זה אוף

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאמ, אני בדילמה. למפגש.

אני נווווווווורא רוצה לבוא למפגש, אבל זה כבר 100% שאני לא אוכל יותר. אני גרה בדרום , והדרך היחידה היא ברכבת. [זה יוצא עם חגים , אבל ההורים שלי עובדים.] אז לרכבת אני יכולה ללכת עם המשפחה או עם חברה אבל ל=ב=ד לא.
[וגם אם אני אשכנע, אני בעצמי לא רוצה, אני מפוזרתנורא.
] הלכתי למפגש הקודם עם ניצן, אבל עכשיו היא די עזבה, וחוץ מזה היא עשתה לי משהו מגעיל ומבחינתי אני לא הולכת לדבר איתה בזמן הקרוב. [=הרחוק] אז אמ, אני נורא אקנא בכן בנות, וזה עצוב נורא.

broken winges

New member
לא ../images/Emo10.gif אבל את חמודה!!!

אאיפה את גרה?... כי אממ אני גרה בגדרה(ליד אשדוד ורחובות ובסביבה)

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo10.gif

המורה המטומטמת הזאת. היא לא יודעת עברית, ומתעצבנת כשאני מתקנת אותה. היא לא מרשה לי להיות בקבוצה של הנורמליות, היא תוקעת אותי עם הפאקצות האלה. הכיתה שלי מפוצצת בפאקצות. אז התעצבנתי עליה והלכתי לשירותים, והיא הלכה אחרי. הוא לא תנה לי לסגור את הדלת כדי לעשות פיפי. אבל עכשיו אני בסדר

א ל א ו ר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gifהיא לא נתנה לך לסגור את

+הדלת כדי להתשתין?? איזו מורה מוזרה ואדיוטית

שטופ

New member
|זיגידביל|נכון...

תודה על החיבוק... נחמד לדעת שיש מישהו שאכפת לו ממך...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo13.gif

את יכולה להתלונן על המורה הזו, שלא נתנה לך להיכנס לשירותים. קרה לי פעם מקרה דומה- שנה שעברה יצאתי לשירותים אחרי שסיימתי והגשתי את המבחן, אבל המורה שהייתה אחראית ובדקה שלא מעתיקים וכל זה חשבה שאני אחת מאלו שמעתיקות, אז היא קמה והלכה אחרי לראות אם יש ספר/שליף/סיכומים/אחר שהחבאתי קודם בתא שבאתי להיכנס אליו, והיא פשוט לא נתנה לי להיכנס לעשות פיפי עד שהיא בדקה את כל התאים. אחרי שהיא בדקה במשך 10 דק' וראתה שאין כלום היא אמרה לי לחזור לכיתה ונעלה את השירותים (את החדר עצמו. לכל מורה יש מפתח לשירותים ><) ולא נתנה לי להיכנס. למחרת בבוקר התלוננתי עליה למנהלת בגלל שהיא גרמה לי להתאפק במשך שעתיים נוספות עד שהיא החליטה לפתוח את השירותים, והיא לא הורשתה להיות יותר אחראית ושומרת במבחנים, נלקח ממנה המפתח לשירותים והיא גם הושעתה ליומיים מתפקידה כמורה (בכלל לא באה לבי"ס). אסור לה לתת לך להתאפק- זה מסוכן לבריאות, וזכותך המלאה להתלוננן ולידע את המורה על כך.

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

יש עוד הרבה סיבות לפטר את המורה הזאת: -היא לא מלמדת ואומרת דברים נכונים -היא לא מדברת בשפה נכונה[שלושה אפשרויות, משלב גבוהה, וכו'] -היא משחררת אותנו אחרי הצלצול סתם כי בא לה להמשיך ויש עוד כל מיני דברים...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאוקיי, זה כבר עצוב.XD

הרשות להגנת הצרכן אפילו לא עונה לטפלון..זאת פשוט קנוניה..~.~ אל תקנו טלוויזיות זולות!

yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קנוניה../images/Emo3.gif|משחקה|

יאבאאא!!

מחר טרום ניתוח.. יום ראשון אשפוז יום שני ניתוח!! שניידר רופאים אינפוזיה אעאע..!!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהמחשב שלי עם רגל בבית קברות.

אם אני נעלמת תדעו למה

GalGul000

New member
המחשב שלי כבר עמוק בתוך הקבר.

את צריכה לראות אותו. זה ממש מלחיץ מה שהולך פה.

חמצמצה

New member
כוסעמממק

פרצו לאוטו של חבר של אחי. אחשלי בדיוק נסע איתו מהבסיס, אז הוא השאיר שם תיק. גנבו את התיק והתכולה- פלאפון- מילא, חוסמים אשראי- מילא, חוסמים מפתחות לבית - מה עכשיו עושים? רישיון נהיגה- הכתובת של הבית שם ומלא פרטים . כ-ל המסמכים של הצבא, ופאק הוא די מסווג. [מודיעין] עכשיו אנחנו צריכים ללכת למשטרה או משו מתישו. ואני בחרדות שיפרצו לי לבית ויעמידו את אחי למשפט
עידוד?

tamaguchi girl

New member
קודם כל- תרגעי ../images/Emo24.gif

עכשיו- כמו שאמרת פלאפון ואשראי חוסמים בשניה. מפתחות לבית- אפשר להחליף מנעולים/צילנדרים. זה הולך צ'יק צ'אק. אח"כ רק משכפלים את המחפתחות מחדש (כל שיכפול מפתח בערך 2 שקל, לא רציני, והמנעול בסביבות ה 150-250 שקל.). כתובת של הבית- אני לא מאמינה שהגנבים בכלל יחפשו את הבית שלכם, כנראה הם רצו כסף/פלאפון וכאלה, אני לא חושבת שהכתובת של הבית שלכם תעזור להם במשהו. משפט לאחיך- על מה יאשימו אותו? שהוא השאיר את התיק במכונית ופרצו למכונית וגנבו את התיק
לא נראה לי, זו לא אשמתו >< המסמכים של הצבא- לא נראה לי שלגנבים יש מה לעשות עם זה -.-" אני אפילו לא חושבת שהם חכמים מספיק כדי להבין מה זה בכלל. אז לכו למשטרה תגידו מה נגנב מתי וכל מיני פרטים שכאלה, המשטרה יפתחו חקירה ואתם מחוץ לעסק- זה הופך לעניין משפטי-משטרתי. יהיה בסדר גמור

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שכבר יסדרו את זה- הורים+משטרה+צבא. אל תדאגי..

AnImE BaBe

New member
יהיה בסדר!

הכל יסתדר! הרי את זו לא אני (המזל שלי= כל דבר מתחרבש [נעשה בעע]) תחשבי חיובי. אפילו אם זה קשה.
ועכשיו לבצפר למות מחום

למעלה