זה דולי!!!!!

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

דקל כול הכבוד! וואוווווו מדהים! {מזל שהתחלתי עם זה הא?} כאילו אופל שמה אחד ואני המשכתי לכמה ^^;

Phoebe again

New member
אני ציפיתי לתגובה רעה כי זה אחד

הצדדים הפחות החזקים שלי (כאילו שיש לי צדדים חזקים) ופייפר כמו שאופל כבר אמרה מאוד מאוד קשה... מי שיצליח לעשות דוליז שתהיה דומה לפייפר אסיר את כובעי לכבודו (כובע?
)

p3

New member
נראה לי שאני די הצלחתי...

זה יהיה לשיפטכם כשאני אסיים את פרו.

Ophel McNeil

New member
את רוצה ביקורת בונה,

נכון? ^^ אז לדעתי דווקא יצא טוב, אבל השיער שלהן.... שכחת מצח. עשית את השיער מאחורי הראש, ולא עליו. וגם הידיים של פייפר הלכו לאיבוד. נתתי כאן לינק לאתר בניית דוליז, תציצי בו. ולמה את לא פשוט מקטינה את השטח סביב הצייר, כדי שהאיכות תהיה טובה והבובות גדולות?
חוץ מזה, פיבי דומה מאוד. רק ההצללה של השיער שלה לא משהו.

c o l e

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif

אופל התחילה עם הכל ואני חייב הכל לה!!!!! אבל הודו התכוון שאני התחלתי את החלק הזה של הפורום תודה

Phoebe again

New member
כן הצצתי בו... את החלון של הצייר

הקטנתי אבל אז הרגליים שלהן הלכו לאיבוד... עם השיער אני ממש לא מסתדרת ארג... טוב אולי עם הזמן אני אשתפר (כן.. בטח..)

Phoebe again

New member
פיבי ../images/Emo58.gif זו פשוט פעולה שאתם לא

רגילים לראות את פיבי עושה
פיבי פליים אאוט...

Phoebe again

New member
מישהו? תגובה?

פליז? אני לא מוכשרת אז לפחות תעזרו לי לשפר את עצמי... פליז? נ.ב: זו נעשתה בדולימייקר...

p3

New member
די יפה...

אבל לא דומה לפיבי. הפרצוף צבעוני מדי לדעתי, ולא תואם לבגדים. תנסי לשפר אותה, תשחקי איתה, זה תמיד עוזר.

Ophel McNeil

New member
חחח....

לא תאמיני כמה זה נשמע רע... "פעולה שאתם לא רגילים לראות את פיבי עושה..."
חמוד, הבעיה שאני פשוט לא אוהבת דולימייקרז...
אבל למה כשאת מצמצת את הצייר, את גם לא מצמצמת מהצד?
הרבה יותר נוח לראות.

Phoebe again

New member
אהמ...

אופל אם הייתי מתכוונת לפעולה כזאת הייתי אומרת פעולה שאנחנו בד"כ רגילים לראות את פיבי עושים...
ודולימייקר זה הפתרון לאנשים לא יצירתיים...
ושאלתי איך שומרים את הדוליז באיכות נורמלית כי יש לי עוד להעלות וממש חבל לי להעלות אותן באיכות גרועה... יותם אני לא ממש יכולה לשנות את הפרצוף הצבעוני של פיבי כי הוא בדולימייקר ואם אני אנסה לגעת בו בכוחות עצמי... *מביטה בפרצוף המסכן ברחמים*

p3

New member
אמממ.... דוליז שלי

שמבוססים על פרק 2X18. זאת התמונה עליה הם מבוססים...

p3

New member
ואלו הדוליז עצמם.

חשוב לציין שלפניהם עשיתי רק שני דוליז, ואותם עשיתי היום ואתמול, כשאתמול למדתי איך לעשות, כך שאני עדיין צריך ללמוד הרבה.

Ophel McNeil

New member
דוליז יפיפיות!

רק לא כל כך דומות לאחיות...
מה שכן - למה השיער של פרו נהפך לחום?
אם היית רוצה, הייתי מביאה לך פלטת צבעים שחורה, או שהיית מכין לבד.

למעלה