זה נגמר.....

דורהמי

New member
הלב כואב מלקרוא את המילים שלך

ולא יודעת איך לנחם. חברה קרובה שלי עברה דבר זהה ואחרי גרידה חזרה מיד עם המחזור הראשון לטיפול. זה מה שעזר לה להתאושש ובמחזור השני היא הצליחה. הלוואי שיצא הכאב וישאיר מקום לתקוות חדשות

ilee

New member
לאלוהים שעשני אישה?????????

דפנה, התחינה היא עבורך ועבור כולנו . בעיניים מלחלחות וכאב עז בגרון. אני מפצירה בך אל תוותרי . זה כואב וזה לא פייר ואלוהים לעזאזל: "לא מספיק פקדת אותנו לחבלי לידה ומכאובים???" אך מי כמונו יודעות שעבור ילדינו נעבור הכל, גם אם מדובר בילד/ה שאיתנו רק בחלום - נהפוך את החלום למציאות גשמית, ארצית, אמיתית!!! את תראי. אילי.

יובל@

New member
מצטערת דפנה../images/Emo14.gif

מכל השליליים והכאבים שאנו עוברות בדרך, הכאב של ה"יש" ופתאום "אין" הוא הכי קשה מנשוא. אני כל כך מצטערת שאת צריכה לעבור זאת, ומבינה את כאבך. דפנה, ההודעה השמחה שלך עוד תגיע! וגם הקוריוזים, והקולולו של נועם. הגרידה לא תוציא את הכל, הכאב ישאר, אבל היא תפנה את המקום להריון הבא שלך, שבפעם הבאה הוא יפעם!!! שולחת לך חיבוק ואהבה יובל

דפנה ../images/Emo14.gif

באמת שהמילים קטנות מלהכיל את גודל התדהמה והכאב. אני כאן אם רק תרצי לדבר.
מרב

אולה *

New member
אוי, דפנה ../images/Emo4.gif

איזה סוף רע להתחלה טובה. ואני יודעת לקראת מה את הולכת ביום שלישי - זה כואב, זה כ"כ כואב. אבל אני יודעת שיבוא היום ותחזרי לחייך. ובינתיים -

שרילי

New member
אויי דפנה../images/Emo10.gif

כל כך מצטערת לשמוע... שולחת לך חיבוק חזק שירלי

ziziub

New member
ליבי איתך../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כואב ועצוב לשמוע, אך יחד עם זאת היי אופטימית, הלוא הצלחת במשהו ואמן שיהיה זה כישלון אחרון ולאחריו תבוא הנחמה הגדולה. לרגע כשקראתי את תחילת דברייך התחזקתי, היות וגם אני עברתי לפרסקו´ עם אנדו´ והידבקויות ועצם הצלחתך (הרגעית אמנם) לפי דברייך נטעו בי אמונה, אך בסוף הודעתך ליבי נצבט, מצערך ומחוסר נחמה לי. היי חזקה, ותחשבי רק טוב, הרי כמו שאומרים: אין רע בלי טוב. חיבוקים, שלך סיגל

מיכל ק-ש

New member
דפנוש

כבר מהכותרת אפשר היה להבין הכל
. כל כך הרבה כאב, חשש, תקווה שמתעוררת למרות שמנסים לשמור אותה על אש קטנה ואכזבה קורעת. כל אלה ועוד הרבה יותר מכך, מקופלים בשתי מילים. אני מקווה שלמרות שקשה לדמיין זאת כעת, בקרוב תוכלי לפתוח כאן סוף סוף את ההודעה שאת חולמת עליה. אוהבת אותך, מיכל

קט קט

New member
חמודה...

אני כל כך מצטערת! זה נשמע נורא נורא קשה ועצוב. ואני נורא מקווה שאת מצליחה לשרוד עד יום שלישי ותצליחי גם אחריו (אני בטוחה שכן). כל כך עצוב, אחרי כל כך הרבה תלאות. תנסי להיות חזקה ואופטימית. היה הריון אז יהיה גם עוד אחד! שולחת חיבוקים קט קט

פפושקי

New member
שולחת ../images/Emo24.gif והמון ../images/Emo25.gif וחוץ מ

זה אין לי יותר מדי מילים. כי מה כבר אפשר לומר. אני רק מאחלת לך שזו תהיה מנת היסורים שלך בעולם הזה ובכך יסתיימו כל צרותייך. קחי נשימה ארוכה ותקימי את עצמך! אני איתך מחר!

טביקאט

New member
דפנה-

נשבר לי הלב. כ"כ קיוויתי שהמשאלה שלך, על הבלון הלבן, הגיעה למקום הנכון. מחבקת חזק, מקווה שיגמר מהר ושתחזור האופטימיות הנהדרת שלך. נשיקות טביקאט

מיליקי

New member
דפנה יקרה, זה כל כך עצוב!

אני שולחת לך חיבוק, ומקווה שאחרי העצב והבכי, תבוא ההתאוששות. עכשיו זה נראה נורא, כאילו אין מחר. אבל אל תפסיקי להאמין. השמש עוד תזרח - ומהר! מילי

רוני@30

New member
דפנה יקרה

מצטערת לשמוע. מקווה שיום שלישי יעבור בקלות האפשרית - פיזית ונפשית - ושאת הניסוחים הבאים של הודעות הפתיחה השמחות תוכלי לפרסם במהרה. מחבקת מכאן - רוני

טלי2

New member
דפנה יקרה ../images/Emo14.gif

מה אפשר לומר? אני באמת לא מצליחה לחשוב על משהו שיעזור או ינחם, קשה הציפיה להריון, אך בעיני קשה הרבה יותר הכאב על הריון שלא ממשיך. אני זוכרת את הבלונים שהבאת למפגש אצל נילה, וקשה לשמוע שהבלון שלך התנפץ. אני בטוחה שעוד יהיה טוב, אבל כרגע אני איתך בכאב. שולחת לך את כל הכוחות שיש לי לתת, כדי לעבור את התקופה הקשה הזאת. טלי2

שריתית

New member
לבי יוצא אלייך...../images/Emo23.gif

אני ממש עצובה לשמוע את הידיעה המצערת אני מקווה שתוכלי למצוא את הכוח להתגבר על זה אני לא מכירה אותך אני די חדשה כאן ואני מקווה שבאחד הימים ה-
שוב תזרח וה-
שוב ייפרחו תהיי חזקה והלוואי שאלוהים ישמור עלייך שרית

anatgri

New member
אני איתך

יקירתי- איני מכירה אותך מכאן אבל הצטמררתי כשקראתי את הודעתך

anatgri

New member
תוספת-

קבלי חיבוק גדול שהלוואי ויתן לך קצת כוח
, הרשי לעצמך להתפרק ולבכות כמה שאת צריכה ואח"כ הרימי את הראש! לצערי ולצערך אני חייבת להכיר לך עוד פורום שכן ולא זה המקווה........ פורום אובדן הריון. אולי זה קצת יעזור.
ענת

למעלה