זהו שרשור מיוחד...

קיבלתי תגובה!*נרגשת*../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

תודה...
והדולי שצירפת פשוט, המ...פשוט וואו. לגמרי וואו. בעיקר השמלאה, והצעיף והשיער והבייס. ו,המ...וואו.

BunnyGirl

New member
ווואיייי איזה יפה !!!

אפשר (בבקשה) את הבייס ??? הנה שלי -------> "מעודדות צמודות"

תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

והבייס (המקסים) של רותי, תבקשי ממנה-לי אין אותו על המחשב. (מנהג מגונה לא לשמור בייסים...
)

motib4

New member
כן יצא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יפה
תודה

¥EleVatioN¥

New member
ממ מוטי../images/Emo70.gif

ממש אהבתיתדולי שלך
רק שבשיער עשית מן קו כזה באמצי אז תעשה גם בו הצללה לשני הצדדים
כי ככה זה נראה רק קו...

Mooa-Numi

New member
השיער מרובע מידי...

שיערות לא הולכות ככה, יש דבר כזה וח משיכה, הם נשכות למטה-לא בריבוע מאחורי הראש. לצומת ליבך.

CrazyBitch

New member
טוב, הנה התגובות שלי

מוטי, ממש ממש יפה, הכל, חוץ מהציצי. אני לא אוהבת אותם ככה, הן נראים כמו גליל, ולא ממש טבעי... אני לא יודעת... זה סתם מעצבן אותי, שומדבר אישי... לירי- אני דווקא אוהבת את הכנפיים! זה נראה כאילו יש לה איזה 6 זוגות כנפיים, אבל זה נורא יפה! הגרביונים נחמדים, אבל אף אחד לא אמר שגרביוני פיות נראים ככה באמת, אז לא תמיד צריך לעשות אותם אותו דבר... שירה- יפה! אני אוהבת את שתיהן! אוף... אולי גם לי כדאי להשיג פיינט בראש או משהו... אני לא זוכרת את שאר הדוליז... סורי... הנה אחת חדשה שלי שעבדתי עליה מלא. אבל אני לא מצליחה לעשות הצללה נורמאלית בלמטה של החצאית, כל מה שאני עושה לא נראה מציאותי, אז אם מישהי רוצה לתקן, היא מוזמנת!

HaMsTeR

New member
מוזרה, אבל בכל זאת חמודה! ושלי-

אחת שעשיתי היום...

חמודה!../images/Emo19.gif

אבל ההצללה חדה מידי...אני מציעה לך לעשות מעברים קצת פחות חדים
וחדשה שלי שעשיתי היום-

אמ...תודה?../images/Emo12.gif וגוני-כנסי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אני אנסה להסביר לך למה התכוונתי...רגע... *משרבטת בצייר* המ, זהו....

מעברים פחות חדים=מעברים מתונים../images/Emo19.gif

כלומר, שהמעברים בהצללה נעשים יותר בהדרגה....
ומה קורה עם גל?

למעלה