זה סיפורי

זה סיפורי

היי שלום לכולם, קוראים לפורום מתמודדים עם החיים ואני חושב שהוא מתאים לתוכן של ההודעה שאני הולך לכתוב: אני מרגיש מאוד מאוכזב מחיי, אני כיום יודע שזה נובע מהבדידות והמחסור בקשר זוגי בחיי, מחסור באהבה ולכן מחסור במשמעות- וזה אחד הדברים הכואבים ביותר. לא יודע איך בדיוק נהפכתי לאחד שממש סוג של חולה במחלת הבדידות אבל קודם קצת על חיי, כיביכול הכל מצויין: בוגר מגמה ריאלית בתיכון, לוחם ומפקד ביחידה קרבית, לומד במוסד רציני תואר נחשב ומסיים בהצטיינות, עובד בחברה מובילה במשק ומשתכר לא רע בכלל, גם נוסע לחו"ל, רואה עולם.. אבל כל זה, בלי שהיה לי אף פעם קשר זוגי, כל זה גורם לשאר הדברים שהשגתי להיות חסרי חשיבות, לא באמת אלא יותר בתחושה. הבדידות- מישהו אמר, מה שמפחיד בה זה שמתרגלים אליה, יודעים שהיא לא טובה, אבל מתרגלים. ובאמת ניסיתי לצאת למצוא את הסיבות לבדידות שלי, אולי זה שאין לי מספיק חברים (למרות שמה זה בדיוק לא מספיק), אולי זה בגלל שאני במעגל החברתי הנכון, אולי זה בגלל שאני לא מתחיל מספיק עם בחורות- כלומר משהו שטחי כזה. כל דבר שקשור בעולם הזה נורא קשה בשבילי וזה לא מסתדר לי עם איך שאני רואה את עצמי, כי אני לא רואה את עצמי ככשלון ואני דווקא חושב שיש לי רמת מודעות די גבוהה יחסית לאחרים. ועכשיו אני מסתכל קדימה, והכל נראה לי שעמום אחד גדול, יש טעם אמיתי לחיים בלי אהבה? אז הייתי בטיפול (אני למעשה עדיין) גם קונביונצאלי, וגם אלטרנטיבי. זה עדיין לא קידם אותי למטרתי. אני רואה את עצמי מקים משפחה, בית, גינה קטנה ומכונית.. אבל עדיין קשה לי לגשר על הפערים לחלום הזה.. לא יוצא לי להכיר כמעט, קשה לי להסביר למה זה קורה לי, כאילו שאני אוויר.

ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif וכל הכבוד על המודעות העצמי

יש לנו בעיה בתור אנשים שמתחילים את חייהם-יש המון סרטים ותוכניות טלויזיה שיוצרים בנו תחושה של הכרת המציאות, אבל המציאות לא מציאותית בכלל. בכל הסרטים הרומנטיים ובסטיקומים לא מראים תמיד את הבעיות שיש בדרך-בדרך להשגת המטרות שלנו בחיים מכל הבחינות, ואז זה שוק רציני שלא תמיד יודעים כיצד להתמודד עימו. אני חושבת שמה שהכי מציק לך זה העובדה שאין לך בת זוג. תנסה לחשוב ביחד איתנו מה צריך לקרות כדי שתשיג בת זוג-אילו מאמצים אתה צריך לעשות-אולי להיכנס לאתרי הכרויות, אולי לנסות יותר להתחיל עם בנות, אולי לבקש שישדכו לך... ואל תשכח,שאנחנו פה בשבילך

nms24

New member
תשמע אתה צודק

החיים בלי בחורה באמת משעממים. לפעמים אנחנו מצוינים במיליון תחומים אבל גרועים בתחום אחד. למשל רוב הערסים מצוינים בלהתחיל אם בחורות אבל גרועים בכל דבר אחר,הסיבה היא שזה הדבר היחיד שהם עושים מגיל 14 אז הם נהיו טובים בזה. הדרך הנכונה היא להתאמן ולהשתפר,יש היום כל מיני קורסים בסגנון אימון אישי למיניהם שעוזרים מאוד להשתפר . אם אתה מעוניין ביותר מידע אז דבר איתי בפרטי.

זה לא כל כך מדבר אליי

כל הקורסים האלה. אני לא מחשיב את עצמי כביישן, או אחד שפוחד לגשת ולדבר עם בחורה. פשוט אני מעדיף הכרות שטחית עם בחורה לפני שאני יוזם קשר איתה, דרך מכנה משותף כלשהו.

nms24

New member
...

לגשת לבחורה זאת רק ההתחלה יכול להיות שהבעייה שלך היא בלקחת את ההיכרות לקשר רציני.

DikaOn3

New member
אין למהר למהר...אתה לא מפסיד הרבה

קשר רציני או נישואין זה כמעט בדיחה. מדובר באשליה שלא בטוח שאתה רוצה לעמוד בה. היום אנחנו לא כמו לפני 50 שנה שלנאמנות הייתה משמעות. אם תשיג מלא זיונים ותגשים כל מה שאתה רואה רק באתרי פורנו קשים - אתה תרגיש שאין עומק לקשרים ושאין לאן לשאוף כי הגשמת את הפנטזיות שלך. מצד שני, אם תגיע לזוגיות יציבה ו"מספקת" תראה שתפאום אתה מתחיל להשתעמם ולחפש (אפילו אם רק בעיניים) בחורות אחרות. במקרה הטוב, לא תבגוד אבל תרגיש החמצה. במקרה הפחות טוב אתה תבגוד... ואם לא תבגוד, אז תמיד קיים הסיכוי שהיא תבגוד. ואם גם זה לא, אתה יכול להקשר אליה כל כך שזה עלול לחנוק אותה ואז יום אחד היא תקום ותעזוב ואתה תשאר עם חור בלב. ואם לא תקשר, אז שוב תרגיש שאין משמעות. ....ואני עוד יכול להמשיך הרבה. צר לי לאכזב אותך, אבל אין שום דבר אטרקטיבי שמחכה לך. עצתי היא להרפות מהעניין. פתח לעצמך תחביב שישאב את כולך לתוכו. אם תבוא מישהי על הדרך, תהנה...אבל תזכור שההנאה בזוגיות היא זמנית בלבד אז תפתח את עצמך.

כל הנאה היא זמנית בלבד

גם מזוגיות, גם מתחביב. העניין הוא שתחביב אפשר להחליף אחרי כמה שנים כשההתלהבות דועכת, ואף אחד לא נפגע מזה. עם בני זוג זה קצת יותר מסובך... השאלה היא, מה יקרה אחרי שתחליף כמה תחביבים ויימאס לך?

למעלה