אה?
אני לא יודעת אם ההערה מתייחסת אליי, אבל אני לא זורקת אף אחד עם המים, בטח שלא בגלל שהם "עושים משהו שונה". מה שאמרתי זה שההשוואה הזאת לא רלבנטית, לא בשבילי ולא בשביל רוב המוכרים כאן, והסברתי למה. "לעשות הכל ביד" זה יוצר לנו "מסך עוורון שמונע מאיתנו להרוויח"? מה? נראה לי שבשביל זה אנחנו כאן, לא? כי אנחנו נהנים לעשות - אמממ, ליצור - ביד ורוצים להתפרנס מזה במידה זו או אחרת? יכול להיות לי מה-זה רווחי לייבא חרוזי זכוכית מסין או מהודו (מוכרים אותם לפי קילו), להשחיל אותם על משהו ולמכור. היי, יכול להיות ממש רווחי למכור אייפדים באיביי בדרופ-שייפינג, אני מכירה כמה אנשים שעשו כך המון כסף. אבל וואלה, זה לא מה שבחרתי לעשות עם החיים שלי. כמו שאמרתי פעם - אני רואה את עצמי קודם כל כיוצרת, אחר כך כ"מוכרת". זה לא עיוורון, זאת בחירה בדרך שטוב לי איתה. אין לי פה ביקורת לגבי מי שבוחר בדרכים אחרות, וזאת לא הייתה הכוונה שלי. כל אחד צריך לבחור בדרך שמתאימה לו. כל מה שאני מנסה לומר זה כשאני עושה את המחקר שלי ובודקת מה אני יכולה לעשות בשביל להגדיל את העסק שלי, אני לא בודקת חנויות שבחרו בדרך מאוד שונה משלי. שוב - השוואה לא רלבנטית. לא בשבילי, ואני חושבת שלא בשביל רוב חברי הפורום פה.