זה נקרא שקר?

נ ט ע 9 1

New member
את לא היחידה שבהלם..

גם אני בהלם.. לדעתי הוא עכשיו מספר לחבר'ה שיש לו מישהי, שמביאה לו כל מיני דברים שהוא 'רוצה' בעוד הוא(בתור אחד שיש לו כסף) מביא לה שרשרת זולה בטענה שהיא מזהב.. יש גם כאלה גברים(גם אם יהיה טוב יותר לשמוע שהוא לא כזה) עדיף לך לגלות זאת עכשיו, מלגלות זאת מאוחר מדיי בדברים משמעותיים יותר בעתיד.. אלא אם כן, הוא כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ קמצן שהוא מעדיף לקנות שרשרת זולה ולהגיד שהיא מזהב... אה.. פה בעצם הוא יוצא גם שקרן.. אנשים לא כ"כ מבינים שזה העניין עצמו, ולא השרשרת של ה25 שקל המסכנים.. פשוט דואגים לבחורה ראויה שלא תיפול למישהו לא ראוי,כי זה שקר קטן שיכול להיות מאחוריו עוד הרבה קטנים..

free soul

New member
אולי תלכי לתכשיטן לבדוק את העיניין?

למרות שהכל בא מהלב הא? לא צריך להסתכל על החומר שעשוי, העיקר הכוונה... במקומך הייתי מקבלת את זה בברכה.. אבל, כדיי להשקיט את מצפונך לכי לבדוק..

free soul

New member
תגידי לו שהוא שיקר... אולי...

שיקרו אותו? לכי תידעי... מאמי, למה לעשות מעכבר פיל? הוא לא חושב שאת מטומטמת, בסה"כ קנה לך תכשיט לא משנה מה סוגו ומחירו.. זה לא קובע ישר את סוג הבחור.. אם להבא הוא מתנהג לא כראוי אז באמת כדאי לשקול פה את העיניין. אבל לשקול את טיב יחסיכם בגלל שרשרת? הגזמת.. הכל בא מהלב, אל תשכחי.

תגובה

הביאי את השרשרת לחנות תכשיטים ובקשי, שיבדקו אותה ויגידו לך, אם היא מזהב. אם יגידו לך, שאינה מזהב, כעסי על החבר.

A d i 23

New member
נתחיל בזה..

שאם הוא היה קונה לי שרשרת זהב, היינו הולכים מכות ! לא רוצה שישקיעו בי סכומי כסף כאלו ! מעדיפה מתנות פשוטות, שבאות מהלב. ולגביי העניין שלך, במקומך לא הייתי מתעסקת בזה, ובטח ובטח לא מעירה לו על כך. עוברת הלאה..

Night firefly

New member
נתחיל בזה עדי שאת היית מכה אותו

למוות גם אם הוא היה משלם עליך על קפה שלא לדבר על ארוחת ערב :) אני לא חושבת שמתנות חייבות להיות יקרות בשביל להיחשב אבל אם כבר בחור בוחר להביא לי מתנה כזאת או אחרת הוא צריך להביא אותה מכל הלב, ולשקר זה לא מכל הלב, שקרים כאלה גורמים לי לתחושה של חוסר הערכה כלפיי. לפני שבועיים קניתי לחבר שלי טבעת מכסף והוצאתי עליה 140 ש"ח זה לא כזה הרבה אבל הוא כ"כ אוהב אותה שהוא לא מוריד אותה מהאצבע, וכשהוא שאל אותי כמה זה עלה לי אמרתי לו שזה לא משנה, כי זה באמת לא משנה כמה עולה המתנה מה שחשוב זאת הכוונה שעומדת מאחוריה, וצר לי אבל שקר זאת לא כוונה טובה.

BlackUnicorn

New member
קרה לי פעם.. גיליתי בדיעבד אחרי

שנפרדנו. יצאנו 3 חודשים, הוא נסע בסופם לחו"ל והביא לי שרשרת כלשהי. התלהבתי ממנה מאוד, הוא אמר שהיא הייתה יקרה וכו'... אחרי שנפרדנו (קלטתי בחו"ל שהוא סתם ריבאונד מבחינתי.. לא חשוב כרגע) ראיתי את אותה שרשרת ב- 10 ש"ח איפשהו. שיהיה. העיקר הכוונה

נ ט ע 9 1

New member
איזה כוונה?...

