Sahar Sweet Girl
New member
זה משגע אותי ../images/Emo46.gif
היו כאן כמה בנות, שיצא לי לדבר איתן באופן אישי אם זה מסנג'ר, איסיקיו, טלפון, מסרים [וכ'ו..] רציתי להבהיר משהו לכולם עכשיו.. לא רק בת אחת בפורום אמרה לי את זה: שהיא מאוהבת בדניאל ואני לא מבינה את הקטע הזה.. קשה להבדיל בין הערצה לאהבה ולמאוהבת? זה משגע אותי הדברים האלו ואני מנסה להסביר הכי ברור שיש שהן לא מאוהבות בו אבל אין לא מבינות.. הן בטוחות בדעה שלהן והן מאוהבות בדניאל אז אני עכשיו אסביר ומי שמסכים איתי שיסמן פשוט
ויכתוב את דעתו אם יש לו משהו להוסיף או להגיב תדעו לכן דבר אחד אתן לא מאוהבות בו אתן מעריצות אותו.. אם לא מעריצות אז מעריכות, ואם גם לא זה אז דלוקות מאוהבות אתן לא בכל בנאדם יש משהו שלילי - לא רק משהו 1 , יש המון דבירם שליליים ומה שבנאדם מפורסם [בכללי אניא ומרת] מראה על המסך.. זה לא אומר שככה הוא במציאות בנות אני עכשיו אעבור דוגמא על דניאל- זילברשטיין: אתן מכירות אותו טוב? תאמינו לי שאתן לא מכירות אותו מספיק אני גם לא מכירה.. אבל אתן לא מכירות אותו מספיק כדי להתאהב בו זה שאתן רואות משהו על המסך לא אומר שככה זה גם במציאות.. כל סלבס, אבל כל סלבס מראה על המסך מה שאומרים לו להראות עושה מה שאומרים לו לעשות, ומתנהג כמו שאומרים לו להתנהג אז אני לא מבינה למה אתן כל כך בטוחות שאתן מאוהבות בו אני שוב מזכירה, זה לא כתוב על כל הבנות, יש כמה בנות ספציפיות פה בפורום בשביל להתאהב אתן צריכות לקבל ולהכיר גם את הצד החיובי של הבנאדם וגם את הצד השלילי אז איזה צד של דניאל אתן מכירות בדיוק? תנסו לחשוב לדקה.. אתן מכירות את הצדדים החיוביים בבנאדם וככה זה לגבי כל סלבס אני לא מכירה גם דברים שלילים בדניאל- כולנו בטוחות שאין , שהוא פשוט מושלם אבל נו באמת... איזה בנאדם אין בו דברים שליליים ? בכל בנאדם אפילו בי ובכל חבר מהפורום אז לדעתי תרדו מהעניין שאתן מאוהבות בו כי אתן לא מכירות אותו מספיק בשביל להתאהב.. אולי אתן פשוט דלוקות- או שזו סתם אשליה.. אז ממליצה לכם שצצעוררו כי סתם תפגעו תודה רבה על ההקשה ואשמח עם כולם יגיבו לי כי זה משגע אותי כבר..
סהר ולבנות שקוראות את זה תדעו שאני אוהבת את כולכן אתן מקסימות..!
היו כאן כמה בנות, שיצא לי לדבר איתן באופן אישי אם זה מסנג'ר, איסיקיו, טלפון, מסרים [וכ'ו..] רציתי להבהיר משהו לכולם עכשיו.. לא רק בת אחת בפורום אמרה לי את זה: שהיא מאוהבת בדניאל ואני לא מבינה את הקטע הזה.. קשה להבדיל בין הערצה לאהבה ולמאוהבת? זה משגע אותי הדברים האלו ואני מנסה להסביר הכי ברור שיש שהן לא מאוהבות בו אבל אין לא מבינות.. הן בטוחות בדעה שלהן והן מאוהבות בדניאל אז אני עכשיו אסביר ומי שמסכים איתי שיסמן פשוט