זה נגמר.....

salpter

New member
זה נגמר.....

המון, המון זמן שלא פתחתי הודעה חדשה, מעט מאד הגבתי לאחרונה, אך נכנסתי כליום בפסביות קראתי על הנעשה, ובאקטביות קבלתי תמיכה במערכת המסרים. אני וותיקה (יסלחו החדשות, לא אפרט). אחרי שנתיים של בלתי מוסבריים, תוך בדיקה אחת בשנה זו נתגלו הממצאים, עברתי לפרסקופיה נתוחית, הוצאה מיומה , אני אנדו´ ובעיית זרע, עברתי דיכוי ארוך, IVF ראשון עם המון המון פסימיות חרדות אבל למרות הכל זה הצליח, פעם הייתה בי תקווה שהמחזור יאחר ולו ביום לשם אופטמיות, פעם היה בי רצון לשמוע בכלל על קיומה של בטא ולקבל את הקולללו המיוחד שלך נועם, ניסחתי אין ספור הודעות לפתיחה, אספתי סיפורים (קוריוזים), לספר על כל התהליך. ביום שלישי זה יגמר אחרי 7 שבועות, בכלל לא של שכרון חושים עם המון המון חששות גידלתי שק הריון ושלייה לתפארת שלא מרפים ממני את הבחילות, אבל אין עובר, כלום, שום דבר, אז כל מה שנותר זה להוציא את הכל.

e k

New member
כמה שאני מבינה

אני חדשה פה תקראי את הסיפור שלי בהודעה של ההתפקדות ההריון שלי נגמר בניתוח קיסרי בשבוע 26 עם תינוקת במשקל380 גר´ היא נפטרה תאמיני לי שאם היה צריך להיות לך נסיון רע אחד טוב שזה ככה ולא בהמשך אחרי שנקשרת ובטח אחי שראית את הילד שלך עולם ומלואו. תזכרי שאם פעם אחת זה עבד זה יעבוד פעם נוספת. את מוזמנת לפורום אבדן הריון שם תביני שאת ממש לא לבד ממש ממש מצטערת בשבילך אבל כן יהיה הריון נוסף גם לך וגם לי

רומי^^

New member
אוי ../images/Emo7.gif אין לי מילים לנחם.......

כי אני לא בטוחה שבכלל אפשר לנחם, בעיקר אחרי שהגעת כל כך רחוק, ואחרי כל כך הרבה זמן. שולחת מפה חיבוק תומך, תיעזרי בו כשתזדקקי. מקווה שתתאוששו מהמכה הקשה. מקווה שתחלימי במהרה. מקווה בשבילך לימים יפים יותר. נשיקות.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דפנה ../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

איזה סוף עגום להתחלה מבטיחה כל כך. זה כל כך כואב לשמוע איך המציאות מתנפצת לה לרסיסים, מה היה לפני רגע מציאות הופך אשליה כואבת שצחוקה הרע מהדהד באוזנינו ולא נותן מנוח. מחבקת חזק, ובוכה איתך. הקולולו המיוחד שלי שמור לך, גם אם יצטרך להמתין מעט. ואת כל הקוריוזים עוד נקרא ונפנים. עכשיו זה כואב, ביום שלישי יכאב יותר, אבל תהיה הקלה שבהשלמה. ואחרי כל הבכי הגדול, תקומי יום אחד ותגידי- זה הצליח פעם אחת, זה יצליח פעם נוספת, רק הצלחה לתמיד. בנתיים מחבקת חזק, ומשאילה את הכתף שלי. מתפללת שזה יהיה הכאב האחרון, והפעם הבאה תגמר בתינוק בריא
נועם

לבי נשבר ../images/Emo14.gif

מבינה כל כך את כאבך, את העצב שחותך בבשר החי. את התקווה שהתנפצה, את הדם השותת. אני כאן איתך, לעבור את הימים הקשים שיגיעו. זוהרה שעצובה איתך מאוד

matan10

New member
כואב כמה שכואב ...

