זה מגיע.....

MoonFairy

New member
זה מגיע.....

טם טם טם!!!! חצוייה עונה 2
אז, מה אתם אומרים? מתכוונים לראות? מתנגדים בתוקף? האם החלוצה הישראלית לסדרת ערפדים תפתיע באיכות? מה שבטוח, אני אהיה שם לצפות
בין אם זה בהנאה או בסבל חח

shaharEB

New member
אה...אני ראיתי את העונה הראשונה והפסקתי אחרי

איזה 18 פרקים בערך..כי זה פשוט לא זה- לא יודעת כאילו הם לקחו מלא מלא מלא סרטי ערפדים ושילבו אותם ביחד..זה היה לי מוזר! ועוד עכשיו הביאו את לי-בירן כאילו באמת HOW FAR CAN YOU GET? אני לא הולכת לראות את זה..

MoonFairy

New member
לגמרי מבינה אותך

אם יש משהו ששנוא עליי זה סדרות בעברית עם קונספט אמריקאי ושמות לועזיים חחחחח זה נראה כ"כ לא... אמין
יחד עם זאת, אני חושבת שיהיה שווה לצפות בעונה החדשה סדרות ישראליות הבחלט השתפרו (מאז ימי "לגעת באושר " בעעע
) ויש לי הרגשה שהפעם הם יפתיעו לטובה...

Bartal j

New member
והלגעת באושר הייתה טלנבולה חלוצית ראשונה

והיום השתפרו מאז במשחק, בדיקציה בעלילה בכל. מקווה שימשיכו להפיק בישראל סדרות ערפדים ושהז'אנר הישראלי בערפדי יתפתח יותר כי זה כיף לקרוא ולראות באנגלית ברור אבל זה גורם לחיוך קטן לקרוא רומן ערפדים ישראלי מקורי כמו לילה אדום למשל או לראות סדרה ישראלית לדעתי.

ketrina

New member
כל הבית ספר הבריטי משהו הזה עם התלבושת האחידה

ופתאום אליענה בקר (?) האמת שאת הסדרה עזבתי אחרי התקרית עם האורז.נכון ששופכים מלא אורז והבנתי מאחותי שהערפד לא יכול לעזוב את המקום עד שהוא סופר את כל הגרגרים? לא יכולתי שלא לתהות אם יוצר הסדרה לקח את ההשראה מהמנהג הטוניסאי/ מרוקאי לזרוק אורז אחרי מישהו שיוצא מהבית, אולי כדי שהוא ירים את האורז ויתעכב עוד קצת... מאז צף לי בראש תמיד שהערפד טוניסאי וכך נסתם הגולל על הסדרה. אחרי כל מה שכתבו כאן מאוד הסתקרנתי ,אז אני חושבת שזה יהיה נחמד לדעת שראית את סדרת הערפדים הישראלית העל עדתית הראשונה.תכלס היא נראית טוב.

Berethor

New member
לא קשור למנהג טוניסאי

הקשה עם האורז קשור לעוד אמונה טפלה(?) בנוגע לערפדים, ודווקא הסידרה הציגה את התקרית בצורה משעשעת ביותר, כמעט שצחקה על הדבר הזה.

ketrina

New member
זה מבוסס?חשבתי שזו סתם המצאה.בקשר לצלב

איך עוקפים את זה בסדרה?

Berethor

New member
כן זה מבוסס, אבל לא פופולרי

זה כמעט ולא קיים בסרטים ובסדרות, כנראה כי זה מגוחך, בסרט דרקולה 2 היה גם כן היזכור לזה, שזורקים לדרקולה אורז מול הפנים כדי שעקב אותו, אבל דרקולה ספר את כל הגרגרים תוך שניות, שהם עדיין באוויר. לגבי הצלב, לא בכל הגרסאות זה משפיע על ערפדים, ואם זה משפיע עליהם בחצויה, אז כנראה שזה היה מגן דוד במקום צלב, ולא אני לא צוחק, יצא לי גם לראות את זה בסדרה 'כמעט אנושיים'.

קרניjack

New member
ראיתי את הפרק הראשון בסידרה

וסיקרן אותי, אבל הפרק היה ארוך ונמרח מדיי וחיכיתי שהמון סצנות כבר יעברו... שווה לתת לזה עוד צ'אנס ? כי הרעיון מגניב.

Berethor

New member
סדרה נחמדה סך הכל

אבל כמו שהשם מעיד, הדמיות שם אכן כמעט אנושיות, הסטטוס שלהם בתור ערפד, איש זאב ורוח, כמעט שלא משפיע על האישיות. לערפדים שם יש משיכה והתמכרות לדם אבל לא יותר מזה, הם גם אוכלים ושותים, ככה שיכולים לחיות גם בלעדיו. הערפד מיטשל מהסדרה רוצה להגמל מדם לחלוטין, מנגד הערפדים בסדרה לא נהנים לשתות דם משקיות, ובעלי דחף להרוג אנשים שהם שוכבים אתם, מה שמחייב מיטשל לתנזר גם מזה בסופו של דבר. בכל אופן אם לא הצלחת לראות תסצנות של הדרמה, לא יודע אם שווה לך, כל הפרקים בסדרה הם בערך כשעה, אבל יש רק שישה פרקים בעונה הראשונה.

