זה אוף

917635

New member
יש יותר מדיי מהם.../images/Emo4.gif

ואני כ"כ מטומטמת. 3 שנים. איך לא שמתי לב?

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif

קורא לי כל כך הרבה עם מישי .. חחחחחח בקשר ללימודים וכל מיני שטויות אחרות. זה מתחיל ב-איך היה בזה? ושיחה של יפיי נפש. ואז מגיעים לעיקר- תגידי, רוצה לשלוח לי את העבודה ב.. אני כמובן לא אתן.
נו פאק העבודה ההיא ספיציפית המרה פתר על הלוח, כולה היה צריך להעתיק אז ב-ע-י-ה ש-ל-ה-! לפעמים זה פשוט מה היה בשיעור או אפשר לצלם - ואז לאנעים, אז אני מסכימה

Dirtbag

New member
:((. ../images/Emo62.gif

אויאויאויאויאויאויאוי תסלחו לי אני הולכת לקבור את עצמי עמוק עמוק בתוך השמיכה ולא לצאת לעולם. שלום.

חמצמצה

New member
../images/Emo24.gif למה?

הזכרת לי סיפור שישעשע גם אותך
חח אז ככה, חברה
שלי ישנה אצל חברה
. אז הן רצו לארגן את המיטות לישון וכו'. אז
שידועה בחוכמתה, הביאה ציפה לשמיכה [היי, היה חורף!] והיא ביקשה מ
שתחזיק את הציפה פתוחה ואז
כזה:"תחזיקי, אני נכנסת!!"
נו היא לא יודעת לשים ציפה, אז היא לוקחת את השמיכה איתה ונכנסת לתוך הציפה ומסדרת מבפנים. >< מה לעשות, כל אחד בדרכו הייחודת

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאוך גאד...פאק איט.

תיאטרון. כל יום רביעי לחכות לזה כל יום שיעבור. לעבור לאט את השיעורים והנה סוף סוף!! ישועה! כיף הא? יש לי מונולוג ביום רביעי להעלות. ז'תומרת מחרתיים ואני מצוננת קשות וגם צרודה שילוב מנצח הא? אין לי דיקציה בשיט. אפילו דיקציה אני אומרת בלי דיקציה. נדפקתי. איזה כיף.. אוך גאד... screw me.

Shusho

New member
רק ביום חמישי אנחנו מתחילים ללמוד

דיקציה ופיתוח קול עם איזה מורה שמלמדת בבית צבי.
ומשום מה דחו לנו את המונולוגים ובטח נעשה אותם גם בחמישי. את לומדת גם עיוני?

א ל א ו ר

New member
../images/Emo23.gifלילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

משעמם לי... אז אני הולכת לישון מוקדם... אוף! ממש משעמם ושוב החלפתי איירון שיהיה בכל הודעה שלי
טוב לילה טוב

תסלחו לי שאני שוברת את המצברוח הרע,

אבל אני כל כך מאושרת!!!!!! כל כך נהנתי! הייתי היום בלונה פארק. היה כל כך כיף. עליתי פעמיים על האנקונדה. זה הדבר הכי עלוב בעולם, זה ממש לא מפחיד. זה סתם נחמד
וקיבלתי צמיד.
פשוט נהנתי בהצורה בלתי רגילה, והנסיעות ברכבת גם היו כיפיות למדיי. כשיצאנו לא היה משהו. אבל בדרך חזרה, כשהלכנו במשהו בין הליכה לריצה לתחנת רכבת, פיספסנו אותה, חיכינו חצי שעה, היה ממש כיף. פעם ראשונה השנה שהרגשתי באמת שייכת לילדים האלה. הרכבת הגיעה, התחלנו לעבור שם מקרון לקרון. בסוף לא מצאנו מקום פנוי, אז סתם עמדנו ליד הדלתות. בסוף מצאנו מקום, אז הלכנו לשבת, ודיברנו, צחקנו, קצת ישנו
והגענו הבייתה. והתגברתי על כל כך הרבה פחדים!!! אני ממש גאה בעצמי. עליתי על האנקונדה, שתמיד פחדתי ממנה. ועליתי פעמיים! נכנסתי למבוך מראות, שהוא מפחיד אותי בטרוף. אבל היה דווקא ממש מצחיק, כי אני הלכתי באמצע, ופשוט הלכתי אחריהם, אז לא הייתה ממש בעיה. P: ואז הלכנו לרכבת שדים. מאז ומעולם אני פוחדת ממנה. עזבו את השדים האלה. מקום סגור, קטן, חשוך. לא טוב. אבל זה עבר בשלום, והיה נחמד מאוד
ואפילו קנו לי קולה
אני שמחה
.

broken winges

New member
אני שמחה שאת שמחה ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

אף פעם לא מזיק לצאת מדי פעם (בעיקר לפארקים כאלו) ולבלות ולדבר

Science Fiction

New member
הא ראיתי אותך../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

ואת חופית ואת הנאגה המסוקסת שלי.
שמחה שנהנית

תודה..../images/Emo3.gif

את רק אמרת לי 'אני מכירה אותך מאיפשהו' את לא זיהית אותי במיוחד.
היה כל כך כיף, איך בא לי שוב ;[

Dirtbag

New member
מישהי לומדת או יודעת יפנית? ../images/Emo62.gif

מזה איצ'יגו
?

Shusho

New member
זה השיר של קאנה נכון?

הבייי איצ'יגווווווווווווווווווווווווו אמ מצאתי לזה תרגום פעם, אני אבדוק לך מאוחר יותר

קאנה? ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gifיצור נסגד.

עזבו את זה שהיא זמרת גרועה>< אבל היא כזאת יפנית מאגניבה^^

למעלה