זה מה שחושבים עלינו?

magy

New member
זה מה שחושבים עלינו?

זה? רענן שקד חושב שהאישה הישראלית מתלבשת רק כדי לגרות את הגבר הישראלי - וממליץ לה לרדת מזה. אתם, מצידכם, בטח ממליצים לשקד על משהו אחר שקשור ללרדת כתבה......איך להגיד..... קצת מרגיזה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3184782,00.html

magy

New member
פרט

לכמה עובדות: אני עדיין לא קולטת למה המכנסיים נגמרות במשולש.....ברמודה. לא לכל אחת זה מתאים......וחבל שמי שזה לא מתאים לה, לא יודעת ומתעקשת להראות לכל העולם את כל שאריות הבשר הנשפכות מכל הצדדים. וגם למי שמתאים...... כבר עדיף ביקיני..... ממכנסיים שחסרים בד בחלקם העליון.....

mamaWitch

New member
האמת היא...

שאנחנו מתלבשות בעיקר בשביל החברות שלנו... הן שמות
לשמלה חדשה לגרבונים עם הפרפר בגודל 1/2 ס"מ, המחשוף המיוחד עם הסלסולים. וביחוד.... החזיות המדהימות (שעדיף שיהיו במחירים האלה). גברים כשהם מגיעים לשלב החזיה ממש לא מסתכלים עליה אלא מחשבים איך היא יורדת... ואולי טוב שכך
אבל אם רענן שקד רוצה לחשוב שכל הנשים מתלבשות בשבילו - בואו לא נהרוס לו את האשליה.
ועכשיו אולי אלך לקרוא את הכתבה... בינתיים הכותרת הספיקה

אלמרה

New member
אני הכי שם לב לחזיות....

ובעיקר אוהב את אלו שנפתחות מלפנים... זה הריגוש הזה של פריצת השדיים החוצה... אוחחחחחחחחחח איפה את ב'?

פרק ב

New member
אולי את צודקת חלקית

ואתן באמת מתלבשות בעיקר בשביל החברות שלכן, אולי,, אבל בלי כל קשר לחברות כשאישה מלחיצה את השדיים האמיתיים שלה בפוש אף קטלני עם מחשוף "פתח תקווה" עמוק, או מתגברת אותם במנת סיליקון עד שיזדקרו לעין כל, ומנמיכה את קו המכנס כמעט עד לקו הגילוח או דוחסת את עצמה למכנס כל כך צפוף שאפשר בקלות לראות את כל הטופוגרפיה של הגבעות והקניונים במקדש נשיותה, כי אז חברות או לא חברות כל גבר כמעט מבין שיש כאן מסר עבורו. מה הוא עושה עם המסר הזה ואיך הוא מגיב זה מה שעושה את ההבדל בין גבר לגבר וכאן זכותה של כל אישה להתייחס לסגנון המתאים לה. ותאמינו לי לכל אחד יש את האחת שלו ולהיפך כמו שבסוף היום לא ישאר סיר בלי מכסה ולהיפך.

ben3211

Member
מאגי, מנקודת מבט גברית זה נראה שונה

אני דוקא הבנתי למה הוא התכוון, ואני מוכן גם להסביר. כשאני מסתובב בעיר, ואני מסתובב הרבה במסגרת עבודתי. אין... העיר הנשית (הצעירה) כמעט מהלכת עירומה. בשבילנו הגברים זה כמו להסתובב בגן עדן, לראות המון פירות בשלים וחס וחלילה לגעת בהם. אם חשקה נפשך באיזה אגס, או אפילו רק לגעת בו. מיד אתה מתוייג כסקס מניאק, סוטה, פרוורט. המקום היחידי שאתה יכול לטעום מהפרי האסור בכל זאת. זה באחד ממועדוני ה-120 הפזורים בעיר. (120 ₪ הכוונה. לא עד 120) וזה מאד מתסכל.

magy

New member
מה זה המועדון הזה?

מועדון לנערות ליווי? איך טועמים במועדון הזה? טועמים ילדות? נערות? אנשים בגילך עושים את זה? תמורת תשלום? ספר קצת...... כי אין לי מושג

ben3211

Member
בתכל'ס זה בית זונות לכל דבר.