Bartal j

New member
בעיקרון לזרוק אורז נחשב לברכה

זה מנהג אסייאתי ולא טוניסאי אגב.. מאחר וערפדים תמיד קושרו בעבר עם הצד האפל, אז היו נוהגים לזרוק אורז כי האמונה רווחה אז שאם אתה מפזר גרגירי אורז ליד ערפד הוא יצטרך לספור את כולם, מעין אובססיה כפייתית כזו ואז תוכל לברוח בנתיים... כמובן שזו כמו האמונה שהייתה אז שערפד לא יכול לעבור מים זורמים (שוב מים נחשבים למקור של חיים של ברכה וערפד נחשב למשהו אפל ומקולל בן בריתו של השטן.. לפחות בעבר) ראיתי פעם שהציגו את האמונה הזו ואז הערפד הפך לעטלף והתעופף מעל המים חחח זה היה משעשע

Berethor

New member
בקשר למים זורמים

עדיין נשאר מזה משהו, רק שבמקום כל מים זה מים קדושים. לגבי מקור חיים קיים בזה היגיון מסויים, זה מזכיר לי משפט של ערפד בנושא מים קדושים, "the water of life now burns me"..

קרניjack

New member
../images/Emo6.gif זה היה קטע מטופש לחלוטין

כלומר, ערפדים בסידרה יכולים ללכת באור שמש (המוטיב הכי גדול של ערפדים ) אבל...כנגד אורז הוא מתחרפן?! מטופש פשוט.

kyo31

New member
בע...

יש פה חתיכת עירבוב רציני בין סדרות ערפדים... בעיקר טרו בלאד וטוויליט.... ><" יצא לי לצפות בזה... ולא אהבתי... הסדרה סתם מנסה לרכב על גל ההצלחה שיש לערפדים בתקופה האחרונה (הרבה דברים טובים יוצאים מהגל הזה, אבל כמו כן גם דברים נוראיים). אני לא טוענת שהסדרה מועתקת... היא פשוט ממש מושפעת מסדרות אחרות (ועכשיו אני מדברת רק על התסריט, ולא על הפרומואים הנוראיים שעליהם אדבר אחר כך). אני יודעת שחובבות סדרת דמדומים ירצו לשפד אותי כרגע, אבל סדרת דמדומים מועתקת בעצמה (ולא בקטע של "מושפע"). סטפני טוענת שמעולם לא קראה ספרי ערפדים או ראתה סדרות לפני כתיבת הספר. חה. כן בטח סטפני, אני ממש מאמינה לך. אבל שכל אחד יחשוב מה שבא לו בקטע הזה... אני לי כוח להתחיל להתווכח על זה, כי אני נשארת בדעתי. אני יודעת שהסדרה עצמה לא משהו (במיוחד האפקטים הנוראיים. לעזאזל! אפילו הירח בפרק הראשון היה אפקט! @@"), אבל מצד שני אני ממש לא אוהבת לשמוע תגובות כמו- "כל כך מועתק מדמדומיםםם!!! אעעעהה!!! מה זה הדבררר הזהההההה???". לפחות בקשר לתסריט (עד כמה שיהיה מעפן וטיפשי. ולטעמי הוא באמת מעפן וטיפשי. אבל זו כמובן רק אני XD ). ועכשיו לנושא אחר; הפרסומות לסדרה. פה כבר יש כל זכות שבעולם הזה למעריצות דמדומים להתעצבן. בואו ניזכר בפרומו של יון תומרקין (ליאו) בעונה הראשונה... http://www.youtube.com/watch?v=yxa60tQ1iMc אוקי. "מה אם אני לא הגיבור?... מה אם אני בעצם האיש הרע?" מוסכם איתי שזה משפט שמזוהה עם דמדומים? מוסכם. ועכשיו משהו קצת יותר מטריד, הפרומו לעונה החדשה של חצויה: http://www.youtube.com/watch?v=bmFNza7O_BE אממ... אולי רק אני פרנואידית כאן, אבל... האם היה שם כרגע ליקוי חמה? ואלה לקחה תפוח והושיטה אותו לבחור המוזר? אני חושבת שמדובר במוטיבים של דמדומים. הטריילרים האלו נוצרו כדי לגרום לנו לדבר עליהם, הם נועדו למשוך את תשומת ליבם של מעריצי סגאת דמדומים. ובסך הכל הם באמת בולטים בשטח (אפילו למישהי כמוני, שלא אוהבת דמדומים, אבל קראה את כל הסאגה ובעלת אהבה בלתי נשלטת לערפדים בכלל...) אבל עדיין, הזבל הפירסומי הזה רע בעיניי. עולם הבידור הפך להיות משהו נוראי שמנסה לספק ולרצות כל הזמן את הצופה *כאן כתבתי ביטוי לא כל כך הולם, והחלטתי לוותר עליו XD *. כל פעם שאני רואה דבר כזה, יש לי איזושהי צביטה בלב שאומרת לי שזה לא סתם תסריט מושפע מהסביבה, אלא משהו באמת מועתק. וכמו שכתבתי מקודם, זה לא. ואו. אני גלשתי לכל כך הרבה נושאים לא קשורים...XD העונה השניה בטח תהיה טובה יותר מהראשונה. וכנ"ל, אני אהיה שם לצפות, אם בהנאה או בסבל. טוב, תלוי עד כמה סבל XD

MoonFairy

New member
wtf? למה באנגלית?

ולמה יש שם את סייברטות'? LOL
סתם סתם. נראה לי מוזר השילוב הזה של ערפדים ושדים. נו טוב, אולי זאת רק אני

למעלה