זה מזכיר לי בדיחה...

גנגי

New member
יקירתי, את יודעת היטב

שהתירוץ של "לא אטרקטיבית במיוחד" הוא בולשיט. יש הסבורים שאת אטרקטיבית מאוד, בדיוק כמו שיש הסבורים שאני מושכת כמו חתיכת פלסטיק. איש איש וטעמו, וטוב שכך. כולנו הוטרדנו מינית, בלי קשר לנתונינו החיצוניים, ואין בכלל ספק שכל אישה מכירה את זה על גופה, ועם זאת, יש פרופורציות, ולא כל התנהגות של גבר כלפי אישה היא הטרדה מינית, אפילו אם היא כרוכה בנשיקה או בליטוף. לפעמים זאת הטרדה, ולפעמים זה סתם משהו נחמד, וזה תלוי גם בטיב הקשר בין השניים, וגם בנסיבות. לא תמיד חייבים לבדוק כל דבר עד לרמת האטומים שלו. לפעמים אפשר להרפות קצת ולחייך, או לעבור לסדר היום. ואני לא מעודדת הטרדות מיניות, לא.

אם זה כמו רוב הנשים בעולם

אז מה בעצם מעניין בזה? גם אני, כשהייתי בצבא, חוויתי התנהגויות של המפקד שלי, שהיום היו נחשבות הטרדה מינית. (ליטוף על הישבן וכד'). זה היה אז מקובל! אילו כל הנשים שחוו התנהגויות כאלה כשהיו עוד מקובלות היו מתלוננות, והתקשורת הייתה מדווחת על כך, לא היינו עוסקים עוד בשום נושא בעולם חוץ מהטרדה מינית.

פרופורציות, יקירתי

פרופורציות! להתלונן רק על הטרדות מיניות חמורות , ורק אם התרחשו לאחר שינוי הנורמות (זאת אומרת היום, לא לפני 5 שנים).

לא מדובר בתלונה.

הגברה לבנת לא התלוננה אלא סיפרה בראיון על חוויה אישית. הם לשיטתך יש להשתיך את כל החוויות האישיות ה"לא חמורות" ולדווח רק על החמורות? ואיך ועל פי מה תקבעי מהי הטרדה מינית חמורה ומה היא הטרדה מינית שולית?

"הגברת לבנת"

גם כשהיא הייתה שרת החינוך קראת לה ככה? ובקשר לשאר השאלות: ידעתי שלא כדאי לי להינס לנושא כשאת מעלה אותו

כי אין לך תשובה הולמת?

ולשאלתך: כשהיא היתה שרה, קראתי לה "השרה לבנת". ונקודה נוספת: אני לא יודעת מתי השתנתה "הנורמה", אבל "החוק" בנוגע להטרדות מיניות חוקק בשנת 1998, היינו לפני קצת למעלה מ-8 שנים, אז אין לי מושג לפי מה החלטת שחוק ההתיישנות על הנורמה הוא 5 שנים.

אותי זה כן מצחיק.

בעיקר בגלל התדמית הכוחנית של לימור "סטירת לחי" לבנת. דרך אגב, גם כשהיא סטרה על לחיו של פעיל העבודה היא טענה שהיא הגנה על מעמד האשה, איני זוכר את הנישוח המדויק.

ואילו את מוכיחה לנו שוב ושוב

ושוב, שפמיניסטיות מאבדות איכשהו את חוש ההומור.... גברים בהחלט מסוגלים לצחוק מבדיחות על חשבונם....

גם אותי זה לא מצחיק

נכון שמתוקף היותה אשת ציבור כנראה שאין מה לעשות, והיא צריכה להתמודד עם זה שצוחקים עליה. אני מנצלת את זכותי הדמוקרטית לא לצחוק מהבדיחות האלה. אם היא קוראת בתרבות עברית, שתדע.

גרי רשף

New member
מצטער אבל אותי הבדיחה שיעשעה..../images/Emo7.gif

בטח ובטח שיותר מהבדיחה על האיכר שביקש זית שהיא גם משומשת, וגם מתבססת על משחק מילים די שקוף ורדוד. אינני חושב שלימור לבנת מכוערת וזה גם אינו רלוונטי לנושא ההטרדות, אינני מאמין שאפשר למצוא בשדה גמד שממלא משאלות, וגם אינני נעלב אישית מהרמז כאילו משאלתו היחידה של הגבר המצוי היא הגדלת אבר המין שלו.

למעלה