רק מעדנים את השם למועדון נערות ליווי. אודה ולא אבוש, שקלתי כמה פעמים ללכת לשם. אבל עדיין לא עשיתי זאת. ולא נראה לי שאעשה זאת גם. חברים מהעבודה, כן בגילי, מבקרים שם תדיר. תמורת תשלום כמובן. מאגי שם לא טועמים, שם מזיינים, לא ילדות אבל נשים צעירות בגילאים 19-36 זה סבב הגיל שם פחות או יותר. לאחרונה בגלל שארה"ב החליטה שאנו מדינה שמעודדת סחר בנשים, ועשתה לנו נו נו נו. המשטרה נכנסה במכונים האלה מאד חזק, והן הולכות ומתמעטות.

magy

New member
כל רגע שעובר

אני מתמלאת יותר ויותר גאווה על המפעל הציוני המופלא שלנו. ליבי עולה על גדותיו מרב גאווה אין כמונו......... העם הנבחר....... כשאלוהים החליט להביא מבול על הארץ יש להניח שהיו לו סיבות טובות........... ואני עדיין מחפשת את הצדיק היחיד בסדום........... חחח עלייייייייי ועל האשליות שיש לי......

פרק ב

New member
ומי שלא הולכים לשם יכולים גם

להשתמש בשירותי האתר הזה (שאגב לא מבדיל בין לקוחות ממין
ללקוחות ממין
) קישור לאתר שמצאתי באחד הפורומים

magy

New member
נו נו נו .....איזה כיף

שיש לנו אבא שכועס עלינו.... אמריקה......... אני רוצה להגיד לך..... שאם גבר שהוא כליל המעלות היה מציע לי את עצמו והיה נודע לי.... שקודם לכן קנה את "אושרו" במקומות בזויים, מפוקפקים, מעליבים, כאלה..... טוב, אין טעם אפילו להמשיך......... סוף ההסבר שלי אינו טעון הסבר נוסף.........

ben3211

Member
מאגי, גבר שהולך למכונים כאלה

וטועם פרגיות רוסיות צעירות. נראה לך שהוא יחזר אחרי נשים מבוגרות? איפה את חיה?

magy

New member
כלומר,

כל חייו הוא הולך למכונים, משלם ודופק? אין לו צורך באישה שתהיה לצידו......כחברה? מישהי לצרכים נוספים? האם צעירה כל שהיא תסכים להיות חברתו? כי זה הרי טעמו רק צעירות..... כן, אם הוא יהורם גאון, או גדי סוקניק, דודו טופז וכאלה.....מרדכי.... האם אין פה איזה משאלה כמוסה ונסתרת.... לא רוצה להמשיך..........את התיאוריה.......חחח

ben3211

Member
לא יודע מאגי, האנשים שציינתי קודם

שכן הולכים. הם נשואים, אני מניח שיש להם נשים לצידם, ועושים את זה אולי לשם גיוון בחיי המין שלהם, או השד יודע מה, באמת שהם לא מעניינים אותי. סתם הצגתי עובדה קיימת.

magy

New member
חביב הרבה יותר.......נשואים

כלומר, אישתתם אפילו לא נהנית מהעיסקה של הבעל אבל צריכה לאכול לארוחת ערב את תוצאות הנאותיו...... אני מתכוונת......אם הוא מביא איזה מחלה חביבה הביתה האישה החוקית חוטפת גם..........ואל תגיד שיש אמצעי מניעה... אני יודעת....... מעניין מה היו אומרים אותם גיבורים, אם אישתתם היתה מזיינת כמה נערים במכון ליווי.......גם משלמת להם וגם מביאה הביתה איזה מחלה קטנה או שתייים....... האם יש שיוויון בקטע הזה???????

על איזה מכונים אתם משוחחים?

עד כמה שהבנתי ,האם קראתם איפושהו על אחותה של אליענה שהיא צעירה בת 36 חתיכה ויפה ובכ"ז מצדדת בבן זוג שילך למכון ליווי במקום שינהל רומן סודי,נדמה לי שזה היה ב"זמן ת"א"

למעלה