והנה שלושת הבנות... בפרק "ליל כל ההאליוול"
H HuGo Hell New member 6/7/02 #100 פרו יצא מושלמת... למה עשית את פיבי בלונדינית ממש ממש? פייפר ניראת כמו אחת שיצא מבית משוגעים, תרידי טיפה איפור הבגדים מקסימים רק *לוחש* תסתכלי את התמונות הבאות ^^ אבל פרו ממש ממש יפה והיא דומה ממש לפרו
פרו יצא מושלמת... למה עשית את פיבי בלונדינית ממש ממש? פייפר ניראת כמו אחת שיצא מבית משוגעים, תרידי טיפה איפור הבגדים מקסימים רק *לוחש* תסתכלי את התמונות הבאות ^^ אבל פרו ממש ממש יפה והיא דומה ממש לפרו
A As I Am New member 7/7/02 #105 די לפרסם תמונות ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif שכבר שמת לפניכן.. -.-
H HuGo Hell New member 7/7/02 #112 אני לא מפרסם את ההודעה בשביל... הגלריה, אלא בשביל להראות ליעל את התמונות מהפרק כדי שהיא תעשה דוליז עם בגדים נכונים!!! אז אני לא שם 100 פעם תמונה בשביל הגלריה אלא להראות משהו בתמונה אז לנשום להירגע זה לא בכוונה להרגיז או משהו!
אני לא מפרסם את ההודעה בשביל... הגלריה, אלא בשביל להראות ליעל את התמונות מהפרק כדי שהיא תעשה דוליז עם בגדים נכונים!!! אז אני לא שם 100 פעם תמונה בשביל הגלריה אלא להראות משהו בתמונה אז לנשום להירגע זה לא בכוונה להרגיז או משהו!
P Phoebe again New member 7/7/02 #106 ככה יותר טוב? אהמ.. אל תאשימו אותי במה שקרה לפרו אנ לא אחראית....
P Phoebe again New member 7/7/02 #110 משרתות? *מזועזעת* זה מהפרק בו הן חזרו לעבר (ימי הביניים) זה היה באחד הפרקים של העונה השלישית....
P Phoebe again New member 7/7/02 #117 הנה עוד... התיקון לא ממש טוב כי השיער של פרו צריך להיות יותר ארוך.. עוד מעט אני אפרסם תיקון... בינתיים הנה הבנות לבושות ומוכנות ליציאה למועדון...
הנה עוד... התיקון לא ממש טוב כי השיער של פרו צריך להיות יותר ארוך.. עוד מעט אני אפרסם תיקון... בינתיים הנה הבנות לבושות ומוכנות ליציאה למועדון...
H HuGo Hell New member 7/7/02 #118 יפה, אבל למה האוזניים של פרו ניראות כמו אוזניי גמדים? כאילו הוא הולך בצורה של האלפים(יצורים אגדים)
H HuGo Hell New member 7/7/02 #119 יפה, אבל למה האוזניים של פרו ניראות כמו אוזניי גמדים? כאילו הוא הולך בצורה של האלפים(יצורים אגדים)
P Phoebe again New member 8/7/02 #121 והנה עוד דוליז שלהן ../images/Emo176.gif פייפר, פיבי ופייג´ להזכירכם...
H HuGo Hell New member 7/7/02 #113 כן מאוד יפה ../images/Emo99.gif רק לפרו אין סינר השימלה שלה בכלל אדמדמה לפיבי יש שימלה בצבע בז.. זהו היתר מושלם!
כן מאוד יפה ../images/Emo99.gif רק לפרו אין סינר השימלה שלה בכלל אדמדמה לפיבי יש שימלה בצבע בז.. זהו היתר מושלם!
ז זיושי New member 8/7/02 #122 תעשו את זה בפורום דוליז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif