זה נקרא שקר?

בר

New member
פשוט בושה !!!

רוב ההודעות הן פשוט מכעיסות ומביישות ! מה אתם נכנסים לו לתוך הכיס ??? איפה ההיבט הזה לתוך ההבנה שהוא קנה משהו ולא חשוב מה ערכו ! הרעיון והמחשבה שהוא כן הביא משהו וכן חשב על להביא משהו,עדיף זה מאשר לא לקבל כלום !!! מה אתם נכנסים לו לתוך הכיס ? למה החומרניות הנוראית הזו ??? האם אתם מאלה שמביטים על תו המחיר של המתנה ? זה מה ששווה בעיניכם מתנה ? תו המחיר !? מתנה היא מתנה ולא חשוב מה ערכה אם יש לה או אין לה. זה שיש לו יכולת כלכלית טובה והוא יכול להרשות לעצמו לקנות לה שרשרת יהלומים של זנזורי ובניו לא אומר שהוא חייב לה את זה. איפה ההסתפקות במועט ? איפה השמחה בחלקך שלך ? למה להיכנס לו לתוך הכיס ? אז מה אם הוא מיליונר !!! האם זה אומר שהוא חייב להשקיע בה את כל כספו ? האם זו האהבה שלכם בעצם ? יש לה תו מחיר כנראה... תבדקו את עצמכם שוב. ובפעם הבאה כאשר אתם מקבלים מתנה יש לכם שתי ברירות,האחת היא לקבל אותה ולהשתמש בה,השנייה היא לא לקבל או כן לקבל ולהכניס אותה לבויידעם. אבל אל תשכחו לומר לאדם שהביא לכם את המתנה "תודה" ותחייכו אליו כאילו זו המתנה הכי טובה ! אתם פשוט הדהמתם אותי כרגע עם התגובות כאן,רדיפת הבצע פה פורצת גבולות. לאהבה וזוגיות אין תו מחיר...וחבל שאתם מוכיחים את ההיפך.

elena20

New member
פיספסת את העיקר רוב האנשים אמרו

שזו בושה שהוא שיקר ולא כי קנה משהו יותר זול, אני אישית הייתי נעלבת ול-א בגלל שזה לא עולה כמה אלפים( אני גם לא רוצה שחבר שלי יבזבז סכומי כסף כאלה) אלא בגלל ששיקר! הייתי מרגישה נורא מטופשת אם בן זוגי היה משקר לי ככה זה כאילו הוא אמר" טוב,נו גם ככה היא לא מספיק חכמה בשביל להבין שזה עלה לי 25ש"ח,אז יאללה נגיד לה שזה מזהב, שתרגיש מיוחדת" המחשבה מאחורי המעשה מגעילה,ולא העובדה כמה זה עלה.

ומי קבע שהוא שיקר ?

כפי שאמרו פה כבר למעלה...אולי זה שמכר לו את השרשרת רימה אותו ? לא כולנו כאלה מומחים בזיהוי זיופים. ויותר מזה לא כולנו ממש מומחים לגלות שקרים ושקרנים. אז כולכם יוצאים פה מתוך הנחה והשערה שהוא שיקר לה...אבל מי באמת יודע אם הוא שיקר או לא ?

סיאMית

New member
הוא יהלומן

ראית יהלומנים שלא מזהים זהב? עבדו עליו..נו ביחיאת

../images/Emo45.gif

ככה זה כניראה..מרוב שטוב לאנשים,אז הם כבר מוצאים מתחת לאדמה סיבות להעכיר את הכל. לא חבל לך לפתוח איתו ריב על זה? אינך מבינה שעצם זה שהוא העניק לך מתנה,ולא משנה מה השווי שלה!,זה כבר אומר הכל עצם הכוונה? אבל ..עשי כטוב בעינייך.

elena20

New member
אבל היא הסבירה לך שזה לא קשור

לערך של המתנה אלא לעובדה שהוא שיקר לגביה!!!!

A d i 23

New member
אה כן ?!

את בטוחה ?! תקראי שוב את כל ההודעות שלה.. דווקא לי נראה שכל מה שמעסיק אותה זה איך לעזאזל ייתכן שהחבר המיליונר שלה העיז לקנות לה שרשרת בכולה 25 ש"ח ולא ב-2000$ כי הרי הוא יכול להרשות לעצמו. אני מנסה ומנסה ולא מצליחה להבין את כל הרעש סביב העניין הזה.. ואני לא מאמינה שאתם כולכם תומכים בה ואומרים לה שהיא צודקת ! טוב שלא גזרתם עליו גזר דין מוות וזהו.. ראבאק, הבחור רצה לתת לה הרגשה טובה, קנה לה מתנה, ואתם מתעסקים לי בכן זהב לא זהב, כן ידע לא ידע.. אז כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה, אחזור שוב, אני לא הייתי מתעסקת בזה, לא הייתי נפגעת ולא עושה סיפור מזה, יתרה מזאת, לא הייתי חושבת על זה בכלל ! מצידי שהשרשרת תהיה עשויה מפלסטיק בציפוי זהב, מה אכפת לי ???? הוא בכלל חייב לי משהו ??? לא היה עולה על דעתי להעיר לו על כך, ובטח שלא ללכת לתכשיטן ולבדוק את טיב השרשרת.. טוב שלא מישכנה אותה על הדרך.. נו באמת ! או שאולי זה מה שביעס אותה ?! בעצם סליחה, שכחתי שאבא שלה מנהל בנק אז אין לה צורך בכך.. העיקר שמהרגע שהיא כביכול הבינה שלא מדובר בזהב, אלא בסתם שרשרת, כל עולמה חרב עליה, כאילו מה.. זה מה שהיא שווה בעיניו ?! איך ייתכן ?! אוי ואבוי !!! איך הוא מעז בכלל ?! הרי הוא מיליונר !!! (ותסלחו לי על הציניות אבל זה פשוט נדרש !) חבר'ה נסחפתם לחלוטין !!!