אחרי כל הדרך הארוכה, אחרי כל התקוות .. מותר לבכות, מותר להתפרק רק כך ניתן לשמור על השפיות. מחבקת אותך . מתן

matan10

New member
כואב כמה שכואב

אחרי הדרך הארוכה, אחרי כל התקוות מותר לבכות מותר להתפרק, רק כך ניתן לשמור על השפיות. אחרי שהכל יגמר אני מקוה בשבילך לימים טובים יותר..
מתן

עידית ד

New member
דפנה ../images/Emo14.gif

אין הרבה מילים ולצערי לא אוכל לנחם נשבר לי הלב, באמת. תחבקי את האוצר הקטן שיש לך בבית ותמשיכי לירצות ותמשיכי לקוות ולהילחם כי אני מאמינה שזה עוד יבוא, עוד קצת ולאוצר שלך תהיה אחות. שולחת לך חיבוק ענק ואוהב. אני לא רוצה להציק לך תתקשרי אלי כשתוכלי/תרצי אני פה בשבילך עידית

רומי 007

New member
דפנה התחלתי לבכות כבר מהמילים

הראשונות שלך. כל כך מצטערת בשבילך יקירתי... הכאב שלך חותך את המסך. ההתנפצות האיומה הזו אחרי המתח הגדול. רוצה כבר לראות אותך אחרי הכל מחלימה ומפצה את עצמך בגדול עם "הפעם הבאה" שתהא מוצלחת וטובה. בינתיים חיבוק גדול ממני.

שושי @:-)

New member
דפנה יקרה ../images/Emo24.gif

אני יודעת כמה זה קשה. קחי את הזמן שירפא. ותאמיני לי הוא מרכך את הפצעים הופך את הצלקות לטיפה יותר רכים. ואחר כך תחזרי לטיפול שיצליח. כ"כ כואב לי לשמוע אני בשבילך פה שושי

הרמוניה

New member
דפנה אהובה ../images/Emo14.gif

אני כל כך כל כך מצטערת.... אין לי מילים לכן שולחת רק שתיקה ארוכה ומלא החופן אהבה הרמוניה

מרב.

New member
דפנוש.................

כואב לי כ"כ אחרי השימחה המטורפת שמחתי בשבילך- שימחה שאת לא העזת לשמוח בעצמך. לא, כנראה שלא תמיד זה מגיע עם שכרון חושים, ואין לדעת אם היתה זו תחושה נבואית או פשוט חשש רגיל מהשלבים הכ"כ קריטיים של ההתחלה. אבל זה עוד יבוא, והיום הזה לא ירחק. את החיוך כבר שמעתי על שפתייך, ואחרי הכאב הגדול יהיה בלון גדול ולבן שעליו כתוב השם שלך והמשאלה הגדולה הזו- והוא יפרח לשמיים להביא לך את התקווה הזו. שולחת הרבה חיבוק, דפנוש, ומאמינה בכל ליבי שהדרך שלך לא תהיה עוד ארוכה מרב

חן (*_*)

New member
כואבת איתך ../images/Emo10.gif חוויתי זאת גם אני...

עוברי הפסיק את התפתחותו בשבוע 20להריון. כל כך מבינה את כאבך...... אני התנחמתי (כמובן רק לאחר שהתפרקתי בבכי), בעובדה שהצלחתי להרות, ואצליח שוב. מנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה. מאחלת לך שלא יהיה קשה מידי ושתצליח להתעשת ולהתחיל מההתחלה.

דפנה - עצוב ../images/Emo14.gif

בעיקר כשהדרך ארוכה כל כך ורוצים ומאמינים שזהו הינה מצליח... ובסוף לא הולך.... יודעת ששום דבר שאומר לא יעזור ולכן שולחת אלייך
גדול, בתקווה שקצת ומעט יעודד.. מכל ה-
ד.

למעלה