זה משגע אותי

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפחחחח בת 15 וחצי..../images/Emo211.gif

את אפילו לא יודעת מה זה לאהוב!! ובאמת נראה לך שהוא יירק לכיוון שלך?! הוא חייל בן 20! 20!!!! את פשוט עושה מעצמך צחוק מוחלט. אם היה לך קצת שכל לא היית מתגאה בזה שאת "מאוהבת" בדניאל, את עושה צחוק מעצמך. חבל.

מה שתגידי את כולה בת 15 וחצי אני גג

גם בת 15 וחצי ולא מאוהבת בו אוהבת אותו מתוך הערצה עזבי את מדברת ממש שטיות!!!

mor93

New member
סבבה היא רקק אמרהה מה שהיא חשבה!

ואםםם אתת אומרת שאתת מאוהבתתת בווו! אזז מה שתגידיי...

Dark chocolate

New member
אני יודעת מה את מרגישה!!../images/Emo211.gif

את מרגישה רצון להשיג משהו שהוא בלתי-מושג!!!!!! תודי בזה ונפתור את העניין
. הרי דניאל בחיים לא ירצה אותך בתור חברה, וגם אם כן יגידו שהוא פדופיל.

mor93

New member
יש בזה משהו....

אבל דניאל בחיים לא יהיה פדופיל....

מה הקשר פדופיל? כנסי מהרררר מהררר

פדופיל זה משהו אחר בכלל פדופיל זה מישהו שעבר את גיל 18 [כבר לא קטין] שמתאהב או נמשך איכשהו למישהי מתחת לגיל 12 זה בדיוק ככה אם מישהו שעבר את גיל 18 ימשך למישהי בת 14 זה לא נקרא פדופיל ממש ממש ממש לא למדתי את זה בשיעור משפטים

revixox

New member
לא, לא פדופיל..

פדופיל= בחור בן 18+ שנמשך לקטינים (1
ושוכב איתם או מבצע בהם מעשים מגונים.. בגלל שהם קטינים והחוק אומר שהם לא יכולים להחליט אם לשכב או לא, זה נקרא עברה פלילית של הבחור בן 18+ דניאל לא פדופיל.. גם אם הוא יתאהב במישהי בת 15+ זה יהיה סבבה לגמרי אבל הוא לא יוכל לשכב איתה.. גם אם שניהם בהסכמה מלאה..

revixox

New member
הפרצוף שתקוע שם.. לא אמור להיות..

זה אמור היה להיות: ...שנמשך לקטינים (מינוס 18)... מקווה שהבנתם

18+שנמשך לפחות מ12

כי אם למשל מישהו בגיל 19 נמשך אל מישהי בת 15 זה לא פדופיל לא קשור קטינה או לא כי גמני קטינה תגידיפשוט מתחת לגיל 12

אויש עלק שטיות אני מציאות לא כמוך!ו

ועזבי לא בא לי לריב איתך על זה שאת לא מבינה! ולא מותק לא החלטתי לך את מי לאהובב מופפנה ל..adva mj אם זה יגךלוש..

אני לא אמרתי שזה קשור לפרסום- אני פ

פשוט אמרתי שלא מכירים אותו מספיק טוב אפילו אם הוא לא מפורסם כרגע נתתי דוגמא על פרסום אבל אפילו אם הוא לא היה מפורסם את לא מכירה אותו מספיק כדי להתאהב בו

למעלה