זה ציפור? זה מטוס??

the sofa city

New member
נכון השיר המגניב הזה

גלי גאלי מדוע בכית מדוע צחקת וכו´... איזה שיר מגניב...! :)

little Fay

New member
אוי!

הזמרת האהובה עלי: ונסה קרלטון! אני משרשרת לפה את השירים שלה שאני אוהבת!

little Fay

New member
1

"A Thousand Miles" Making my way downtown Walking fast Faces passed And I´m home bound Staring blankly ahead Just making my way Making my way Through the crowd And I need you And I miss you And now I wonder.... If I could fall Into the sky Do you think time Would pass me by ´Cause you know I´d walk A thousand miles If I could Just see you Tonight It´s always times like these When I think of you And I wonder If you ever Think of me ´Cause everything´s so wrong And I don´t belong Living in your Precious memories ´Cause I need you And I miss you And now I wonder.... If I could fall Into the sky Do you think time Would pass me by ´Cause you know I´d walk A thousand miles If I could Just see you Tonight And I, I Don´t want to let you know I, I Drown in your memory I, I Don´t want to let this go I, I Don´t.... Making my way downtown Walking fast Faces passed And I´m home bound Staring blankly ahead Just making my way Making my way Through the crowd And I still need you And I still miss you And now I wonder.... If I could fall Into the sky Do you think time Would pass us by ´Cause you know I´d walk A thousand miles If I could Just see you... If I could fall Into the sky Do you think time Would pass me by ´Cause you know I´d walk A thousand miles If I could Just see you If I could Just hold you Tonight

little Fay

New member
2

"Ordinary Day" Just a day, Just an ordinary day. Just tryin to get by. Just a boy, Just an ordinary boy. But he was looking to the sky. And as he asked if i would come along I started to realize- That everyday you find Just what he´s looking for, Like a shooting star he shines. He said take my hand, Live while you can don’t you feel dreams I right in the palm of your hand?. And as he spoke, he spoke ordinary words Although they did not feel For I felt what I had not felt before You´d swear those words could heal. And as I looked up into those eyes His vision borrows mine. And to know he´s no stranger, For I feel I´ve held him for all of time. And he said take my hand, Live while you can don’t you feel dreams I right in the palm in the palm of your hand?. Please come with me, See what I see. Touch the stars for time will not flee. Time will not flee. And you must be Just a dream, just an ordinary dream. As I wake in bed And the boy, that boy, that ordinary boy. Or was it all in my head? Did he asked if I would come along It all seemed so real. But as i looked to the door, I saw that boy standing there with a deal. And he said he my take my hand, Live while you can, don’t feel dreams I write in the palm of your hand in the palm of your hand in the palm of your hand?. Just a day, just an ordinary day Just tryin to get by. Just a boy, Just an ordinary boy. But he was looking to the sky.

little Fay

New member
וזה שיר שנוצר רק בשביל הופעה שהייתה

I´ve been mistaken You swindle once again Now there´s no question I I was wrong And now I stand alone Just standing in your throne And your truth has shown You don´t belong ooh And now I´m lost And now I run from you And now I see Just how I bleed from you ooh and all the lies, all the lies How could I let you in And now it´s clear I went along for the ride ow uh, uh, uh, ow Hey, Mr. married man I know you´ll come again Until you find just what your looking for You´ll find your little land Or would ya leave again I know I´d bet you´d stay for more And now I´m lost And now I run from you oh, and now I see Just how I bleed from you oh, and all the lies, all the lies How could I let you in And now it´s clear I went along for the ride And now I´m finding out You were nothing ´bout I oh, what I thought you were And now I understand It´s how you work your plan First your warm, and then you just burn And now I´m lost And now I run from you oh, and now I see Just how I bleed from you oh, and all the lies, all the lies how could I let you in And now it´s clear I went along for the ride And now I´ll make my way Through another day I, cause I know better now You´ll drop another line On someone else´s time But in me you still resound And now I´m lost And now I run from you And now I see Just how I bleed from you oh, and all the lies, all the lies How could I let you in But now it´s clear I went along for the ride ow uh, uh, uh, ow ow, ow ow, ow ow, ow