זכוכיות

New member
פעם שי הביא לי

מכתב, אבן יפה שהוא מצא (כי הוא חיפש) ברחוב, ותליון ממתכת כלשהי. היה לזה איזשהו רעיון סימבולי, אני לא אקשקש על זה יותר מדי, אבל זו היתה המתנה היפה והמרגשת ביותר שקיבלתי בחיי. הרעיון הוא שאם הוא היה אומר לי שהתליון הוא ממתכת יקרה כלשהי, והסלע הגיע בהזמנה מיוחדת מפסגת האוורסט, ואז הייתי מגלה שזה לא- הייתי נ פ ג ע ת. זה מעליב ברמות מטורפות, אני לא מבינה איך שקר כזה, איך זלזול כזה, היה פשוט חולף לאנשים מסויימים מעל לראש...

A d i 23

New member
שאלה לי אלייך..

נאמר והחבר שלך היה חוזר מחו"ל ואומר לך שקנה לך מתנה שרשרת ומציין בפנייך שלא מדובר בזהב אלא בסתם שרשרת פשוטה שראה והחליט לקנות לך אותה.. ואח"כ אצל אותה חברה היה מתברר לך מהו מחירה של אותה שרשרת, 25 ש"ח לצורך העניין.. את רוצה להגיד לי שזה לא היה מפריע לך ?! העיקר שאמר את האמת ?! העיקר שציין בפנייך שלא מדובר בזהב ?! את יודעת משהו ? אני מבטיחה לך שההודעה שלך כאן לא היתה שונה בהרבה מההודעה הנוכחית ! את עדיין היית נפגעת.. ואת יודעת איך הגעתי למסקנה האומללה הזו ? כי תשימי לב כמה פעמים את חוזרת על כך ומדגישה שמדובר באדם שיש לו כסף.. שימי לב כמה פעמים ציינת את המילים מיליונר, יהלומן.. נראה שזה כל מה שמעסיק אותך..

A d i 23

New member
איך אלייך איך ? ../images/Emo13.gif

פניתי אל פותחת השרשור.

../images/Emo6.gifאה אוקיי

פשוט לא ידעתי להבחין בשרשור תגובה..טוב נו,לפני חצי שעה רק נכנסתי הביתה..אז העייפות מדברת חחח בכל מיקרה,מחזקת את דברייך דידע

בואי אני אתן לך טיפ מצחיק...

בעבר כאשר תפוז החלו וזה היה מזמן מזמן,בקטע של פתיחת התגובות מתחת לנושאים כפי שזה היום,באמת הלכנו לאיבוד ולא ידענו מי כתב למי ואיך לאחר שהשרשור היה,אז הלך הרוחות היה כזה : לכולנו בזמנו היו סרגלים קטנים ליד המסך וכל פעם שרצינו לדעת מי הגיב למי בשרשורי הפלצת ההם,פשוט היינו שמים את הסרגלים על הנקודות וככה רואים לאן התגובות הולכות...אז קחי לך טיפ קטן ואם את לא מצליחה להבין מי הגיב למי...קחי סרגל
ובאמת ככה עשינו.עם סרגלים. בימיו הראשונים של תפוז,תגובות היו נפתחות לנו בחלון חדש ולא כפי שזה היום...ככה שהחיים אז היו הרבה יותר "קלים".

זכוכיות

New member
אתם חיים בסרט...

גם אני הייתי מתעצבנת ביג טיים. אפשר לא להביא לי כלום ואני בכלל לא ארגיש, אפשר להביא לי שרשרת ב25 ש"ח ולהגיד לי שהיא עלתה 25 ש"ח או לא להגיד לי כלום ואני אתרגש מהמחווה, אבל מה שקרה כאן זה זלזול באינטיליגנציה שלה!! זה שקר. איך זה בסדר מבחינתכם?

כנראה שלא הבנת את ערך הרוחות כאן...

אני לא ראיתי פה שום התייחסות ממשית לעובדה שהוא "שיקר" לה או זילזל בה. מה שאני ראיתי זה התייחסות לעובדה שהוא מיליונר קמצן. זה מה שאני ראיתי מרוב התגובות כאן. ועל כך הגבתי.

למעלה