זה נגמר.....

saga

New member
../images/Emo10.gif salpter

אני מצטערת נורא לשמוע שככה זה נגמר, אין לי מילים שיוכלו לנחם... את עכשיו שרויה בתוך הצער והכאב, אבל כצופה מהצד אני יכולה להסתכל בשבילך קצת קדימה לעתיד, ולהגיד לך שגם את תצליחי בסופו של דבר, רק תמשיכי לקוות ולהאמין שיהיה טוב שולחת לך
של

אין לי מילים../images/Emo7.gif

הלוואי ויכולתי לעשות משהו כדי לעודד אותך, אבל אני יודעת ששום דבר לא יעזור... מקווה שבחיים לא תדעי שוב כזה צער...

עמית@

New member
דפנה

כמה כואב הכי כואב שיש. אני בטוחה שהקולולו שוכן במחסן מיוחד תחת התווית "דפנה" ויישלף בזמן הנכון. אני רק מקווה שייסורי הגוף לא יהיו שים מדי ושההחלמה תבוא מהר, על הנפש אין כזו אחריות. חיבוק

אופה3

New member
דפנה היקרה, אין לי מילים להביע את

צערי, הרב, אני לא יודעת אם מה שאני אגיד יכול בכלל לעזור, אני רק מאחלת לך, שתאספי את השברים במהרה, ותקומי עם התחלה חדשה ואופטימיות, ואני מקווה, שבפעם הבאה זה יצליח ובגדול, אם זה הצליח פעם אחת זה יצליח גם בפעם השניה, ואני יודעת שנועם תכין לך קולולולו גדול, וגם אני מבטיחה להכין לך אחד גדול, אז חמודה קבלי ממני את כל החיבוקים והאהבה שבעולם, ואני מקווה שהכל יהיה בסדר. כל טוב לך, מחזיקה לך ידים להצלחה הבאה. האופה

יפעתי&

New member
דפנה יקרה ../images/Emo14.gif

האייקון של החיבוק לא ממש מתאים לי פה אבל אני שולחת לך המוןןןןןןןן חיבוקים ו
קטן להפיג מעט מהחושך שמקיף אותך עכשיו זה לא קל... וכידוע לא קלה דרכנו אבל לפני עלות השחר תמיד יש את החושך הכי גדול מחזיקה לך אצבעות שיצליח בפעם הבאה ונתאפק עם הקולולו עד ש... שיהיה רק טוב יקירתי

salpter

New member
אני שוב בוכה, אבל הפעם זה מהעצמה

של התמיכה, זה פשוט לא יאמן, כמה צריך את כולן, ואיך כולן זוכרות את שמי וכו´י . תודה רבה רבה לכולן, שכחתי כבר איך זה שתומכים, אהיה בקשר בימים הבאים. דפנה. כמובן גם תודה, לכל התומכים במסרים.

למעלה