שבך, את המעשיות והאנרגיות הרבות שאת מביאה איתך לקשר. אם הוא לא חזק כמוך הוא עלול לחוש נשלט..

למעלה