זה חודש מוזר. לא?

chop007

New member
זה חודש מוזר. לא?

נראה לי שזה חודש קצת חלש... רק לי או שיש עוד מי שחושב כמוני???

onor

New member
מאוד מאוד חלש!! מאוד מאוד מבאס!!

אני רק לא מצליחה להבין למה....

chop007

New member
גם אני כל הזמן מנסה להבין??? האמריקאיות דווקא

נראה לי שכרגיל אצלן... החנות שלי פתוחה רק שנה אז אני לא כל כך יודעת מה היה בחודש הזה לפני שנה אבל אולי וותיקות ממני יגידו שזה פשוט חודש חלש... מעניין מהי הסיבה?

onor

New member
בשביל לבדוק נתונים אני צריכה לדעת מה הממוצע

מכירות החודשית שלה ולראות אם יש ירידה החודש. כמובן שאין לי מושג מה הממוצע החודשי שלה ולכן אין לי מה לבדוק. הנתונים היחידים שאני יכולה לבדוק הם שלי ואצלי יש ירידה של 30% במכירות החודש

nbrosh

New member
אצלה אין שום בעיות!

החנות שלה נוסעת על אוטומט! כיף גדול

chop007

New member
שיהיה לה בהצלחה...אולי גם לה יחסית לחודשים אח

אחרים יש פחות מכירות...מי יודע.... אי באמת מפרגנת לה ובאמת כל הכבוד לה...אבל למה להשוות כל הזמן לשלומית אופיר?

nbrosh

New member
מה זאת אומרת? היא אחת החנויות הכי מצליחות!

את מתבדחת?הבחורה גאון שיווקי - כולנו רוצות להגיע להשיגים שלה (או שמא לא..) כאילו דא..

chop007

New member
נכון נעמה..מבחינתך היא גאון מבחינתי היא מוכשר

מוכשרת ומצליחה וכן אני מקווה שיום יבוא ואני אגיע למכירות כמו שלה..אבל אני לא מתחרה בה... בסה"כ העליתי פה שאלה אם יש עוד כמה בנות בפורום שיחסית זה חודש חלש בשבילם? אם הייתי רוצה לשאול את שלומית אופיר, כנראה שהייתי פונה ישירות אליה. היא מצליחה ואני מורידה בפניה את הכובע אבל דא.....

רות מלר

New member
הסוד של שלומית

זול זמין ומשלוח במחיר תחרותי ככה היא מגיעה למחזורים נהדרים

onor

New member
לדעתי הרבה מההצלחה באטסי נובעת ממספר

הרכישות והפידבקים. רוב החנויות המצליחות הן חנויות שנפתחו בהתחלה של אטסי והספיקו לצבור תנופה...

glassarah

New member
לדעתי

ההשוואה הזאת, בשביל רובינו, באמת לא כל כך רלבנטית. נכון שהחנות שלה מצליחה ובאמת כל הכבוד לה על כך - אבל היא עוסקת במשהו שונה מרוב החברים כאן בפורום. אין לי מידע וודאי לגבי שיטת הייצור שלה אז אולי אני טועה, אבל אם לנחש על פי כמות המוצרים וסוג המוצרים שלה, אני מניחה שלא מדובר בפריטים שמיוצרים אחד-אחד בעבודת יד אלא בעיצובים שלה שמיוצרים עבורה במפעל כלשהו. אני חושבת שרובינו כאן "מפעל" של אדם אחד - וכיוון שאנחנו יוצרים את המוצרים שלנו בעצמנו אנחנו לא יכולים להתחרות ברמת מחירים כזאת, וכנראה שלעולם לא נגיע למצב שיש לנו מבחר של 450+ פריטים בחנות - זה פשוט בלתי אפשרי. מחיר המשלוח שלה לא נראה לי "תחרותי", הוא נראה לי סטנדרטי לתכשיטים. "זמין"? מי פה מנסה למכור פריטים שאינם זמינים? בכל אופן, אני מסכימה עם איתן ש"זול זמין ומשלוח תחרותי" זה בהחלט לא מספיק, זאת ראיה מאוד מופשטת של הדברים. אני לא יודעת אם היא גאון שיווקי כי אני לא מכירה את ערוצי השיווק שלה - בסדר גודל של עסק כמו שלה, אולי היא יכולה להרשות לעצמה להשקיע בלשכור גאונים שיווקיים שיעשו את העבודה הזאת בשבילה (שוב, ניחוש פרוע, אולי אני טועה). אני לא רואה בה תחרות, מודל לחיקוי או יעד שאני שואפת להגיע אליו, אני רואה בה מישהי שעוסקת במשהו שונה מאוד ממה שאני עושה ומצליחה בזה יפה - אבל בשורה התחתונה, כל מה שיש לנו במשותף זה ששתינו משתמשות באטסי כפלטפורמה למכירות.

NFN123

New member
שרה,

רק חייבת לציין את הערכתי. אני די סמוייה, קוראת, קונה - ואולי יום אחד אעזור אומץ ואפתח חנות בעצמי. בינתיים אני רק לומדת, אבל חייבת להגיד שאני לומדת ממך המון. מכולם, ומכל מה שיש פה ובקומונה, כמובן, אבל הסבלנות שלך, החוכמה, התובנות - הכל פשוט, הם לא דבר מובן מאליו, ותודה שאת חולקת עם כולם, ולא מפסיקה לרגע.

NFN123

New member
תיקון קטן

הכל פשוט - אולי הייתי צריכה לנסח "פשוט הכל" - כי הכוונה כמובן לא שהתובנות והחוכמה פשוטות, אלא להעצים את המילה "הכל"

orithadad

New member
לא מדובר בעיצובים שלה,

מדובר במספר חנויות באטסי שמוכרות את אותם אלמנטים שהיא משתמשת בהם. ואומנם יש עוד חנויות באטסי שמבוססות על האלמנטים הללו.

למעלה