זה דולי!!!!!

p3

New member
תודה! ^_^

ו... אפשר לדעת מה לא דומה באחיות, כדי שאני אוכל לשפר? לפי דעתי פייפר יצאה דווקא די דומה, יחסית לפייפריות האחרות... ואני אשמח מאוד אם תפני אותי לפלטה שחורה, ניסיתי להכין ולא כל כך הצלחתי...

Ophel McNeil

New member
אז ככה.

השיחער של פרו חום, שזה מוזר (להנאתך, פלטת צבעים גם עם שחור ולבן). ועוד - השיער של פיבי לא דומה בכלל לתסרוקת שלה, גם האיפור והשפתיים שלהן לא (של פייפר, למשל, מודגש מדי בעיניים), הנעליים משולבות יותר מדי עם הרגליים, לאן נעלמו הכפלים במכנסיים? וגם השרוולים התנדפו. המכנס של פרו נמוך מדי (הגזרה), ואצל פיבי ופרו איזור ה.... אמממ.... אגן (אם אתה מבין למה אני מתכוונת... ^^;) לא מודגש טוב. החולצה משולבת עם המכנסיים, כיחידה אחת, לא רואים את ההפרדה. לא עשית הצללה למצח (אבל זה אני שוכחת בעצמי הרבה פעמים), ולא רואים את החזה של פיבי בחולצה הלבנה, רק בג´קט. וגם הצווארון שלה לא טוב, הוא עקום. אבל יחסית לדוליז ראשונות, הן נהדרות!

Charmed 4ever.

New member
יפה!!!!!!!!!!!!!! השיער של פיבי קצת

מפחיד... אבל הבגדים והכל........... אתה ילד מוכשר אני חייבת להודות...

c o l e

New member
ליותם

זה ממש יפה!!!!!! ממש דיוקן!!!! אבל הבעיה בבובות שיש להם פנים דומות ואז קשה להבחין אבל אצלך זה יצא מ ד ה י ם!!!!!

p3

New member
תודה לשניכם...

באמת יש לי בעיה שהפנים הם אותם פנים, כי פשוט לא מצאתי פנים אחרות, או בייסים אחרים ת´אמת...

HuGo Hell

New member
וואווווווו ממש יפה *מקנא*

אבל מה עשיתה לשיער של פיבס? הוא לא כול כך ארוך ומנופח! והשיער של פרו לא שחור
אבל זה ממש ממש ממש יפהההההה

Phoebe again

New member
מהמם! רק לא דומה להן... ../images/Emo4.gif

השיער של פרו ואני לא מדברת רק על הצבע ממש לא מזכיר את השיער שלה הוא נפוח מידי... כנ"ל גם השיער של פיבי.. אבל זה פשוט מהמם! ואופל את יכולה להביא גם לי פלטה שחורה? ולהגיד מאיפה את מביאה בייסים?

Ophel McNeil

New member
דווקא את פיבי המקורית אהבתי יותר.

בכל אופן, אותה אני אעשה לך טובה ולא אהרוס אותה. רק אל תשנה מעט את האיפור של פיבי... (גם בשפתיים). הנה פלטה לצבעי גוף שביקשת, ורק תעשה לי טובה - השיער של פור "תרים" אותו מעט, תעגל אותו. הוא שטוח (כלומר, בקו של הראש, הוא ישר, כאילו יש לה על הראש ספרים). מבין? ^^;

p3

New member
תהרסי! תהרסי!

את לא יודעת איך עזרת לי עם פייפר ופרו... בבקשה תהרסי גם את פיבי! וכמה שיותר! אה, ו...תודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודה!!!

Ophel McNeil

New member
אל תרצח אותי....

אם אתה רוצה, וזה לא מוצא חן בעיניך, אני אבקש מלין למחוק... *בולעת את רוקה* בכל אופן, אני באמת לא משנה הרבה... אפילו לא שיניתי את ההצללה בשיער ובמכנסיים שלא הייתה טובה.... רק שיניתי את הצבע, הדגשתי את האיפור, והעיקר - אזור האגן (בערך). למה אותה מוריד אותו לבנות המסכנות בכמה ס"מ טובים?! מה הן עשו לך?! דמיין כמה שזה כואב! ודבר אחרון - העיניים של פרו לא חומות, אלא כחולות ירוקות, והשיער שלה לא אפור, אלא שחור.

p3

New member
אהמ...אהמ....

שלושתן משופרות. הגיבו בהמוניכם. (תודה מיוחדת לאופל.) נב- טיפה התלהבתי! :)

Ophel McNeil

New member
יותם...

קודם כל, שיפור משמעותי. דבר שני, אני לא יודעת עד כמה מותר לי... אבל לקחתי את הדוליז וניסיתי לשפר אותה מעט. אתה כועס? לא עשיתי הרבה (אפילו לא שיניתי את ההצללה המוזרה בשיער). צבעתי את הגוף בצבע שונה (למה צבעת בורוד?
), שיפרתי מעט את קו החולצה-מכנסיים וההצללה במצח.... ובקשר לרגליים, לא הייתי בטוחה מה עשית שם, אז שיערתי שפייפר פשוט נועלת בפרק מגפיים שחורים (אחרת אין לי מושג מה הולך שם), וצבעתי את זה ככה. מה דעתך? ^^;

p3

New member
ממש לא כועס...../images/Emo19.gif

תודה רבה, זה נראה הרבה יותר טוב ככה, אני אשתדל לשפר *עוד*. ופייפר לובשת נעליים שחורות, כנראה שעשיתי את המכנסיים קצרות מדי. ושוב תודה! ^_^

p3

New member
ודרך חגב...

איך עשית את הצבעי גוף? הם פשוט מעולים, ניסיתי ליצור צבעי גוף טובים חצי שעה, והתייאשתי (ומכאן בא הוורוד...).

למעלה