זה משגע אותי

Trackslammer

New member
אני חושב ש...

crash על מישהו זה דבר שקורה, ולאו דווקא קורה עם מישהו שמכירים. לפעמים יש "התאהבות" במישהו שאנחנו לא מכירים, ודווקא רוצים להכיר יותר... לכן אני נייטראלי. אם כי אני מסכים שיש הבדל גדול בין אהבה לבן זוג לבין אהבה לזמר פופ. אם כי שניהם זאת אהבה- ואהבה זה דבר נפלא
אז מה זה בעצם משנה אם זאת התאהבות או הערצה? העיקר שזה בא ממקום טוב

תודה .. אתה באמת אומר דברים ש

יש בהם משהו ואלה אתה ממש מבין בזה קבל ח"ח חחחח תודה על התגובה אהבתי מה שכתבת זה נכון

כה, אני רואה שהוא ממש מבין בזה פשוט

רק לשבת איתו ועם מחברת ושילמד אותי חח סתם לא.. אבל אתה באמת מבין בזה

mor93

New member
כןן...נראה לי....

הוא יתאהבב קשותת...חחחחח....
סתםם....אבל לא לקחת ל-
....

adva mj

New member
מה הקשר מי הוא בכלל...אין לו כמעט

מעריצים.. הוא לא מייקל ג'קסון שהוא מפורסם ממש כל אחת יכולה להיות איתו... לא כל המפורסמים מתחתנים הם עם מפורסמים לפעמים הם עם סתם אנונימים..ופוגשים אנשים יש לו בטח ידידות שהוא הכיר שלא מפורסמות.... אין לכם מושג ואתם סתם מבלבלים תשכל כל אחת יכולה להתאהב בו..

adva mj

New member
הוא הביא את הטלפון שכל מוזנחת יכולה

להתקשר אז מי את שתגידי שלבנות מהפורום אין סיכוי איתו?? בגלל שהם בפורום? ממש לא קשור!!

אדווההההה =]

תודי באמת, דניאל הוא חייל בן 20 זמר בתחילת הקריירה שלו צאי מהסרט שיש לך סיכוי איתו. ןנניח שאת מאוהבת בו סבבה:) איך תתחילי איתו? "היי דניאל אני אדווה ואני מעריצה שלך מהפורום רוצה להיות חבר שלי?" אם היית בת 20 עוד הייתי מבין!

mor93

New member
עזובב היא לא מבינה....

היא תבין רק שהיא תחשובב עלל זהה טוב...ולא נראה לי שזה יהיה בקרוב...

אדווה כפ[רוני] אפחד לא בא להעליב

אותך. אנחנו מנסים לעשות לך היכרות עם המציאות... זה כמו שאני אפנטז שרוני תהיה חברה שלי זה לא הגיוני!

mor93

New member
זה בדיוק אותו דבר....אבל היא לא מבי

מבינה את זהה....לא נראה לי שהיא תבין בקרוב... ואם היא הבינה בקרוב היא לא תתוודה על זהה שהיא סוף סוף הבינה...

Vitamin Chick

New member
../images/Emo45.gif אבל...

אגב נכנסתי לכאן בטעות אבל אם אני כבר כאן ההערצה העיוורת הזאת זה שלב בהתבגרות... ממש כמו מרד נעורים וממש כמו ההתפתחות הפיסית... זה סוג של שלב שמכין אותך לאהבה אמיתית שאחרי. אז כמעט כל אחד עובר אותו ומבחינתי יש בהתנסות הזאת משהו חיובי ומשהו מלמד...

למעלה