coolit

New member
מותר להקדיש?...../images/Emo13.gif|בלוןכ|

אז אני רוצה להקדיש את זה לנגה, שעזרה לי היום עם הפיינט שופ (תתחדשי אומרים!!) תודה..
המילים לא חשובות כלל, המנגינה חשובה.. לא שמעתן- הפסדתן! שיר של טאטו.. רציתי להביא לכן גם קישור להורדת השיר, אבל האאאא!!! הא. All the things she said All the things she said Running through my head All the things she said All the things she said Running through my head This is not enough I´m in serious s--t, I feel totally lost If I´m asking for help it´s only because Being with you has opened my eyes Could I ever believe such a perfect surprise? I keep asking myself, wondering how I keep closing my eyes but I can´t block you out Wanna fly to a place where it´s just you and me Nobody else so we can be free All the things she said All the things she said Running through my head All the things she said All the things she said Running through my head This is not enough This is not enough All the things she said All the things she said And I´m all mixed up, feeling cornered and rushed They say it´s my fault but I want her so much Wanna fly her away where the sun and rain Come in over my face, wash away all the shame When they stop and stare - don´t worry me Cause I´m feeling for her what she´s feeling for me I can try to pretend, I can try to forget But it´s driving me mad, going out of my head All the things she said All the things she said Running through my head All the things she said All the things she said Running through my head This is not enough This is not enough All the things she said All the things she said Mother looking at me Tell me what do you see? Yes, I´ve lost my mind Daddy looking at me Will I ever be free? Have I crossed the line? All the things she said All the things she said Running through my head All the things she said All the things she said Running through my head This is not enough This is not enough All the things she said All the things she said

coolit

New member
ועוד כמה שירים מאותו אלבום..|בלוןכ|

הקדשה ראשונה: גל, פיגווידג´ן וויזלי. מכה אפורה/מוניקה סקס היא אמרה לי תראה, החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיייייה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית, לא רצינית וגם נחתום בלשכה. אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה. לא משהו עמוק, משהו מתוק, סיפור אהבה עם המון מטאפורות, עם המון דימויים. הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים, שאתה בחיים, שאתה בחייםםםםם... יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לך..... ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאינ רוצה וככה זה יהיה! זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר, אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכול התפורר אולי את זוכרת- מה את אומרת? מה- את- או-מ-רת- עכ-שיו? אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב, משהו עצוב, סיפור אהבההההההההה.. בלי מטאפורות, בלי דימויים הגיבור יהיה שיכור, כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

coolit

New member
ועוד אחד..|בלוןכ|

הקדשה לרוני- אייסי ואני נוראאאאאאאאא אוהבת את השיר הזה, בעיקר את הקטע בסוף של החוק היבש לא נרטה אף פעם..
כל החבר´ה/מוניקה סקס כל החבר´ה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא, הם מהסוג שהולך לקרבי הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבית ספר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה כל החבר´ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים לליבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ו----מעכשיו את לא חולה מעכשיו את, לא חולה.. כל החבר´ה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך ו----חרטה ו--כל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך כי השופט הקל את העונש -----כי לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא.. מדמעה של ילדה.

coolit

New member
עוד אחד...|בלוןכ|

הקדשה ליעל- לבנדר בראון
פצעים ונשיקות/מוניקה סקס פצעים...... ונשיקות, כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות שארית התום,,, בארגזי קרטון מעשה אמנות, או מעשה יומממממיום אני עוזב, אני עו---זב-ה-יום, כן, לה לה לה לה לה לה לה....... פנים עדינים של פליט רוחני אתה --לא מתאים אבל תמיד תהיה איתי!! אמרתי לה, זה רושם-- ראשוני אל תקני, זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה, אני-י כבר אבודה ולא מפחדת מקנייה לא טובה אז נשארתי שם הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת, כישלון חרוץ (השורה האהובה עלי!!) בזבוז פרוע, ו--אין לי תרוץ. אני עוזב, אני עוזב היום, כן---------- לה, לה, לה לה, לה לה------------------------------ לה.....

coolit

New member
ועוד אחדד..|בלוןכ|

מוקדש ליובל
, לכבוד היומולדת!!! המנגינה חשובה... נשבר נשבר ושוב מתקררים הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים כמו ציור של דגה שמנמנה וענוגה שנה סחבת אותי על הרצפה על הרצפפפפפפהההההה ואואואאוואואאואווווווו.. נשבר נשבר הקרח המלוכלך נקבר בלחישה הרגש שוב נמעך על הרצפפפפפפהההההה ואואואוואוווווווווווווווו..

little Fay

New member
יוו!!!!!