חבר'ה?.. אתם חיים בסרט?.. בנאדם שרוצה באהובתו.. וקל וחומר אם הוא טחון בכסף, יביא לה את כל עולמו, ולא יקנה לה(ועוד כשהוא חזר מחו"לל!!! -כל אחד היום קונה איזה מתנה לחבר מהדיוטי פרי במחיר של יותר מ25 שקל..!!!) כאילו מה זה?... תעמדו במקומה ותבינו על מה הבחורה מדברת..!!! צודקת לא במאה אחוז במיליון אחוז... זה לא הכוונה..!!! כי אין פה שום כוונה..!! הבנאדם, לא בלבד שיש לו יכולת כספית להשקיע בבחורה יותר מסתם 25 שקל, הוא גם עובד עליה שזה עלה יותר.. מילא, אם לא היתה לו יכולת כספית, והוא היה קונה לה ב25 שקל מתנה ומספר לה שזה עלה יותר אבל יש לו כסף...!!! סלחו לי על ההקצנה, אבל אני בטוחה שאפילו לכלבה שלו הוא קנה עצם יוקרתית בטיפה יותר מ25 שקל... איפה אתם חיים?.. אני הייתי בהחלט מעירה על דבר כזה.. וכן..!!! בטח שעדיף ורד ב10 שקל עם 100% כוונה משרשרת ב25 שקל ותעשו לי טובנ עם 0% כוונה לדעתי זה אפילו משפיל

נ ט ע 9 1

New member
בקשר לכלבה..

התכוונתי.. שאני בטוחה שהוא קנה לכלבה שלו מתנה מחו"ל כמחווה על חזרתו ביותר מ25 שקל.. נשמע הגיוני מאוד.. ובאמת שלא לפגוע בך.. פשוט הוא לא מעריך אותך מספיק.. אז או שתעירי לו על זה..(הוא לא התבייש להביא לך מתנה של 25 שקל.. ולספר לך שזה מזהב.. את לא צריכה להתבייש לספר לו שאת יודעת כמה זה עלה ומאיפה...) ואת לא צריכה מישהו שלא מעריך אותך מספיק..כאלה יש בשפע... זה באמת שלא הסכום, זה השקר..!!! כאילו ראבק.. מה את ילדה בת 13.. שמביאים לה שרשרת ומספרים לה שזה עלה 1000 דולר והיא לא מגלה אף פעם שזה עלה שקל אחד בשוק. אפשרות ב'- סיפרי את המדרגות מקומת ביתך, והתחילי לגלגל אותי בתנופה אדירה למטה זה אשכרה סיפור המלך הוא עירום..!!כולם יודעים שזה בדוי, למלך יש הרבה כסף, אבל הוא מתעקש להישאר עם ה'בגדים' שברור שלא נמצאים לו על הגוף... אם הוא שיקר לך בזה, אני לא יודעת מה הוא עוד עשה בחו"ל ואני יודעת מה אני אומרת לך

סיאMית

New member
את צודקת.זה מה שרציתי לשמוע!

תודה על ההזדהות! אני מחר ידבר איתו ואחזור עם הסיכום.ולבנתיים,צדקת במליון אחוז!

elena20

New member
רוב האנשים הגיבו פה שעיקר הכוונה

נכון, העיקר הכוונה כש ל-א משקרים לגביה!!! אותי זה היה ממש מעליב ושוב לא בגלל שלא קנה משהו באלף ש"ח, אלא בגלל ששיקר לגבי זה, שונאת כשמשקרים לי, במיוחד הבן זוג.....

בריט23

New member
תסלחי לי אבל.......

או מי גאד איזה קמצןןןןןןןןןן ושקרןןןןןןןן מילא, אם לא היה לו מעמד כלכלי גבוה, אבל עוד את טוענת שהוא עשיר, אז סלחי לי אבל הוא ממש מגעיל! ואני מבינה אותך קצת כי החברה הכי טובה שלי כבר פעם שניה שאני מקבלת ממנה מתנת יומולדת ומתאכזבת. בפעם הקודמת זו היתה שרשרת ורודה, מצועצעת ומזעזעת ביותר שמעולם לא ענדתי. וחברתי תמיד היתה שואלת למה אני לא עונדת אותה, ובפעם האחרונה עגילים עלובים שבכלל לא לטעמי ושנראה לי שם שווים הכי הרבה 2 שקל וכמובן שאני לא עונדת אותם והיא תמיד שואלת למה ויחד עם זאת, היא בטוחה שאני אוהבת אותם, כך היא אומרת זה מעצבן שמי שאמורה להיות כביכול- החברה הכי טובה שלי עדיין לא יודעת ממש מה הטעם שלי בדברים, או שהיא רואה שאני קצת מאוכזבת ומחייכת לי בפרצוף ואומרת לי "נראה לי מזה אהבת את זה." (כן, בטח) אני יודעת שאומרים שהעיקר הכוונה אבל יש דברים שפשוט יכולים לקומם, ומה היא חשבה? כן, בטח אני אגיד לה העגילים מדהימים כדי לא לפגוע בה, זה מעצבן כי למשל, לאחותה היא קנתה משהו הרבה יותר יוקרתי, ואני חשבתי שבתור חברות מקורבות היא צריכה יותר להשקיע במתנות שהיא נותנת לי!

