זה הכל או כלום?

דידית

New member
כן אתאיסט בדיוק ככה!!!

אם הורה שולח ילד למקום לימודים ששם וידאו זה מוקצה, זה דורש גם ממהורה. כן ההורים צריכים לא לראות וידאו! אי אפשר לרקוד על שתי החתונות. אתה לא יכול לשלוח ילד למסגרת הכי חזקה שיש, לצפות מהילד להתנהג כמו שרוצים במקום הלימודים, שזה אומר ביגוד ודברים נוספים וההורים יעשו כרצונם ולא יראו דוגמא אישית. אם אבא שלי רוצה לראות וידאו בבקשה, אבל הוא היה צריך לשלוח אותי למסגרת ששם וידאו זה לא גיהנום, ושם לא עושים חרמים על בנות רק בגלל שיש להם וידאו בבית. דידית.

גל נעים

New member
מסכים עם דידית -ואני קצת מרחיב.

ההורים חייבים לשמש דוגמא אישית ,הרי זה קצת פרדוקסאלי לשלוח ילד למסגרת שמהווה את סך הציפיות שלי מהמסגרת ומאופן החינוך שלי לילד (הערך הרצוי) ולמעשה אני מקרין לו יפה בדיוק ההפך הגמור (המצוי),ההבדל הזה פוגם לדעתי בחוש האבחנה (אם המדובר בילד רך בשנים) של הילד להבדיל בין מה טוב לעשות לבין מה לא טוב, יתירה מכך-הילד גודל עקום לגמרי=כל מערכת המוסר הפנימית שלו מתעוותת לנוכך השינויים שהוא רואה (שלפי מה שכתבתם הם שינויים קיצוניים מאוד-דוגמת הוידיאו). ההורים הם אלה שבסוף בונים את הילד ולא המערכת.

ההורים בהכרח דוגמא אישית

ומה שהילדים מקבלים זאת הדוגמא האישית. אני לא יודעת מה הדוגמא האישית שהוריך העבירו, אבל תאמין לי, זה עבר. אתה פשוט צריך לקחת החלטה איזה דברים אתה מקבל, לאיזה דברים אתה אדיש, ומאיזה דברים מה מתנער. אני ממליצה לבדוק היטב מה באמת הדוגמא האישית שאנחנו נותנים כהורים. למשל - אנחנו כל כך הרבה משקרים לעצמנו, שאנחנו בכלל לא שמים לב לעיגולי הפינות שלנו. אנחנו כל כך רגילים לאמיתות שאנחנו אפילו לא רואים את הפרדוקס הפשוט (שילדים לא יכולים להתעלם ממנו). ולמען האמת - כשיש ילדים זה הרבה יותר קל. פעם הייתי חושבת מה אני צריכה לעשות כדי לשמש דוגמא אישית הולמת, היום אני פשוט חושבת מה אני מצפה מהם, ודורשת את זה מעצמי. הדוגמא האישית הרבה יותר אותנטית. >ספל חמאה זוכרת תמיד שהחיים קשים בהגדרה.<

טוב

New member
מקסים.../images/Emo141.gif

<ספל חמאה מבינה ילדים><ספל חמאה מבינה מבוגרים>

למעלה