זה משגע אותי

זה משגע אותי ../images/Emo46.gif

היו כאן כמה בנות, שיצא לי לדבר איתן באופן אישי אם זה מסנג'ר, איסיקיו, טלפון, מסרים [וכ'ו..] רציתי להבהיר משהו לכולם עכשיו.. לא רק בת אחת בפורום אמרה לי את זה: שהיא מאוהבת בדניאל ואני לא מבינה את הקטע הזה.. קשה להבדיל בין הערצה לאהבה ולמאוהבת? זה משגע אותי הדברים האלו ואני מנסה להסביר הכי ברור שיש שהן לא מאוהבות בו אבל אין לא מבינות.. הן בטוחות בדעה שלהן והן מאוהבות בדניאל אז אני עכשיו אסביר ומי שמסכים איתי שיסמן פשוט
ויכתוב את דעתו אם יש לו משהו להוסיף או להגיב תדעו לכן דבר אחד אתן לא מאוהבות בו אתן מעריצות אותו.. אם לא מעריצות אז מעריכות, ואם גם לא זה אז דלוקות מאוהבות אתן לא בכל בנאדם יש משהו שלילי - לא רק משהו 1 , יש המון דבירם שליליים ומה שבנאדם מפורסם [בכללי אניא ומרת] מראה על המסך.. זה לא אומר שככה הוא במציאות בנות אני עכשיו אעבור דוגמא על דניאל- זילברשטיין: אתן מכירות אותו טוב? תאמינו לי שאתן לא מכירות אותו מספיק אני גם לא מכירה.. אבל אתן לא מכירות אותו מספיק כדי להתאהב בו זה שאתן רואות משהו על המסך לא אומר שככה זה גם במציאות.. כל סלבס, אבל כל סלבס מראה על המסך מה שאומרים לו להראות עושה מה שאומרים לו לעשות, ומתנהג כמו שאומרים לו להתנהג אז אני לא מבינה למה אתן כל כך בטוחות שאתן מאוהבות בו אני שוב מזכירה, זה לא כתוב על כל הבנות, יש כמה בנות ספציפיות פה בפורום בשביל להתאהב אתן צריכות לקבל ולהכיר גם את הצד החיובי של הבנאדם וגם את הצד השלילי אז איזה צד של דניאל אתן מכירות בדיוק? תנסו לחשוב לדקה.. אתן מכירות את הצדדים החיוביים בבנאדם וככה זה לגבי כל סלבס אני לא מכירה גם דברים שלילים בדניאל- כולנו בטוחות שאין , שהוא פשוט מושלם אבל נו באמת... איזה בנאדם אין בו דברים שליליים ? בכל בנאדם אפילו בי ובכל חבר מהפורום אז לדעתי תרדו מהעניין שאתן מאוהבות בו כי אתן לא מכירות אותו מספיק בשביל להתאהב.. אולי אתן פשוט דלוקות- או שזו סתם אשליה.. אז ממליצה לכם שצצעוררו כי סתם תפגעו תודה רבה על ההקשה ואשמח עם כולם יגיבו לי כי זה משגע אותי כבר..
סהר ולבנות שקוראות את זה תדעו שאני אוהבת את כולכן אתן מקסימות..!

../images/Emo207.gif חדש בפורום..../images/Emo70.gif

כנסו לאלבומים מחכה לכם הפתעה וכנסו לסקר.. [השקעתי על זה]

mor93

New member
כןן מאודד../images/Emo70.gif שווה להכנסס!

כנסוו לגלריהה ולסקר...! תצביעוו! ותשפיעוו!!!! חחחחחחחחחחחחח
הצבעתיי ! וגלריהה מהממתתתתתת! סהרר כל הכבוד על ההשקעהה

../images/Emo31.gif אני דוקא מאוהבת בו

אבל זה לא משו רע בעיני. כאילו, זה כייף לאסוף עליו תמונות וזה.

זה הערצה מאמי... תקראי שוב

לאסוף תמונות ולהשתגע שרואים אותו בטלויזיה לזה קוראים הערצה מאוהבת זה אחר לגמרי מי שהתאהב פעם במישהו מהשכבה שלו או משהו כזה בטח יבין..

מיתרוש12

New member
סהר איתך בהכל../images/Emo45.gif

צודקת.. כולם פה מ-ע-ר-י-צ-י-ם את דניאל,לא מאוהבים בו.. אז נכון דניאל לא מושלם..בכל אחד יש את הדברים השלילים שלו.. בגלל זה לא צריכים להגיד אני מאוהבת בדניאל..אפ'חד מהפורום כאן לא מכיר אותו אישית,כולנו ראינו אותו בטלויזיה,מקסימים פגשנו אותו וזהו..כאן זה נגמרר..בנות חבל שתפגעו אני חושבת שעשית נכון שלא אמרת שמות כי זה יכל לפגוע ולהשפיל את אותן.. שבוע טוב לכולם

חחחחח לא ממש לא תכנס רגע

ממש ממש ממש לא. זה היה די מיותר התשובה הזאת חחחח כי אני אמורה להיות רצינית במה שאמרתי כי זה באמת עניין רציני באמת שהוא לא רק שלי וכן אני יודעת שאמרת את זה רק בצחוק

adva mj

New member
לדעתי כן אפשר להתאהב!!! זה לא קשור

לזה שהוא מפורסם אפשר להתאהב בכל אחד..

adva mj

New member
אני מאוהבת בו כי אני מרגישה כלפיו

אותו דבר שאני מרגישה אל מישהו שהתאהבתי בו ושאנימכירה אותו אישית...

אני לא רוצה להתווכח איתך-באמת שלא כ

אמרת פה את הדעה שלך וזהו בואי נסגור את זה את מאוהבת בו סבבה- דעתך ודעתי שונה לא יעזור לנו להתווכח
דעתי מופנת אל כמה בנות לא רק |אלייך| ככה שבאמת מיותר שנמשיך את הויכוח לדעתך את מאוהבת בו אני לא רוצה להתווכח סגרנו ביננו במסן תודה ביי

mor93

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif וכנסיי רגעע->>>>>

תחשביי דקהה ! אתת לא מכירה אותו אישית... את לא יודעתת עליוו ממשש מקרוב...האישיותת...האופי...והכלל.. למרותת שאתת יודעת עליוו אבלל לא הכללל...אם התאהבתת פעםם... אז את מבינה מה אני אומרת לך...

adva mj

New member
אני יותר גדולה ממך... ואני אומרת לך

אני אוהבת אותו... את לא יכולה לדעת מה אני מרגישה...

mor93

New member
בת כמה את?

ועודד משהווו... אתת רציני אוהבת אותוו ????.

למעלה