זה דולי!!!!!

HuGo Hell

New member
מאוחר מידי...

אנשימים (טוב כולם כבר ראו אותה ^^) תכירו את דולי לין! היא דיי דומה לך! ^^ לא זכרתי מה לבשת במפגש! וגם שחכתי מה אופל לבשה

HuGo Hell

New member
זה באמת דיי דומה לה, ...

אבל הניסיון לצייר את אופל היה אסון
אופל ממש ממש ממש בכלל לא דומה לדולי..

HuGo Hell

New member
ניצן ניסיתי ולא יצא...

יצא לי לארה אנדרסון (לארה קרופט + פמלה אנדרסון) מיקס
רק הפנים והשיער לא יפים!

Charmed 4ever.

New member
ארמ..................

העיניים שלי חומות... הנעליים שלי בתכלת.. ואין לי שיער כלכך בלונדי... זה יותר שטני אדמדם..והשיער שלי לא כלכך מלא גם..... עשית לי שיער מלא מידיי.. יש לי שיער דק...

HuGo Hell

New member
ואיך זה, (אני לא ממש מצאתי אדמדם-

שטני ואני לא זוכר בכלל איך השיער שלך ניראה ^^;)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo54.gif ניצן ../images/Emo54.gif

טוב... יצא גרוע. ראיתי אותך רק פעם אחת, לא מצאתי גוון נורמלי לשיער, והעיקר - הבד שאמור היה להיות שקוף נהרס. אבל הפלטפורמות גבוהות. ^^; וכרגיל, לפתוח ת´קובץ.

Ophel McNeil

New member
כן.... הוגו... מעניין...

*בולעת את הרוק שלה* האמממ..... אבל אני גאה לציין שלא דומה לי בכלל. ^^; רק, למה אתה בשם האלוהים לא שומר באיכות נורמלית?!

HuGo Hell

New member
זה לא דומה לך בכלל!!!!!!

ולמה?! מכיוון שניסיתי לעשות משהו ואיכשהו התמונה נהיתה מוזרה אני לי מושג איך עושים שיער נורמלי! את צריכה ללמד אותי כי באתר לא הבנתי כלום!! ומה את חושבת על לין? נכון דומה לה?

Ophel McNeil

New member
לין לא מתלבשת ככה,

השפתיים שלה הרבה פחות עבות, רואים לה את קווי המיתאר של המכנסיים, לא עשית שום הצללה, אין לה נעליים, המשקפיים שלה לא עד כדי כך מסיביות, אבל דווקא השיר יצא דומה. הוגו, אבל באמת כדאי שתשמור את התמונה באיכות נורמלית (כך שגים יראו אותה בגודל נורמלי), ותעשה הצללה!

HuGo Hell

New member
טוב, (את יודעת ראיתי אותה פעם אחת!

וזהו אין לי זיכרון ממש טוב) ואיך הציור של ניצן שבכלל *לא* דומה לה ! P.S אני כישלון בדוליז

As I Am

New member
הממ.. וחוץ ממש שאופל אמרה, ../images/Emo103.gif

שכחת את הפוני
לא בדיוק פוני, פוני ארוך במיוחד... אבל שכחת אותו. אניוואי, ממש לא דומה... שלא לדבר על של אופל ושל ניצן.

HuGo Hell

New member
יש לך פוני?../images/Emo12.gif וואוווו מה כבר שחכתי

איך כולם נראים?
עכשיו אני באמת בא למפגש *[ואשתדל לדבר ^^;]

Phoebe again

New member
מה זה דולימייקר? *שואלת בקול של

ילדה קטנה עם סוכריה על מקל בפה*

למעלה