זה מזכיר לי בדיחה...

זה מזכיר לי בדיחה...

מתהלכות שמועות שמישהו הטריד מינית את לימור לבנת זה מזכיר לי את הבדיחה על ההוא ששאלו אותו מה היה עושה אם ביב מוצא את אשתו במיטה עם גבר זר. "הייתי מרסק לו את המשקפיים, שובר לו את המקל והורג לו את הכלב"

shellyland

New member
לא מצחיק ../images/Emo31.gif

ולא מדובר בשמועות. הגברת לבנת סיפרה בראיון שהוטרדה מספר פעמים במהלך חייה. די כמו רוב הנשים האחרות בעולם.

ואותי זה מצחיק

שידעתי שתהיי זו את שתגידי שזה לא מצחיק.. דרך אגב , כמה פמיניסטיות צריך בשביל להחליף נורה?

שמחה שאתה משמעשע את עצמך

אבל אני מתקשה להבין איך אתה מוצא את האמירה המובלעת בבדיחה שלך שרק נשים יפות מוטרדות מינית - מצחיקה. רוצה להסביר לי?

גנגי

New member
אני חוששת שאת לא ממש הבנת את הבדיחה

לא דובר כאן על זה ששרה'לה לא אישה יפה (אגב, היא כן, ואני אומרת את זה אחרי שראיתי אותה הרבה פעמים מקרוב) אלא שבשביל לרצות את שרה'לה, לא כאישה יפה אלא כאישיות מכוערת, צריך להיות עיוור, חרש ושוטה. איך זוועה שצריך להסביר בדיחה כזאת!

גנגי

New member
חו"ח!

שאפילו לא בא להטריד אותה. אבל זאת בדיחה כזאת, עזבי.

אז זהו - שכנראה למישהו כן בא.

אני מבינה איך הבדיחה כשלעצמה עשוייה להיות מצחיקה, אבל בהקשר בו היא הובאה - הפאנץ' מתפספס כי הוא נשען על הנחות שגויות.

גנגי

New member
לצערי חוויתי על גופי מספיק הטרדות

כדי לדעת שגם אישיות מגעילה יכולה להוטרד מינית. אני רק סבורה שלא כל בדיחה יש להחריב. אפילו אם הבדיחה לא הצחיקה אותך.

../images/Emo6.gif

לא את הבדיחה אני מחריבה, את הקשרה. ובקשר למה שחווית על גופך, אם זה היה לפני שינוי הנורמה, אנא שמרי את הטרדותיך לעצמך ואל תעסיקי אותנו בעניינים בטלים. בר וליאו חזרו כבר מים המלח?

גנגי

New member
מה? מה שינוי הנורמה?

את מתכוונת לסרטן או לחוק ההטרדות המיניות? את רומזת שאישה זקנה חולה בסרטן וקצוצת-שד כבר לא מושכת ועל כן אינה זכאית למנת-הטרדות-מיניות-יומית קבועה, כקבוע בחוק? סליחה, ככמו שהתרגלה קודם? בנים, תעזרו לי!!!

אלי ו.

New member
למה לא? היא לא יפה מספיק בעינייך?

רק ליפות מגיע שיטרידו אותן מינית?

למעלה