זהו שרשור מיוחד...

motib4

New member
תודה רבה בלינקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבובה שלך מדהימה! אהבתי את השקוף. מוכשריה!

Tinke®Bell

New member
טודעעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

YOU BITCH. שמישהו יכניס לה וירוס בתוכנות גרפיקה -____________- "לא יצא הכי משו.." אעלק... *ממלמלת משהו לא מובן על אנשים שפשוט לא מכירים בכישרונם* *אהם* מיכל,רותי ועוד.. *אהם*

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo41.gifתגובה למיכל../images/Emo41.gif

טוב מיכל הבובה שלך כרגיל מדהימה, צריך עלשות מן כלא כזה לכל האנשים המוכשרים שכל הזמן אומרים שהבובות שלהם לא יפות..... *אהמ* טינק, מיכל, מיכל, טאל, טל *אהמ* שמה הם יוכלו להגיד אחד לשני שלך יותר יפה לא שלך יותר יפה לא שלך יותר יפה! ואנחנו ננצל מזה! ואני לא זונה *מוחה* *אני סנובה עם תעודות ועצלנית מובחרת אבל מזה קשור?!

שמוצה

New member
תודה!../images/Emo24.gif

לכול מי שענה לי ונתן לי תגובות! אני ממש שמחה! הבובות של כולם ממש יפות! (איזה יום שמייח, יום של הפתעות.... אני שמחה!!!!) נ.ב הנה דולי חדשה שעשיתי, וכן גם השיער שלה לא משהו..... (אם למישהי בא לעשות לה פנים אני אשמח מאוד, ואם תגיבו עליה כמו שתגיבו על הקודמת, אז אני ממש אשמח!!!)

totally L

New member
חחחח אהבתי את המרטיני

השיער קצת גושי מדיי : הנה פיקסי שעשיתי לא מזמן. (תפתחו בגדול) את ההשארה לשיער קיבלתי מדולי שראיתי לא מזמן... לדעתי היא יצאה טוב, מה דעתכן?

../images/Emo41.gifעשיתי לה פנים../images/Emo41.gif

נכון חמודה??? בבקשה, תגידי לי או.קיי חולה עלייך שמוצונית מנועה!

../images/Emo41.gifממש חמודה../images/Emo41.gif

אהבתי את השימלה ואת הכל! עשיתי לה פרצוף מקווה שתאהבי, שמוצונית!

ChocolateGirl

New member
תודה, מיכל´וש...

והדולי שלך פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! אני מתה על הדוליז שאת עושה בעיקר על השיער... הוא יוצא לך נורא מציאותי- זה ממש מדהים!!!!!

CrazyBitch

New member
טוב.. אז השיער

אהה... לא משהו. זה פשוט לא טבעי, זה נראה כמו כובע הודי ממש ממש מוזר. ובלונדיני. לא יודעת איך לעזור, תסתכלי על שיער של בנות אחרות. וגם תנסי שהוא לא יהיה כל כך מרובע למטה, אלא יותר מעוגל. אפשר עוד הערות? תסתכלי על חבילת הציצים של סיגל... והנעליים נראות כמו גרביים (חסרה סולייה) אני מקווה שאת מקבלת את הביקורות כביקורת בונה וזהו... לא רוצה לפגוע או משהו.

../images/Emo41.gifתיראו את שלי,חמודה לא?../images/Emo41.gif

לא חמודה???????? תגיבו, טוף? תידה!

victorya

New member
"נועה הפצצה"

אם את שמה כאן את הדולי שלך, כנראה שאין לך מושג איפה שמת אותה. אם תקראי את הנושא של השרשור תראי שמה שעשית הוא אידיוטי במיוחד- כדי לשים דולי שלך, את צריכה להגיב על דולי של מישהי אחרת. חוץ מזה שזה, לבד, פשוט חוצפה, את עוד מבקשת שיגיבו לך עליה?

../images/Emo41.gif"ויקוטריה"../images/Emo41.gif

זכותי לשים פה את הדולי שלי אני שמתי אותה כאן כי לא הגיבו עליה בשום מקום אחר!!! אז פה קראתי שמגיבים וחוץ מזה הגבתי לשמוצה! על הדולי המהממת שהיא עשתה! ואין לי כוח אלייך שתגידי לי מה לעשות פה!! את לא רוצה ליקרוא ת´הודעות שלי , לא צריך, ביי ביי!

ChocolateGirl

New member
"נועה הפצצה"

אם... אוקיי, אז שמת דולי שלך, אבל אל תצפי שיגיבו לך עליה אם לא הגבת באותה הודעה על דולי אחרת... ואל תגידי שלא ידעת, כי זה כתוב בהודעה הראשונה בשרשור... ולמרות שיש לך שם יפה
יש לך קצת חוצפה...

../images/Emo41.gifנועה, שכתבה לי תגובה../images/Emo41.gif

אם לא שמתם לב, שהגבתי על ההודעה של שמוצה, זו ממש ממש לא הבעיה שלי! אם אתן רוצות , תעלו למעלה ותיבדקו, אין אף דולי לפני אבל האחרונה ששמה דולי הייתה שמוצה, והגבתי על ההודעה שלה, אז תיקראו ואז תבינו...

דנדוש383

New member
אוקיי...

לדעתי נועה הפ33ה צודקת כי היא כתבה תגובה קודם - לשמוצה . ביי!!!!

נועה250

New member
../images/Emo41.gifתיקראי את זה ואז תביני../images/Emo41.gif

מאמי, זה שאת לא ראית שאני רשמתי תגובה לשמוצה, וכל כך הרבה פעמים אמרתי לך את זה שזה לא בעיה שלי שאת לא רואה שכן רשמתי תגובה, זה ממש לא הבעיה שלי! אז אחר כך, אל תגידי שלא ראית שכתבתי את זה, טוב?!?!?

למעלה