חווה צ'אפסים או מגפיים?
מ ממתינה לאישור New member 19/9/05 #22 ../images/Emo176.gif../images/Emo179.gifצ'אפס להתקדם או להנות? (ואל תתחילו עם זה שגם כשמתקדמים נהנים בלי שום קשר)
../images/Emo176.gif../images/Emo179.gifצ'אפס להתקדם או להנות? (ואל תתחילו עם זה שגם כשמתקדמים נהנים בלי שום קשר)
L lions queen New member 19/9/05 #24 ../images/Emo23.gifשניהם בעיקרון אבל אני אשקר אם אני לא אגיד שרכיבה זה יותר כיף.. לרכב כל יום\ פעמיים בשבוע?
../images/Emo23.gifשניהם בעיקרון אבל אני אשקר אם אני לא אגיד שרכיבה זה יותר כיף.. לרכב כל יום\ פעמיים בשבוע?
ר רקפת New member 19/9/05 #25 כל יום../images/Emo35.gif הלוואי../images/Emo70.gif אבל זה מוגזם. פעמיים בשבוע סוס שקולט הוראות מהר, או סוס קשה הבנה שצריך לעבוד איתו יותר
כל יום../images/Emo35.gif הלוואי../images/Emo70.gif אבל זה מוגזם. פעמיים בשבוע סוס שקולט הוראות מהר, או סוס קשה הבנה שצריך לעבוד איתו יותר
P P oo k a New member 19/9/05 #29 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifווסטרן../images/Emo3.gif. סוס שיודע הכל וקל לנצח איתו בתחרויות או סוס לא מאומן, שצריך לעבוד איתו הרבה?
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifווסטרן../images/Emo3.gif. סוס שיודע הכל וקל לנצח איתו בתחרויות או סוס לא מאומן, שצריך לעבוד איתו הרבה?
° °•NizaN•° New member 19/9/05 #41 מעדיפה רגוע.. סוס צעיר שצריך ללמד אותו את העבודה, או סוס מבוגר שיודע?
T The Horse Lover New member 19/9/05 #43 ברמה שלי 80 יספיק... אמ... רעמה חלקה? או טוסטר כזאת... כאילו קצת מטולטלת...