זה נקרא שקר?

סיאMית

New member
זה נקרא שקר?

היי ערב טוב, יש לי שאלה קצת מוזרה שבטח אף אחד כאן לא נתקל בסיטואציה הזאת, חבר שלי היה בחו`ל במשך שבועיים כשהוא חזר,הוא הביא לי שרשרת ואמר לי שהיא זהב.היום אני רואה את חברה שלי עם אותה שרשרת בול היא אמרה שהזמינה את זה מעיסקה טובה ב25 שח דמיי משלוח! אז הוא שיקר לי? מה אני עושה עכשיו בקשה תעזרו לי אני ממש פגועה ..

המממ...כלום?

הוא רצה בסה"כ לשמח אותך בתכשיט יקר אבל לא היה לו כסף.. ולא היה לא נעים להגיד לך שזה לא יקר.. אני לא חושב שאת צריכה להגיד לו שאת יודעת בכלל..

תסלחי לי אבל..

צרות של עשירים מה שניקרא
זה מתבקש!!! קל וחומר,שאם הוא מליונר ובמידה וקנה לך את השרשרת במחיר מוזל..הרי שכאן העיקר היא הכוונה ולא המחיר של המתנה. הכוונה הטובה שווה הכל! קבלי את המתנה ותגידי תודה.

סיאMית

New member
את כניראה לא מבינה מה האכזבה

מצידי שיביא פרח זה מספיק,אבל זה הרג אותי שהוא חושב שאני סתומה ועל עצמו הוא ביזבז 2000$ ולחברה שלו זרק איזה שרשרת ב5 שקל.. זה הפגיעה לא שום דבר אחר.יפה שהביא,ויפה ששיקר

roaic

New member
את צודקת!!! זה זילזול

וכל אלה שאומרים שלא,חיים בפלנטה אחרת. בדיוק כפי שאמרת,זה א עיניין הכסף. זה עיניין השקר והזילזול. נו טוב,מה נקנה לה לשנה החדשה?? אהה,שרשרת. איפה? בעיסקה טובה. כמה זה עולה? אההה,מגניב בסה"כ 25 ש"ח? סבבה. נגיד לה שזה עלה 1000 דולר. אם זה לא זילזול,אז מה זה,חברים? לא נפרדים על דבר כזה,אבל בהחלט מדברים על זה. או שתתחילי גם את לזייף אורגזמות.חחחח

A d i 23

New member
אתה בטוח שזה לא אתה..

שחי בפלנטה אחרת ??? כתבת ואני אצטט "לא נפרדים על דבר כזה, אבל בהחלט מדברים על זה" אז ראשית, אני באמת שמחה שלא נכנסת לנעלי ורדה רזיאל ז'קונט והמלצת לה לזרוק אותו אבל בבקשה תסביר לי על מה יש לה לדבר איתו ? או יותר נכון, מה אתה בדיוק מצפה רוצה שהיא תגיד לו ?! "מאמי, השרשרת שקנית לי מחו"ל מתנה, בדקתי אותה אצל תכשיטן והיא לא באמת מזהב והיא שווה בסך הכל 25 ש"ח" ?!?!?! אתה רציני ?! אני באמת שואלת ! כי אם כן, אני פשוט בהלם ועדיף שלא אציין מה היא דעתי על בחורה שתעשה מעשה שכזה.. אבל אני כן אגיד לך שזו לא דיעה טובה במיוחד ! זה רק יוכיח לי (או יותר נכון לו) מה מעניין ומעסיק אותה באמת.. הכסף שלו ! וזה מגעיל !

סיאMית

New member
זה הרס לי את כל המצברוח

אפילו אם היה מביא לי מפלסטיק,מאהבה ואמת זה היה יותר טוב. אבל השקר צורם לי

אוי נו

תגידי את רצינית?? מה זה משנה אם אבא שלך טחון בכסף או המשפחה של בן הזוג,הוא הביא לך מתנה-תקבלי אותה ותגידי תודה! רק מה שערכו עולה הון תועפות מדבר אלייך? באמת..ממש צרות של עשירים,פשוט לא מבינה אנשים!!! (לדעתי את בכלל מקשקשת פה שטויות)

בלאגנית

New member
חחחחחח נראה אתכן במקומה....

אומרים לה שזה מזהב והיא רואה שהוא בעצם הזמין את זה מ"עיסקה טובה" של ישראכארט דברו עד מחר, אם זה היה קורה לכן אני לא רוצה לחשוב איך הייתן מגיבות

היא יכולה לדבר איתו על זה

אבל לא לבכות על זה שהוא קנה לה משהו "זול" יחסית למרות שיש לו הרבה כסף... שתלמד להעריך כל מתנה שנותנים לה..יש כאלה שגם את זה אין להם!

בלאגנית

New member
אני בשוק מהתגובות פה

הבן אדם אמר לה שזו מתנה יקרה הבן אדם עבד עליה אז מה הקשר מה שרשמת "אבל לא לבכות על זה שהוא קנה לה משהו "זול" יחסית למרות שיש לו הרבה כסף"...זה לא קשור בכלל

למעלה