דיקלה21

New member
נקודת מבט קצת אחרת

במקום לכעוס...(שמעניין שלא חשבת עליה לפני שקפצת למסקנות..) יש דבר כזה שנקרא זיופים/חיקויים..אולי הוא כן קנה לך שרשרת אמיתית, ולחברה שלך יש זיוף זהה, או כזה שמזכיר את השרשרת שלך? אותו עיצוב? הרי בכל מקום שהולכים היום יש חיקויים של כל מיני תכשיטים יוקרתיים, כמו חיקויים של בולגרי למשל...(רק היום ראיתי מיליון חנויות שמוכרות שרשראות כאלה בתחנה מרכזית ת"א) כמו שאמרו לך פה, תכשיטן שיבדוק את העניין, וזהו. וחוץ מזה העיקר הכוונה! הוא חשב עלייך קנה לך שרשרת, מה הביג דיל, אז אין לו כסף לקנות לך ענק יהלומים מH STERN. לא פוגע בכלל לטעמי ולא שקר. 'צטערת.

דיקלה21

New member
תיקון- ראיתי

שכן הלכת לצורף...סורי. בכל מקרה השורה התחתונה לא השתנתה...העיקר הכוונה, זה לא אומר כלום לגבי הרגשות שלו אלייך.

נ ט ע 9 1

New member
כמה דברים...

דבר ראשון.. כנראה שדילגת על עוד שורה.. היא רשמה שהוא מליונר.. ולא כמו שרשמת שהוא לא.. ולא משנה מליונר או לא.. אני אישית לא ממש עשירה..(יודעים מה ממוצעת מינוס) ובחיים לא הייתי עושה דבר כזה...!! עדיין הייתי משקיעה יותר מ25 שקל בחבר שלי, וגם אם הייתי במצב כזה גרוע, לא הייתי קונה שרשרת ואומרת שהיא מזהב(מה זה השקר הזה?.!!!..) קנית?..תודה.. לא מזהב כי לא היה לך כסף?..(במקרה זה כן היה כסף אבל עזבו) לפחות אל תמציא את שורת המחץ הזאת שטוענת שזה מזהב.. כאילו לשתוק היה בהחלט עדיף.. חוצמזה.. איזה מצחיק זה.. הבנאדם טס לחו"ל, יש לו כסף, הוא לא ישקיע איזה 100 שקל בחברה שלו... עזבו, מי שלא רואה פה שזה לא בסדר, אני לא יודעת מה כן בסדר לבנאדם יש כסף והוא קונה לחברה שלו שרשרת וטוען שזה מזהב.. היא ילדה בת 3?... גם קמצן וגם שקרן.. לדעתי.. בתוספת למה שרשמתי למעלה.. אם את גרה רק בקומה 20 תלכי לבניין בן 100 קומות.. תגלגלי אותו משם, זה יהיה יותר יעיל.. מתנה היא דבר שבא להביע כוונה, ואם היא ריקה מכוונה(ראה ערך שרשרת זהב במחיר מציאה/שקר של 25 שקל) אין בה צורך.. ורד(אפילו שקוטפים בדרך..!!! ולא קונים ב10 שקל.. ולא כזה שמלווה בשקר) היה משמח את הלב הרבה יותר דבר כזה רק משפיל...

shirazlovemor

New member
תראי

קודם כל, עצם העובדה שהוא קנה לך שרשרת (בלי שהייתה לו סיבה מיוחדת לעשות את זה אפילו) מראה לך כמה שהוא אוהב אותך וזה דבר נפלא :) הוא אמנם שיקר לך ולגלות שקרים זה אף פעם לא נחמד, אבל תזכרי שהאינטרס היחיד שהיה לו לעשות את זה הוא על מנת לגרום לך לאושר ולהראות לך שהוא אוהב אותך. בקיצור, אל תקחי את זה קשה. בסך הכל היו לו כוונות טובות וזה לא נורא בכלל. החשש היחידי הוא שמי שמשקר בקשר לדברים קטנים עלול לשקר גם בקשר לדברים גדולים יותר, אז אני מציעה לך פשוט להיות עירנית למה שקורה סביבך אבל בקשר למקרה הספציפי הזה לא חייבים לעשות עניין. לכי תדעי..אולי בכלל עבדו עליו. מה שבטוח, או לפחות עושה רושם כזה, הבחור אוהב אותך!

הייתי זורק אותו קיביניבט

מה זה השטויות האלה? לשקר לך? מי יודע אם הוא משקר לך בדברים כאלה לכי תדעי במה עוד הוא ישקר לך!!! (אלה אם עבדו עליו והוא לא ידע שהיא לא אמיתית...אבל רוב האנשים עשירים יודעים לזהות מה זה זהב..)

למעלה