זה מה שחושבים עלינו?

ben3211

Member
גבי, גמני לא ידעתי, עד שסיפרו לי.

אם המחירים יעלו אני מבטיח לעדכן אותך. אלא אם כן יחליטו לפרסם מחירון בעיתוני הבוקר, לצד שערי המט"ח.

magy

New member
ומה עם השאלה שלי?

גברים נשואים? כלומר, אישתתם אפילו לא נהנית מהעיסקה של הבעל אבל צריכה לאכול לארוחת ערב את תוצאות הנאותיו...... אני מתכוונת......אם הוא מביא איזה מחלה חביבה הביתה האישה החוקית חוטפת גם..........ואל תגיד שיש אמצעי מניעה... אני יודעת....... מעניין מה היו אומרים אותם גיבורים, אם אישתתם היתה מזיינת כמה נערים במכון ליווי.......גם משלמת להם וגם מביאה הביתה איזה מחלה קטנה או שתייים....... האם יש שיוויון בקטע הזה???????

ben3211

Member
מאגי, נגעת בנקודה מאד נכונה וכאובה.

לגבי הנשים שלהם אין לי מושג. משער שהן נשים נאמנות, או שלא, אין לי צל של מושג. לגבי הגברים. את צודקת זה כל כך לא צודק להביא הביתה מחלות וכל מיני מריעין בישין, שום הסבר לא מצדיק את זה. אפילו לא כשהZין עומד השכל בתחת או, לאישתי יש כל הזמן כאבי ראש. חוץ מזה, אומרים שאחת המחלות החמורות שנפלה על האנושות הגיעה מהקופים. לתומי סברתי שהקופים האלה שוכנים בגן החיות, לא דובים ולא יער, הם עובדים איתי באותו מקום עבודה.

magy

New member
אני רוצה להגיד לך

שאני מרוצה קודם כל, מהעובדה.... שאתה מסכים איתי.....ומבין את ההשלכות...... ואת אי הצדק.........בסיפור פרט לעובדה.......שיש פה השלכה פסיכולוגית של מאווים כמוסים ........כלפי מישהו אחר ולא סתם משיכה לנשים צעירות וזרות...... ואני מקווה שאתה מבין את כוונתי....... מאחר וגילוי עריות אסור על פי החוק והמוסר......(גם הדת) הפתרון ההגיוני הוא ..... לפנות לנשים צעירות זרות ותמורת תשלום להגשים פנטזיות אסורות..... בחיק המשפחה המצומצמת......... ותחשוב על זה!!!!!!!

צלליתה

New member
אני מנחשת

שמר שקד הנכבד לא דבר עלינו, בנות ה 50+, כי שאנחנו עוברות ברחוב עם חריץ התחת מתנוסס לראווה יש להניח שזה שקוף עבורו. מן הסתם בדרכו הבוטה והלא פואטית לא היה קורא לזה הטרדה מינית, אלא אולי זהום סביבתי. היה לא מזמן מאמר בהארץ שדבר על בעיתן של נשים מבוגרות לרכוש פה בגדים בארץ. למי שרוצה להוציא ים של כסף אין בעיה, יש כמה חנויות יבוא עם בגדים נאים ויקרים להחריד. מי שאשה גדולה גם לה יש פתרונות בצורת חנויות למידות גדולות. אולם מי שמידתה כמידת נשים צעירות ואין לה אפשרות או חשק להוציא בוחטות של כסף נאצלת לרכוש בגדים בחנויות שפונות לצעירות וכך מוצאת את עצמה מתלבשת הרבה יותר מדי צעיר לגילה. לטעמי אין מראה יותר פאטתי מאשה בת גילי שמנסה להתלבש כמו בת 18. שלא לדבר על כך שגם אם מידתה 38 הרי שזה לא 38 מוצק ויציב כמו אצל בת 18, אלא 38 מבוגר, משהו שזקוק לגזרה אחרת מה38 של הבת 18. באותו מאמר בהארץ נאמר שבארהב חברת גאפ פותחת ליין לנשים מבוגרות במחירים שפויים (שם הבינו שהכסף נמצא אצל הביבי בומרס)אבל שלא יהיה יבוא לארץ. אלה היו 60 שניות על הצורך שלי במלתחה חדשה ומותאמת.

magy

New member
קלעת בול....................!!!!

אני מתרוצצת למצוא ג'ינסים ...והבעיה אינה המידה הבעיה היא גובה החגורה..... ואני לא מצליחה להשיג מכנסיים שנגמרות במותן..... אני הולכת עם סרט מדידה.....כדי להיות בטוחה שלא מוכרים לי רוכסן באורך של 5 ס"מ. הבטיחו שהאופנה הזו תעוף לה..... אבל יש גברים שהיו מעדיפים, שתשאר...... הזדמנות להציץ באופן חוקי.....לחלק המגולח....... בלי חוברות ובלי הטרדה....... חינם על המדף הגדול...... של החיים........

גבי 26

New member
מגי גצאני

מחפשת ג'ינס של עד המותן. הסטייליסטית שלי בבית מתלוננת "את לא רוצה מכנסיים עד הצוואר"
במחוזותינו כבר נשמע שהאופנה הזאת חולפת, פווו איזו הקלה

אלמרה

New member
שלא תיגמר לעולם האופנה הזותי....

למה שלא תתחיל האופנה הזו גם אצל הבנים? אצלנו זה לא יגיע לקו הגילוח כמובן אלא לקו הגובה של הכיפה ושביזות למי שאצלו זה נמוך....

גאיה ק

New member
הייי , אינסטלטורים,רצפים ו...

כבר התחילו עם האפנה הז'ותי...מזמAAAAן. גם בצבא היו ,מה שנקרא -ערסים-שהמכנסיים שלהם היו מ'זה קטנות,כאילו שרק ....נמצא שם...

אלמרה

New member
רק שתדעי שהאפנה האבה אצל נשים....

היא זו =========================================================

אלמרה

New member
אופנה זו אופנה כמו אופנה...

מתחילה במסלולי הדוגמנות... והשאר היסטוריה.

mamaWitch

New member
וויייי../images/Emo7.gif

לא מבינה מה הבעייה יש המון מקומות לאופנה בשבילינו וג'ינסים בגזרות גבוהות ובינוניות ועוד המון לא עושה כאן רשימה כי ממש לא שילמו לי (האופנאים) לפירסומת חנם ואני מניחה שזה לא ממש מעניין את כולן מי שזו באמת בעייה לה או סתם מסתקרנת - בואי למסר ערב נעים

גאיה ק

New member
ממש אין לי בעיה של בחירות

בסיגנון הלבוש...אין בעיה,סתם משתעשעים! מכנסיים בעיצוב שאלמרה הציע אין סיכוי שאלבש...גם לא בלילה..

mamaWitch

New member
אני לא פוסלת

אלמרה... תביא איתך ל31 בדצמבר... יחד עם היין... נראה, נחליט...

אלמרה

New member
אני עצמי מגיע עם המכנסיים הללו....

יש לי רק בעיה של תחתונים מנומרים ועוד חוטיני... זה אין לי...

למעלה