משעמם לי בחיים? כי היום זה באופנה? או אם להיות ריאלית: נגיד שהמשכתי לשרת בקבע, והוא לא המליץ עליי לקידום. אז כנקמה, אגיש נגדו תלונה על אותה "הטרדה" לפני כך וכך שנים. ועכשיו, שיוכיח שאין לו אחות!
הראשונה היא שלא העפרונית תובעת אלא המדינה מכיון שמדובר בעבירה פלילית. השניה היא שאין בעיה להוכיח שהיו ביניהם יחסי מרות ושהוא פנה אליה מינית. יכול להיות שהוא אפילו יודה בכך. היא ודאי לא צריכה ולא יכולה להוכיח שהפניה שלו הטרידה אותה. קחי למשל את א' (המקורית) , קצב מואשם בבעילה אסורה בהסכמה. (במקרה שלה, במקרה אחר הוא מואשם באונס) מבחינת קצב היא הסכימה ליחסים והתלוננה רק לאחר שהוא האשים אותה בסחיטה על רקע אי סדרים בנושא חנינות. א' לא צריכה להוכיח שיחסי המין לא נעמו לה, מספיק שהם היו תוך ניצול סמכות. אפשר לטעון שהחוק לוקח בחשבון שיש הרבה נפגעות הטרדה מינית וסביר שלא יהיו תלונות כאילו יחסים בהסכמה למעשה היו תוך ניצול מרות אבל האישה אינה צריכה להוכיח שהמעשה לא נעם לה, וטוב שכך.
אביא לך דוגמא מההוא עם המשמו בפנים שאמרה לו ההיא לוצי והוא לא היצי: אז הנה, הוא עם המשמו בפנים וזה נעים לה ברמות. אבל פתאום תופס אותה מאנצ'יס: - שמע תוציא שנייה, אני רוצה רגע למקרר... - טן טיגידן טיגידן טיגידן... - בוינה נבקע לך הקרום באוזן? תוציא, תוציא, אתה עושה לי ממש שמח שמה, אבל אני מתה לרגל קרושה... -טן טיגידן טיגידן טיגידן... נו??? מאי קא משמע לן?
רגל קרושה. אם זה היה: הוא גמר כבר והיא עוד לא, והוא היה מתהפך לנחירה למרות ה"עוד רגע, עוד קצת" שלה, מה היית אומרת? רגל קרושה מול שנת יגעים ? לא חרם? סתם סתם. אני רק מביא לאבסורד. עם כל הנשים שאני צריך לדאוג לעתידן בעולם לא מושלם זה, הרי רק מתוך הזדהות גרידא אני יותר איתך מנגדך. ובכל זאת יש כאן הליכות לא מעטות על הקצה החד. אני מניח שאחרי דורות על דורות בהם הקצה החד פגע פצע והמית, מאד מפתה לדרוך עליו. ולדרוך חזק.