זהו שרשור מיוחד...

למה אתן לא מגיבות? ../images/Emo10.gif

אתן צריכות להבין שאני לא מוכשריה כמוכן...

תגיבו לדולי שלי... ../images/Emo10.gif

הגבתי כבר לאחת מהדוליות בשרשור הזה, ועוד מעט אני אחפש דולי בשרשור הזה שלא הגיבו עליה, כדי שלא תכעסו על הדולי שאני מצרפת עם הקובץ הזה...

למה לא מגיבים לי?

עכשיו אני מפרסמת עוד דולי, ואני גם אגיב למישהי שלא הגיבו לה עדיין בשרשור הזה. זאת אומרת שפרסמתי 3 דולי והגבתי ל-3 בנות... זה מה שהחוקים אומרים לא? אז למה לא מגיבים לי?

victorya

New member
שיער יפה... (לרותי)

אבל הצללה לא אמיתית בכלל! סתם פשוטה- אבל רעיון יפה. אני אנסה לשפר לך, אבל אח"כ. אני הולכת לאכול. ביי! נהרסו לי הנעליים
>>

Hugs a Kisses

New member
הצללה אמיתית לא אמיתית......

היא בסדר... שכחתי לעשות את ההבהרה אני אעשה אחרי זה, את לא צריכה לתקן, אני יותר מדי סנובה בשביל זה...... תם בצחוק.... אני מרגישה עכשיו גרוע אז די....

victorya

New member
למה?../images/Emo7.gif

את... את... מרגישה גרוע... בגללי?????? לא התכוונתי! היא יפה! רק הצללה פארש, וכל השאר אחלה... אל תרגישי גרוע!

ChocolateGirl

New member
ושכחתי להגיד..

זה הפרצוף הראשון שלי והיום למדתי להכין פרצוף. מחיאות כפיים כולם...

victorya

New member
בוקר טוב...

ותודה רבה מתוקה! פרצוף מקסים. כשאני מצירת פרצוף יוצאת מוטציה.

שמוצה

New member
די../images/Emo46.gif

כשויקטוריה התחילה את השירשור הזה היא אמרה שיגיבו על כול דולי (אני מדגישה) כול דולי! ועל שלי לא הגיבו! אז היא לא כזו יפה, ואני לא כזו מוכשרת, אבל אתם לא יכולים לענות, משהו?! אני שמה אותה שוב ובבקשה תענו...

אמממ...

השיער באמת כמו שאמרת גושי, תנסי לעשות אותו בקבוצות.
השמלה חמודה, אבל נורא ריקה באמצע..

crazy chicka

New member
ההלפפפפ+תגובה לשמוצה

אז ככה- שמוצה את עיוורת????????? הגיבו לך ואפילו ינו לך משהו בשימלה! מה הבעייה? הדולי יפה אבל לא ממש אהבתי..פשוט מזכיר לי משהו שסבתא שלי לובשת..או לבשה כשהייתה "צעירה"...עזבי זה בלי קשר אלייך.. * אחד מהנעליים שלך זה נעל עקב והשנייה פלטפורמה??? לא מבין! ובקשר אליי! הכנתי פאלאס אבל אני לא מצליחה לבנות נעל פלטפורמה לרגל השנייה אני לא מבקשת שתעשו לי את הנעל- רק שתציירו לי את העקב..משם אני יכולה לבד..תודה מראש

כרמל...

New member
אמממ,ניסיתי, ולא כל כך הלך...

אבל את הראשונה מאוד אהבתי!.... באמת היא מזכירה לי נעל שהייתה לי... בשמלה אהבתי את השרוול אבל השמלה עצמה קצרה לי מדי...

lipsgloss

New member
הבובה לא עולה לי!!!

באמת שאני רוצה להגיב לך על הבובה אבל היא לא עולה לי במחשב המפגר הזה!!!!! ______________________________________________________________________ יש לי בובה יפה אז תגיבו עליה אני יודעת שהשיער לא משהו אבל אם תגיבו אני אתקן!!!

suffer

New member
בובה ממש חמודה...!

עכשיו: helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp תעזרו לי עם השיער...! ישבתי על הדולי די הרבה זמן...תגיבו!

motib4

New member
אממ... חחח.....

ניסיתי לעשות משהו ואני בהחלט לא אשף צייר השיער אבל בכולופן. הנה זה
לפחות ניסיתי.

BliNky

New member
תגובות+ניצול

אז ככה, זה הולך להיות ארוך... שירה- ממש אהבתי את הדולי עם השמלה האדומה
יצא מדהים הבובה עם השמלה הכחולה גם נורא יפה אבל מה עושה שם חתיכת ראש? טינקר בל- אני מתה מתה אבל פשוט מתה על הבובות שלך... לירי- הפייה ממש יפה רק כדאי לך לא לעשות את השיער מאחורי הכנפיים נירית (נכון?)- הבובה נחמדה רק שהשיער גושי והציצים צריכים לבוא בחבילה אחת... יהלי- השימלה יפה אבל לא אהבתי את השיער מוטי- בובה מדהימה טאל- השמלה מוכרת לי... אבל נחמד... דניאל שמוצה- נחמד... אחותי מוסרת שלדעתה השמלה מהממת... נועה- מ ד ה י ם
אהבתי ממש ממש את הדולי! באניגירל- לא ממש אהבתי, חסר הצללה בשיער... לי- במילה אחת ו ו א ו ו
(כלבה מוכשרת) גוני- נחמד... לא הכי אהבתי... יעל- הפיה פשוט מדהימה
!| נועה- (עוד פעם)- ממש יפה השנייה, אהבתי את הסרט... לאראס (אני לא יודעת מה השם...)- נחמד, השיער קצת מוזר... suffer- ממש אהבתי את הבגדים רותי- יא זונה מוכשרת
בובה מהממת
ליפגלוס- שיער יפה נורא רק תעגלי אותו למטה שלא יהיה ישר כל כך ומוטי פעם שנייה- פייה... נחמדה... לא אהבתי את השיער טוב אז הגבתי לכולם אני מניחה... אז אני מצפה שגם אתם תגיבו לי... לא יצאה הכי משהו אבל בכל זאת...

למעלה