לדעתי
ההשוואה הזאת, בשביל רובינו, באמת לא כל כך רלבנטית. נכון שהחנות שלה מצליחה ובאמת כל הכבוד לה על כך - אבל היא עוסקת במשהו שונה מרוב החברים כאן בפורום. אין לי מידע וודאי לגבי שיטת הייצור שלה אז אולי אני טועה, אבל אם לנחש על פי כמות המוצרים וסוג המוצרים שלה, אני מניחה שלא מדובר בפריטים שמיוצרים אחד-אחד בעבודת יד אלא בעיצובים שלה שמיוצרים עבורה במפעל כלשהו. אני חושבת שרובינו כאן "מפעל" של אדם אחד - וכיוון שאנחנו יוצרים את המוצרים שלנו בעצמנו אנחנו לא יכולים להתחרות ברמת מחירים כזאת, וכנראה שלעולם לא נגיע למצב שיש לנו מבחר של 450+ פריטים בחנות - זה פשוט בלתי אפשרי. מחיר המשלוח שלה לא נראה לי "תחרותי", הוא נראה לי סטנדרטי לתכשיטים. "זמין"? מי פה מנסה למכור פריטים שאינם זמינים? בכל אופן, אני מסכימה עם איתן ש"זול זמין ומשלוח תחרותי" זה בהחלט לא מספיק, זאת ראיה מאוד מופשטת של הדברים. אני לא יודעת אם היא גאון שיווקי כי אני לא מכירה את ערוצי השיווק שלה - בסדר גודל של עסק כמו שלה, אולי היא יכולה להרשות לעצמה להשקיע בלשכור גאונים שיווקיים שיעשו את העבודה הזאת בשבילה (שוב, ניחוש פרוע, אולי אני טועה). אני לא רואה בה תחרות, מודל לחיקוי או יעד שאני שואפת להגיע אליו, אני רואה בה מישהי שעוסקת במשהו שונה מאוד ממה שאני עושה ומצליחה בזה יפה - אבל בשורה התחתונה, כל מה שיש לנו במשותף זה ששתינו משתמשות באטסי כפלטפורמה למכירות.