שנה שעברה אני ועתליה היתטרפנו (קיימת מילה כזאת?!) על השיר הזה ואז פיתאום כל החברים שלנו גם היתטרפו על זה ואז זה כבר לא היה כיף.... אבל! מצאנו לנו שיר אחר של מוניקה סקס: פצעים ונשיקות פצעים ונשיקות כל הקרים וכל השתיקות (או שטוית?! לא זוכרת...) חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים אדומות (או מבריקות, גם לא זוכרת) שארית הטון בארגזי קרטון מעשה/י אומנות או מעשה יום-יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה פנים עדינים של פנית רוחנית אתה לא מתאים (או מבין) אבל תמיד תהיה איתי אמרתי לה זה רושם ראשוני לא, אל תבכי זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה, אני כבר אבודה ולא מפחדת מקניה לא טובה אז נשארתי הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת כישלון חרוץ ביזבוז פרוע ו.. אין לי תרוץ אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה שארית הטון בארגזי קרטון מעשה/י אומנות או מעשה יום-יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה

coolit

New member
חח.. כבר שמתי את זה:)|בלוןכ|

ו..אהממ.. "שינית" די הרבה מילים.

אוי אוי אוי אוי אוי!!!!../images/Emo6.gif

שכחתי מה רציתי להגיד...אני זוכרת שהיה לי משהו להגיד אבל בגלל שלקח לזה כל כך הרבה זמן לעלות -שכחתי-
טוב, בכולופן.........אאאהאאא!!!נזכרתי!!! נכון ´על הרצפפפפפפפפפפהההההההה ווואואאאוווואווו´..? אז אבא שלי תמיד שר לי את זה בגלל שכל הדברים שלי בחדר ´על הרצפה´.... וזה לא נכון!! זה היה רק שנה שעברה, במשך שבוע-שבועיים.. עד שהכניסו את הכדורגל שולחן לחדר שלי..
ועכשיו, אני רוצה לשים פה שיר שנדבקתי בו בטיול השנתי ומאז אני עדיין דבוקה בו... ד"א, הטיול השנתי היה רביעי-חמישי שבוע שעבר... אדם בתוך עצמו (אין לי מושג מי כתב את זה..)

אווףף....../images/Emo46.gif

אח שלי הקטן מעצבבבבבבבבבן אותי!!!!!!!!!1
והמחשב שלי נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא איטי!!! וזה גם מעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!1
אין לי כוח לכתוב את השיר..אנ´לא יודעת את המילים שלו....קקי....

coolit

New member
אני דווקא כן..../images/Emo13.gif|בלוןכ|

אני אכתוב במיוחד בשבילך..
אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר.. לפעמים עצוב ומר הוא, לפעמים הוא שר.. לפעמים פותח דלת, מקבל מכה.. אבל... אבל לרוב.. אדם בתוך עצמו נסגר. אדם ב-תוך עצמו הוא גר, בתוך עצמו הוא גר, בתוך עצמו הוא גר.. כמו באיזו עיר סואנת (טוטוטוטוו.), או באיזה כפר (בתוך עצמו הוא גר, בתוך עצמו הוא גר..).. לפעמים סופה עוברת, וביתו נשבררר.. אבל.. אבל לרוב.. אדם גם לעצמו הוא זר. (טה טה טה, טה טה טה, טה טה טה..) ואז, אלייך, כמה טוב שבא, בלעדייך -.....- והלילה כאן אז אני שומר עלייך כמה שאפשר ועם כל זאת האם אמצא אותך -...- (את לא יודעת כמה הגברתי ת´ווליום, אני לא מצליחה לקלוט!) ..אדם קרוב אצל עצמו!!!! לה לה לה לה לה לה לההההה....... טהטהטהטהטההההה.... לפעמים עצוב ומר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת, מקבל מכה.. אבל.. אבל לרוב... אדם בתוך עצמו נסגר. טה טה טה. טה טה טה. אדם בתוך עצמו הוא גר.. אדם בתוך עצמו הוא גר.. אדם בתוך עצמו נסגר (בתוך עצמו הוא גר..).............. מחיאות כפיייייייםםם!!! כן כן.. תוש שלכם מבינה במיוזיק.. וסליחה אם זה לא מה שהתכוונת:))

זה בדיוק מה שהתכוונתי../images/Emo13.gif

תודה!!!!!!! והפזמון שכתבת הוא לא נכון... הפזמון הוא: "...ואת ואת, כמה טוב שבאת.. בלעדייך ריק הבית והלילה קר...... אז אני שומר עליך כמה שאפשר.. ואם כל זאת, האם...אמצא אותך מחר???..." השיר שוווווווואאההה רק בגלל הפזמון שלו...!!

למעלה