זה משגע אותי

שמעי..

את דיברת בצורה כאילו את קובעת להן ואי אפשר לקבוע להן מה הן מרגישות פשוט זו דעתך וזו דעתם אמרת את דעתך וזה מעולה...

תעשי כמו שאני עושה:

בהתחלה הייתי בדיוק כמוך עכשיו אני בכלל לא מתווכחת עם השוש בנות שאומרות שהן מאוהבות בו למה? כי הן לא מנסות להקשיב הן מפתחות מן כעס כזה, וזה סתם נגרר למריבה ושנאה באמת לא באלי... תתני להן להיות בחלום שלהן- העיקר שהן נהנות ואם תהיה לדניאל חברה הן לא יבכו ויסתגרו בחדר [כמו שבאמת מגיבים ככה באהבה אמיתית] ומי שתגיד שכן היא סתם משקרת כדי להיות ה-"צודקת" אם תהיה לדניאל חברה הן רק יקללו אותה עד שימא להן ותראי בבום אחד - זהו מוזר הן כבר לא מאוהבות נחייה ונראה.. את יודעות מה אני רוצה? שלדניאל שלנו תהיה חברה מישהי שבאמת תאהב אותו (ולא מהפורום כן?) מאחלת שזה יקרה בכל רגע נתון..

adva mj

New member
אם הוא רוצה הוא יקח מישהי מהפורום..

הוא לא שואל אותך... וחוץ מזה הוא הביא ברדיו את המספר כדי שיתקשרו אליו בנות.. אז אם הוא רוצב סתם מישהי שתתקשר אז למה לא מהפורום???

כנסי מיד מיד מיד מיד

לא פניתי אלייך רק אמרתי מה אני מאחלת לדניאל לא אמרתי שהוא לא יכול לצאת עם בנות מהפורום אבל כשאני חושבת על זה ... לדעתי זה לא יקרה אבל שיהיה לך בהצלחה

תראי למה:

את מעריצה שלו טוב נו בשבילך- את מאוהבת בו אבל את עדיין נחשבת מעריצה את הגעת לפורום בתור מעריצה- מעריכה או איך שלא תקראי לזה עכשיו אם אפשר אני אדבר בכללי על כל הסלבס: לפחות רובם כי שמעתי על מקרה שזה לא ככה-אבל זה נדיר מאוד סלבס לא יכול לצאת עם מעריצה שלו אולי זה לא יהיה ככה אבל זה נראה כאילו זה ניצול כזה סבבה זה לא נכון-אבל אני אומרת איך אחרים או הסלבס עצמו יכול להסתכל על זה מה הרי לפני שהוא התפרסם הכרת אותו? ראית קטנטנות או המורדים הישראלים ושמת עליו? יופי הבנאדם מתפרסם מלא בנות רוצות אותו ושוב אני מזכירה ככה זה נראה זה לא בהכרח חייב להיות ככה אז תתארי לך את מפורסמת, לפני כן בכיתה אף אחד לא התייחס אליך ופתאום את מפורסמת ומלא בנים רוצים אותך נכון תסתכלי על זה בתור ניצול? מה אני מפורסמת אתה נזכר? יופי.. מקווה שהבנת משהו כי ככה זה יכול להיראות- הכל תלוי בכמה שהסלבס במקרה שלנו זה דניאל מכיר אותך, אישית ואיך שהוא מסתכל על זה ככה אני חושבת זו דעתי האישית בלבד

adva mj

New member
אני בטוחה שאם הייתי פוגשת אותו בלי

קשר הייתי נדלקת עליו.. אני לא אוהבת אותו כי הוא מפורסם..אלה כי הוא חתיך מוכשר ומתאים לי..

revixox

New member
רק בגלל שהוא חתיך היית נדלקת??

אם לא היית מכירה אותו וזה שהוא זמר ומופיע.. אם היית סתם רואה אותו ברחוב היית נדלקת ומתאהבת בו רק בגלל שהוא חתיך?

adva mj

New member
מה הקשר... אני יודעת עליו בדיוק כמו

כל אחת ברחוב... אז הוא יכול להיות איתי בלי קשר לזה שאני בפורום.. לא חסר סיבות לאהוב אותו

אבל זה לא אומר כלום

זה לא אומר עדיין שאת מאוהבת בו אולי את רוצה להכיר אותו וזה אבל מאוהבת ככה בלי שאת מכירה את הבנאדם לא נראה לי שזה הגיוני אני חוזרת על זה: לא נראה לי

adva mj

New member
כמו שאמרת.. לא נראה לך.. לי זה

נראה.. את אמרת אני לא צעירה מדי בשבילו..זה לא נקרא פדופיל אם הוא יהיה איתי..

נכון זה לא נקרא פדופיל אבל את עדיין

לא בגילו את בת 15 והוא 20 ואת ממשיכה להתווכח אני אומרת לך שה לא יהיה חוקי אם תהיו יחד כי הפרש הגילאים שלכם מעל שנתיים והוא כבר לא קטין ואת נחשבת עדיין קטינה אם הוא היה 19 ואת בקרוב 18 אפשר להבין אבל הוא 20 ואת 15 תתעוררי שתפי פנים משו..

adva mj

New member
שתפי את התחת שלך.. לא איכפת לי מה

את חושבת מי את בכלל.. אני יעשה מה שבראש שלי..

revixox

New member
מה מה הקשר? ככה רשמת..

ודבר שני, עזבי.. את תביני ביום מן הימים ותצחקי

revixox

New member
נכון, אני אזכר בזה ואצחק המון ../images/Emo6.gif

בגלל כל השטויות האלו.. ואני לא אמרתי את זה בהעלבה.. אני התכוונתי שאת תצחקי בגלל שזה היה שטות ולא ריאלי ואת תביני כבר לבד..

adva mj

New member
הוא לא שואל אותך מאיפה תהיה לו חברה

הוא יבחר מה שהוא רוצה.. זה שאני בפורום לא אומר שאני מעריצה אני בפורום ואני בדיוק כמו כל אחת ברחוב.. הוא נתן תתלפון ברדיו שיתקשרו בנות וכל אחת שתתקשר תההי מעריצה ולא משנה אם היא בפורום!!! אם אני לא הייתי בפורום והיתי מתקשרת זה קשור לזה שאני מעריצה ??? לא! וחוץ מזה הוא לא כזה מפורסם..

למעלה