זה נורמאלי?

Ima Adama

New member
זה נורמאלי?

אז הנה השגתי את השקט ואת הלבד שכל כך יחלתי לו... אני כבר לא צריכה לבשל ולא צריכה לנקות אחרי אף אחד, לא להתרצות, להתנצל, לוותר, להבליג, לטפל, להעלים עין, להתווכח, לשמוע שוב את הביקורת הבלתי פוסקת, לשמוע את חוסר שביעות הרצון הנצחי שלו והמנקרת בו בלי סוף, בו קודם ובאהובים שלו. אז הנה יש לי את הפינה שלי והכל מסודר בדיוק כפי שאני רוצה, עברתי לעיר הגדולה, ליד הים עליו חלמתי. כבר אף אחד לא מזיז ולא מבלבל לי את המוח. והם שם, המשפחה שלי, ואני אוהבת אותם ואני חסרה אותם. והיום אני מבינה שלמצוא בן זוג איכותי כפי שהיה לי לא אמצא. רוב הגברים שפגשתי ורציתי מעדיפים בלונדיניות ורזות להחריד, לא מעניין אותם לא האיכות ולא העניין, רק הצבע והרזון... (ואני ממש לא מכוערת ולא שמנה) ואני לא מוכנה להתפשר, לא מוכנה לעשות מה שלא רציתי לעשות כל חיי, לא מוכנה לצבוע, להשחיז, למרוח ולהסתיר, לא מוכנה להתקפל ולהציג את עצמי כאחרת ממה שאני ואני בהחלט טובה (ויותר). לא מוכנה לעמוד דום לאופנה החולפת, רוצה להיות רק מי שאני בצורה הכי נקיה והכי טבעית, כי די שמחה בחלקי. והוא, זה שכל כך רציתי להתגרש ממנו, שהתעייפתי לראות ולשמוע שלא רצה לתת לי ללכת ונילחם עליי עד כלות כמעט ורק הרחיק אותי עוד יותר ממנו. עברו כמעט ארבע שנים בהן ניסינו גם לשקם ולטפל ועכשיו שוב עומדת באותה נקודה בה אני מגלה שאולי הייתי עקשנית מידי ואנטי מידיי והנה התחלתי שוב להיפתח ולנסות לקבלו במידה כלשהי. הוא השתנה במעט ומה? עכשיו אני יותר בשליטה, אני בטריטוריה הבלעדית שלי, כך שהנקודה ההתחלתית היא אחרת ובשליטה. אני היום חושבת לחזור, השאלה איך??? הוא רוצה ומשתדל מאוד להיות קשוב ופתוח. אנחנו מדברים ומתקרבים, אבל די חוששת שזו תהיה טעות. מה דעתכם?

Ima Adama

New member
הוא בחר ועדיין בוחר

כניראה שיש לו סיבה טובה. אגב, ברור שאין לך את כל התמונה, אז אשמח אם תשאל ותגיב לעניין. ואם יש בך זעם משלך, לקחתי את זה בחשבון...

../images/Emo13.gif

זעם לא בכלל לא פשוט רואה הרבה התנשאות הרבה רוח... לצערי את תלמדי כנראה בדרך הקשה.... ואני אגיד לך משהו שנתקלתי בו כבר גברים מסוימים לאחר תקופה אומרים לעצמם נחזור לשם למוכר לרגיל...את שלנו עשינו! עניין של נוחות ותו לא... בכל מקרה הרבה הצלחה ...את כנראה תזדקקי לה....

Ima Adama

New member
לא התנשאות

ויודעת שמהבחינה הזו שפר עליי גורלי, אז ממש לא התנשאות, כתבתי רק עובדות, אין לי כאן על מי לעשות רוח ולא נוהגת כך.

jane34

New member
לדעתי את ממש מבולבלת

והנה לך התקציר של הבלבול: "והיום אני מבינה שלמצוא בן זוג איכותי כפי שהיה לי לא אמצא" ואני שואלת את עצמי ......אה???????????????. זה אחרי שכתבת: "אני כבר לא צריכה לבשל ולא צריכה לנקות אחרי אף אחד, לא להתרצות, להתנצל, לוותר, להבליג, לטפל, להעלים עין, להתווכח, לשמוע שוב את הביקורת הבלתי פוסקת, לשמוע את חוסר שביעות הרצון הנצחי שלו והמנקרת בו בלי סוף" אין לי ספק את מבולבלת אבל יודעת שעם הזמן פתאום הכאב מאבד אצל אנשים חלק מחומרת העניין(הזמן עושה לנו משהו מסתבר אבל לא ממש יכולה להגיד מעבר. מלנסות אף אחד לא מת........ לא משנה מה תחליטי בסוף מאחלת לך הרבה כוח והצלחה בהמשך.....

Ima Adama

New member
זו היתה אירוניה...

כשכתבתי שאני כבר לא צריכה למלא את כל מטלות... ואיפה את רואה את הבילבול??

n o g a1

New member
לא יודעת אם נורמלי או לא

מי קובע? מה זה נורמלי? מכאן זה נשמע כמו "ברירת מחדל". אולי רק מכאן?

