זה משגע אותי

mor93

New member
סבבה...מה שתגידי ואני מסכימה עם זה

שאת לא מכירה אותו מספיק טוב כדי להתאהבב בו!

Dark chocolate

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.../images/Emo211.gif

אי אפשר להתאהב במישהו שמכירים רק על גבי המרקע.. זה אבסורדי ומגוחך עד כדי צחוק. אני למשל, רחוקה מאוווווווווד מלהתאהב בדניאל. גם בגלל שאני בת 13 וגם בגלל העובדה שאני לא מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת אם הוא הטיפוס שלי או לא. וזה מאוד טוב שפתחת את ההודעה הזו
.

revixox

New member
סהר, אני כל כך מסכימה איתך!! ../images/Emo45.gif

אףףף אחתתת מאיתנו לא מכירה את דניאל מספיק טוב ואת האישיות שלו ואותו בכללי כדי להתאהב בו!! וכל אלא שחושבות שהן "מאוהבות" בו זו רק הערצה גדולה מדי ואובססיבית.. היה לי דבר כזה, אני יודעת על מה אני מדברת!!

revixox

New member
אה.. וגם סהר,

אני חושבת שזה לא צריך להיות נעוץ.. זה לא איזה משהו גדול על דניאל או משהו שחייב לנעוץ.. זה סתם דיבור כזה

../images/Emo31.gif סהר סורי דווקא לא חושבת

אני מעריצה אותו ואני מאוהבת בו ובלי ליפגוע את לא תחליטי לאף אחת מה שהיא תרגיש כלפי דניאל מה את תכריחי אותם רק להעריץ אותץם אם הן מאוהבות בו שיאהבו בכיף את לא תגידי להם רק להעריץ ושזה שטות נכון שצריך להכיר אותו וכו... ארבל זה אחלתה של כל אחת ואחת ...

לא החלטתי ../images/Emo10.gif כנסי מהר

אני לא החלטתי לאף אחת אם מישהי חושבת הפוך זו החלטה שלה אני רק הסברתי את מה שאני חושבת וזה הכל מי שמסכימה מסמנת מי שלא,לא לדעתי זה לא הגיוני ולא החלטתי בשביל אף אחת מה שהיא מרגישה ראית שהחלטתי? לא החלטתי וזה מעצבן שחושבים ככה תחשבו מה שבא לכן בנות... אני אמרתי את דעתי וכאן נסגר הסיפור תחשבו מה שבא לכם אני בכוונה אמרתי שיביעו את דעתן פה כדי לדעת מה הן חושבות ולא כדי להחליט להן

Dark chocolate

New member
טוב נו למי אנחנו מדברים..../images/Emo211.gif

מעריצה אופיינית של הגיי[ם]-בויז.

מותק תרגיעי עד הגיים בויז אני מעריצ

מעריצה אותם ואין לי ממש בעיה של המאוהבת בדניאל אז רילקס פרח!

מה שהיא אמרה היא התכוונה נ

נראה לי לזה שהמעריצות של הגיים בויז רובן לא כולן כן? אני מכירה אותך טוב ואת לא די מטורפות עליהן להן קשה בעיקר להבחין בין הדברים שוב מזכירה רובן אין מצב שאת לא תסכימי איתי על זה אני בטוחה שגם את חושבת ככה מטורפות למה? - דוגמא אחת: כמו שהיה בהופעה ההיא שלהם את כבר שמעת...

mor93

New member
תרגיעע ומהרר../images/Emo70.gif זה שישש לך בעיהה אי

איתהה ובמקרה היא מעריצה של הגיים בויזזז ! זה לא אומררר שאתהה צריך לרדתת עליהםם!!!! גםם אניי מעריצהה שלהםםם! ואניי מאמינהה שאני לא היחידהה פהה! ותיקוןןןןןןןן! גיים בויזז!!!! ולא גיי[ם]-בויז... ושלא תעזז לומר את זהה שוב!!!! אל תערבבב אותם בזההה! אם אתה לא רוצה עוד ויכווחח!!!

אני לא מבינה למה את ישר חייבת לקלל

וחוץ מיזה לא פניתי אליך פניתי לסהר אז אל תיתערבי

טוב תקשיבו לכל האלו ש"מאוהבות"

מאמינה לכם.. תעשו מה שבראש שלכם שיהיה לכם בהצלחה וזהו

Dark chocolate

New member
תראי סהר.../images/Emo211.gif

את עושה רושם של ילדה מאוד נחמדה. אבל את לא חייבת להיות ככה.. את צריכה לדבוק בדיעה שלך, אל תעשי חשבון לאף אחד. אני חושבת שאת צודקת בטירוף, ואת לא חייבת להתנצל ולהאמין לכל הפקצות [לפי דעתי
] שמאוהבות בדניאל. ממש לא. ולפי דעתי את צודקת, תנעצי את השרשור הזה.

שמעי מותק

באמת תודה על המחמאות אבל לא צריך לנעוץ את השרשור הזה זו פשוט הודעה שחשובה לי זה שאני מנהלת לדעתי אני לא צריכה לנעוץ הודעות שחשובות לי אלה לכולם וזה סתם מיותר לנעוץ את זה נעצתי למשך כמה שעות קטנות וזהו.. לא צריכה יותר שמעי , זה שכתבתי בפורום שאני מאמינה לכל האלו ושיהיה להן בהצלחה לא אומר שזה באמת נכון.. אני אמרתי את דעתי וזה הספיק לא רוצה להתחיל להתווכח איתן איך הן מרגישות כי זה הרגשות שלהן כמו שאמרו לי: תתני להן להיפגע ,הן לא מנסות להקשיב לך אז עזבי אותן הרי כולנו יודעים שאם תהיה לדניאל חברה הבנות האלו לא ישבו סגורות בחדר ובוכות .. הן רק יקללו את החברה ההיא שלו ,בלי הפסקה =אז זה לא נקרא להיות מאוהבת אה בבקשה תחסכי טיפלה את הקללות או העלבות פה כי אמרת פאקצות .. זה סתם יגרר למריבה טוב אם זה נגרר למריבה אני מוחקת תודה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כנססוו

נאכון בנות סהר צודקת!! אאתן לא מאוהבבת בו אתן סך הכל מעריצות אותו מובן?יופי!! אתן משתגעות אחריו וכל זה זה בגלל אהבה של הערצהה לא בגלל שאתן מאוהבת בו אתן בכל ללא מכירות אותו באופן אישיי אולי פגשתם אותו פעם אחת פעמים כבר היתאבתםן לא ניראה לי!! אז קיצוורר פרשו מהעינין של אני מאוהבת בו!! כי לא אתן לא!!!!!!!!!!!!1 אז יאללהה אמרתי את שלי באוץ פרשו!:///

למעלה