קצרה פלמינו או פיינט?
A A z a r o New member 20/9/05 #52 אמממ../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif בשיעור עם.... ברכיבה סתם לא.... סוס גבוהה או נמוך
אמממ../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif בשיעור עם.... ברכיבה סתם לא.... סוס גבוהה או נמוך
H horse 1212 New member 19/9/05 #31 ../images/Emo2.gifאז את ניצן? אני הילדה הזאת כשניכנסת למגרש פתחתי לך ת'שער של המגרש דרסז'.. בקושי הסתדרתי עם זה.. וגם ראיתי אותך כשהלכתי עם אור.. אז הוא ראה אותך ואמר לך שלום והכל.. זו את נכון?! סופסף מכירה מישהו..
../images/Emo2.gifאז את ניצן? אני הילדה הזאת כשניכנסת למגרש פתחתי לך ת'שער של המגרש דרסז'.. בקושי הסתדרתי עם זה.. וגם ראיתי אותך כשהלכתי עם אור.. אז הוא ראה אותך ואמר לך שלום והכל.. זו את נכון?! סופסף מכירה מישהו..
H horse 1212 New member 19/9/05 #32 אז את ניצן??../images/Emo2.gif אני הילדה הזאת כשניכנסת למגרש פתחתי לך ת'שער של המגרש דרסז'.. בקושי הסתדרתי עם זה..וגם ראיתי אותך כשהלכתי עם אור.. אז הוא ראה אותך ואמר לך שלום והכל.. זו את נכון?! סופסף מכירה מישהו..
אז את ניצן??../images/Emo2.gif אני הילדה הזאת כשניכנסת למגרש פתחתי לך ת'שער של המגרש דרסז'.. בקושי הסתדרתי עם זה..וגם ראיתי אותך כשהלכתי עם אור.. אז הוא ראה אותך ואמר לך שלום והכל.. זו את נכון?! סופסף מכירה מישהו..
H horse 1212 New member 19/9/05 #33 ארררר!! לחצתי על "הוספת תגובה" על מה שניצן אמרה ובכל זאת זה שם ת'הודעה למטה!!