Ima Adama

New member
הייתי כבר שם

כאשר ניסיתי לשקם מתוך ברירת מחדל ולא מבחירה, לכן חזרתי בי מהר מאוד והבנתי שלא בחרתי אלא נשברתי. לכן הפעם מרגישה שזה שונה.

פברואר68

New member
מותר לך בחייך לעשות מה שתרצי

ויש מחיר לכל החלטה ויש רווח לכל החלטה ואתם שניכם יודעים הכי טוב מה טוב לעצמכם וגם טיפול זוגי עוזר בשלב כזה בהצלחה

רות 2

New member
על פניו ניראה ש..

את מעדיפה שו לבחור את... הרע במיעוטו... וזה לא תמיד רע... אבל גם לא הכי טוב תחושת בדידות כפי שניקרא מהכתוב יכולה להוביל לבחירה מוטעית.... (אההההה וכן! ...... אין ספק עקשנית מידי ואנטי מידי בדיוק כפי שכתבת על עצמך... ...)

Ima Adama

New member
כתבת נכון

שלא תמיד הרע במיעוטו הוא רע ובעיניים פחות תמימות, מנסה היום לבדוק האם אמצא בי את הכח ואת היכולת לנסות לבנות מחדש ואחרת, האם אוכל לאהוב אותו שוב, לסלוח ולקבל מגרעות שלא ניתן לשנות אצלו ובכך לשנות גם אצלי... ונכון, היום ברור לי כמה שהלבד ממש נחוץ לי מחד, ומאידך המשפחה שלי נפלאה ובליבי הייתי רוצה שוב לאחד אותה, כי לא הכל היה רע, את זה תמיד אמרתי בעיניים פקוחות. רק מאוד חוששת שוב לאכזב את הילדים ואותו...

Rinattt

New member
עד שיש לך אפשרות להחליף? ../images/Emo163.gif

סתם צוחקת אל תיבהלי
מעניין, כמה זמן את גרושה? התגרשת בכדי למצוא גבר אחר או בכדי להגיע למי מנוחות בחייך? אישית קשה לי להאמין שכושי יהפוך עורו, אבל יש שכן הצליחו (מייקל ג'קסון חחח), ומצד שני גם חושבת שאם את היום נמצאת בנקודה אחרת, זה אולי כן יצליח, יודעת למשל היום אם הייתי חיה עם הגרוש שלי עם התובנות שיש לי היום 90% מהבעיות היו נעלמות. אם זה מה שמרגיש לך אז למה לא בעצם? אבל את צריכה להיות ממש בטוחה, ללכת בפעם השניה יקרע את הילדים לגמרי מבחינה נפשית. דעתי, נסי קודם לאט מבלי לעדכן אותם, כך או כך שיהיה המון בהצלחה

destiny36

New member
ואולי הכושית הפכה את עורה

כך נראה לפחות מההודעה שפתחה! הבינה שהחרא שהיה לה לא עלה על החרא שבחוץ. חושבת שלהבין שטעינו זה מספיק לא צריך להצטדק.

Ima Adama

New member
את צודקת

בחוץ בגיל שלנו רוב האנשים איבדו אמון ורובם עוטים מסכות ומגננות ואני ממש לא בקטע של להיות מנתחת פסיכולוגית, מטפלת, מבינה, סולחת ומקבלת, אז אם כבר, מעדיפה להשקיע בבן אדם שיודעת מה הוא שווה.

Ima Adama

New member
קראת אותי יופי

פרודה שלוש שנים וגרושה כשנה. התגרשתי כדי להגיע למי מנוחות, אמנם הוא אדם טוב וחיובי אבל טיפוס קשה. עיקר הבעיה היתה בכך שויתרתי לו כל השנים וקניתי כך את השקט שלי וכל השנים (26) היינו שנינו נתונים לבית ולילדים - נאמנים ומסורים וכניראה שזה גם מעייף..:) יש בי הרצון וברור שזה יצריך ממני כוחות בעיקר מול עצמי כדי לקבל אותו, עד עכשיו בעיקר "בניתי" את פרופיל האישיות שלו, מנסה להאמין שמהנקודה בה אני נמצאת עכשיו יהיה לנו קל לנסות לבנות משהו אחר ולא לחזור חלילה למה שהיה, זה לא. החששות כפי שכתבת הם בעיקר לא לפגוע בו ובילדים. בינתיים סוכם שהילדים מחוץ לתמונה. ותודה

טליסמה

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן

יכול להיות שבמרחק הזמן היה אפשר לעבד את הדברים באופן רציונלי יותר לא רק את אלא גם הוא לדעתי כדאי לנסות לאט לאט, אני מניחה שגם הוא עשה איזו שהיא "עבודה" על עצמו כמו שאת ולכן אתם נמצאים בנק' שיכולה לעזור לשניכם מה שנותר לי זה לאחל לכם כי תשכילו לעשות זאת טוב יותר מפעם

Ima Adama

New member
../images/Emo51.gif

היתרון כרגע הוא המרחק הגיאוגרפי שבינינו, מקווה שזה יאפשר לבנות דברים לאט ונכון..

maof

New member
זה נורמלי ../images/Emo70.gif

בדיוק כמו כסא נדנדה גם לעסוק בזה וגם לא להגיע לשום מקום מעוף

למעלה