זה ציפור? זה מטוס??

Nitsניץ

New member
גם לי יש משהו להגיד..... ../images/Emo163.gif

זה בטוח ישמע לכם דבילי לחלוטין, אבל... המנגינה מקטנטנות, של השיר "מתבגרים" והמילים שלי
מה דעתכם? מתבגרת פזמון: מתבגרת הופ! תראו איך כבר גדלתי מתבגרת זה כלל לא כמו שחשבתי מתבגרת מתקדמת לא נשארת כמו הזרם, לא עוצרת הדף הלבן, מלא סיפור חיי ארוץ להציל את כל סודותי מנסה לא לדאוג להיות מאושרת כל בר בעיתו, עכשיו אני מתבגרת פזמון: מתבגרת.... מסתכלת במראות, מחפשת את עצמי לראות שלא ברחתי ונשארתי רק עם שמי דרך מתפצלת נשמה מתבלבלת נרגעת ובוחרת, כי אני מתבגרת פזמון: מתבגרת.... סיימתי!
אז מה דעתכם? אבל בטח רובכם לא מכירים את המנגינה

זה בסדר.... ../images/Emo57.gif

רוב השירים שאני אוהבת הם ביפנית כי אני מתה על אנימה... הנה מילים של שיר חביב במיוחד. יפנית, כמובן ^_^: GOMEN NE sunao ja nakute yume no naka nara ieru shikou kairo wa SHO-TO sunzen ima sugu aitai yo nakitaku naru you na moonlight denwa mo dekinai midnight datte junjou doushiyou HA-TO wa mangekyou tsuki no hikari ni michibikare nandomo meguriau seiza no matataki kazoe uranau koi no yukue onaji kuni ni umareta no MIRAKURU ROMANSU [Instrumental] mo ichido futari de weekend kami-sama kanaete happy end genzai kako mirai mo anata ni kubittake [Instrumental] deatta toki no natsukashii manazashi wasurenai. ikusenman no hoshi kara anata wo mitsukerareru guuzen mo CHANSU ni kaeru ikikata ga suki yo [Instrumental] fushigi na kiseki KUROSU shite nandomo meguriau seiza no matataki kazoe uranau koi no yukue onaji kuni ni umareta no MIRAKURU ROMANSU shinjite-iru no MIRAKURU ROMANSU [Instrumental] כןכןץ זו הפתיחה של סיילור מון. את הסדרה עצמה אני לא כל כך אוהבת כי היא קצת טלנובלית מדי בשבילי (למען האמת אני מדברת על הקומיקס. את הסדרה בחיים לא ראיתי ^^;) אבל השיר פתיחה יפה.... מזכיר קצת סרטי מרגלים משום מה @_@

*לוקחת נשימה עמוקה*../images/Emo87.gif

באקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקהבאקההההה...

שר האידיוט של אקנה: ../images/Emo57.gif

אידיוט=באקה. יפנית הנה המילים... שיר מומלץ ביפנית (מדהים ושולט
וגם השיר הראשון ביפנית שאי פעם שמעתי): get along מסליירס (slayers). מדהייייים!

מרב881

New member
בוא

בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד האור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לםעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה

MaMi liraz

New member
../images/Emo12.gifאפשר?../images/Emo26.gif

לא שמתי פה אף פעם שיר... אבל בא לי ממש לפרסם איזה שהוא שיר שאנ אישית מתה עליו... אני מתה על האלבום של השיר .... אני מתה על מי ששר אותו... הקיצר.... קצת רקע... את השיר שרים שחקני הסידרה "השבט"
ערוץ 11- או 1. אלבום מדהים!! ועכשיו לשיר.... . ABE MESSIAH Liberty this is our destiny Liberty this is our destiny as long as were keeping our dignity as long as were keeping our pride We can all build a new history we can all build a new history feeling like something has set me free knowing I belong in the tribe I believe you and I that together were the guiding light פזמון: Abe Messiah ill be here for you night and day Abe Messiah Eeya Ooh just look this way I can dream my heart is telling me I can dream my heart is telling me I have seen this world of love and peace I have breathed the air of life Wave arrived and can do anything wave arrived and can do everything Nows the time to celebrate nows the time to be alive I believe you and I That together were the guiding light (

למעלה