זה חודש מוזר. לא?

chop007

New member
המסקנה היחידה שיש לי זה שמי שפתח חנות בשנת 20

בשנת 2008 או ב2007- היום מרוויח יפה מאוד!! מי שפתח בשנת 2010 מרוויח ,אבל הוא צריך לעבוד יותר קשה...

glassarah

New member
אה?

אני לא יודעת אם ההערה מתייחסת אליי, אבל אני לא זורקת אף אחד עם המים, בטח שלא בגלל שהם "עושים משהו שונה". מה שאמרתי זה שההשוואה הזאת לא רלבנטית, לא בשבילי ולא בשביל רוב המוכרים כאן, והסברתי למה. "לעשות הכל ביד" זה יוצר לנו "מסך עוורון שמונע מאיתנו להרוויח"? מה? נראה לי שבשביל זה אנחנו כאן, לא? כי אנחנו נהנים לעשות - אמממ, ליצור - ביד ורוצים להתפרנס מזה במידה זו או אחרת? יכול להיות לי מה-זה רווחי לייבא חרוזי זכוכית מסין או מהודו (מוכרים אותם לפי קילו), להשחיל אותם על משהו ולמכור. היי, יכול להיות ממש רווחי למכור אייפדים באיביי בדרופ-שייפינג, אני מכירה כמה אנשים שעשו כך המון כסף. אבל וואלה, זה לא מה שבחרתי לעשות עם החיים שלי. כמו שאמרתי פעם - אני רואה את עצמי קודם כל כיוצרת, אחר כך כ"מוכרת". זה לא עיוורון, זאת בחירה בדרך שטוב לי איתה. אין לי פה ביקורת לגבי מי שבוחר בדרכים אחרות, וזאת לא הייתה הכוונה שלי. כל אחד צריך לבחור בדרך שמתאימה לו. כל מה שאני מנסה לומר זה כשאני עושה את המחקר שלי ובודקת מה אני יכולה לעשות בשביל להגדיל את העסק שלי, אני לא בודקת חנויות שבחרו בדרך מאוד שונה משלי. שוב - השוואה לא רלבנטית. לא בשבילי, ואני חושבת שלא בשביל רוב חברי הפורום פה.

nbrosh

New member
ההערות לצ'ופ.

לא אהבתי את הזלזול ברהכנסות הנאות של שלומית שחשובי הצנועים הביאוני למספרים של 20 25 אלף שקל לחודש. הלוואי אמן עלי ומיד!

nbrosh

New member
ודווקא יש די הרבה ישראליות שעושות ME TOO

וגם זו פרנסה.

crit

New member
בחישוב פשוט יש לה אכן הכנסות מדהימות

אבל היא צריכה לחלק גם משכורות כי היא מפעל. זה כמו להשוות בין מעצב נעליים מקומי שמייצר נעליים במו ידיו לבין מפעל נעליים בסין - שניהם זו "עבודת יד" ואת שניהם אטסי מצרפים לקהילתם כי גם הם מפעל שאוהב להרוויח...

chop007

New member
זה מה שאת הבנת. אני לרגע לא אמרתי משהו שרומז

על זה שאני מזלזלת בה. אני ממש לא. אני לא יודעת מאיפה הבאת את המסקנות האלה אבל אני אני לא אריב על זה... אני חושבת שאת מעריצה שלה וזה בסדר גמור. הסגנון שלי הוא שונה. אני יוצרת מאפס. ולכן אני לא יכולה וגם את לא , להשוות בין שתינו... צר לי להגיד לך אבל לפעמים יש לי הרגשה שאת זאת שמזלזלת פה בפורום , באנשים. שיהיה לך בהצלחה. אני לא אגיב יותר.

nbrosh

New member
חמודה, אני לא המטפלת שלך

ואם סתם בא לך להיעלב במקום ללמוד - לכי על זה.

חגיתל

New member
תודה רבה מילקשייק ../images/Emo140.gif מעניין מה שלומית חושבת

על זה שמדברים עליה פה כל כך הרבה :)

nino15

New member
לא כל כך מבינה את העניין של שלומית כ"מודל"

סליחה על ההצתה המאוחרת, היו לי ימים עמוסים :) לא ברורה לי כ"כ וההערצה והאובססיה של כמה בנות פה אליה (ברמת לחקור את החנות שלה). וואלה, מוכרת מצליחה. יש מיליון כאלה באטסי... למה דווקא נתפסתן אליה? ואגב, לפי מה שאני רואה יש לה די הרבה שליליים וניטרלים, ותגובות של "זה נשבר אחרי שעה", אז לא יודעת אם הייתי לוקחת אותה כמודל. לפי מה שאני רואה היא לא "גאון שיווקי". היא בסך הכל תפסה נישה די מוקדם באטסי, צילמה צילומים יפים ומושקעים, ולכן גדלה מכוח האינרציה כמו שנאמר פה. היא אכן מפעל גדול, אבל מאמצי שיווק מיוחדים באטסי מצידה אני לא ממש רואה. הדיון פה לפעמים נגרר לקטנוניות והעלבות קטנות, וזה קצת מעיב על האווירה של לרצות לשתף. ברגע שקוראים לי "פולניה" בגלל שאני מתלוננת על ירידה במכירות זה מיותר, כוחני ומגעיל. אפשר להגיד דברים גם בצורה יותר תרבותית.

רות מלר

New member
הערצה ? מודל ?-לא!!! דוגמא לחנות שמצליחה-כן!!

החנות נפתחה בסוף שנה ותוך שבועיים היא התליחה לייצר קצב מכירות שנשמר לאורך תקופה היא עונה על צורך -לקנות משהו קטן -כי רבתי עם החבר שלי, הבוס עיצבן אותי, היה לי יום רע ואני רוצה פיצוי עד 25$ -לפנק את עצמי הצילומים שלה-אינם בהכרח משובחים רבים מהם על רקע של פורמייקה או עץ חום לא משדרים יוקרה היא שולחת בדואר רגיל, כי חשוב לה שיגיע מהר ואם משהו מתפספס- היא שולחת שוב מחזור גדול, עלויות נמוכות מביאים רווח גדול

איקא1

New member
גם בפורומים של אטסי התחושה דומה

שם טוענים שבחודשי הקיץ יש ירידה משמעותית במכירות. אבל עכשיו לא קיץ אז זה קצת מוזר

milshake

New member
אצלי פחות אוסטרלים החודש

והם בד"כ מהווים חלק נכבד מהרוכשים שלי, הייתי אומר איזה 30 אחוז אם לא יותר. בכל אופן גם אצלי נראה חלש יותר

onor

New member
גם לי נעלמו האוסטרליות! מוזר מאוד../images/Emo4.gif

milshake

New member
מעניין מה הגורם לכך - אולי שער מטבע?

ניסיתי לבדוק, הרבה אנשים מושפעים משער המטבע כשהם עושים קניות בחו"ל, ובתחילת מאי המטבע המקומי שלהם (AUD) התחזק משמעותית לעומת הדולר. אולי הם מעדיפים לחסוך? יש לי הרגשה שיש לכך סיבה.

למעלה