זהו שרשור מיוחד...

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo41.gifתגובות../images/Emo41.gif

שירה- שתיהן מאוד יפות רק באמת סחר הפרצוף אם את רוצה אני אעשה לך פרצוף!
תום- הדוליז שלך תמיד יפות נמאס לי ממך! אבסל מה שכן אני מסתכלת על זה ולא יודעת משהו סחר הצללה לא יודעת להסביר כי אני בעצמי לא ממש מבינה.
לירי- הפיה יפה, האיפור יותר מדי בולט והשיער ישר בקצוות לפי דעתי כדאי לך לנסות לעשות כנפיים יותר עדינות ולא גדולות כאלה!
יהלי- השיער לא ריאליסטי ודי שכחתי איך נראית השמלה בגלל הכל! מצטערת... אבל סך הכל כל הבובות יפות! והנה פיה שעשיתי!

Hugs a Kisses

New member
שיניתי את השיער ולא העליתי את הקובץ

המתוקן ועכשיו חברים, אחרי זה! תודה!

Hugs a Kisses

New member
שכחתי את מוטי.....

מוטי- השיער יפה חסרה הצללה בשביל ובשיער, בפס של השמלה חסרה הצללה אך בסך הכל יפה!!!

../images/Emo70.gifנירית זאת לי

נירית על איזה בובה את מתכוונת טוב לא משנה זאת לי איינהורן רציתי ליבדוק עם החזירו לנו תשובה על האתר עם הפלטות והבייסים אז כבר שלחתי לך הודעה!!!!

מהממת רותע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משהו טיפ מוזר בכיוון של השיער ואני לא סגורה בדיוק מה אבל חוצמזה -
הנה חדשה שלי, זה לא בדיוק אני הכנתי אותה - ז"א הקווי מיתאר גו´סי עשתה אני עשיתי רק את הכפלים. ולא היה לי כוח לעשות שיער וכו´. אבל תגידו לי איך יצאו הכפלים

victorya

New member
טל...

מקוריות מתפרצת! שמלת ג´וזי בתכלת... תנסי לעשות שמלה משלך כי ההצללה שלך מדהימה... חוץ מעניין המקוריות... מקסים! מיכל-רותי, אני אשמח אם תעשו לי פרצוף! וכן- אני מכורה לבלור- אני לא יכולה בלעדיו! ותודה על המחמאות....

Mooa-Numi

New member
זה ראסטות! זה חמוד ../images/Emo9.gif

ושירה, רעיון מעולה!!! אין לי דוליז (כרגיל...) אז אני יגיב... רותי, חמוד אבל את צריכה קצת להבהיר את הכנפיים שיהיו יותר שקופות. אוף אני לא זוכרת אני כבר יגיב אחד אחד

Tinke®Bell

New member
רותע-

דבר ראשון-הדולי שלך מהממת כרגיל! ובקשר לדולי שלי: עשיתי הצללה אחרת,היא נראית יותר ריאליסטית ויותר יפה >לדעתי<

שמוצה

New member
ואי!

היא ממש יפה! אהבתי את הבגדים ואת הכנפיים, אבל השיער קצת ליפתי.... והנה הדולי שלי! (וכן, גם השיער שלה ליפתי ו\או גושי...)

אממממ... ניסיתי לעשות לזה כפלים.

לא יצא משהו...
אבל מקווה שאת אוהבת
אה ו.. הורדתי לזה בטעות את החתימה.

שמוצה

New member
תודה!

אני מצטערת שכעסתי על כולם, אבל התמונה לא עלתה לי ורק עכשיו אני רואה... תודה, יצא מאוד יפה
נ.ב. סליחה שכעסתי.....

../images/Emo41.gifאיפה מצאתם את הבייס הזה?../images/Emo41.gif

הדולי שמסתובבת אחורה, מאיפה הוא????תשימו אותו בבקשה.... אני מישתגעת מחיפושים

victorya

New member
רותי...

התגובה מכוונת אליך, למקרה שילך לאיבוד. השמלה יפה, אבל משהו ממש לא הגיוני בה, ודווקא עם השיער אין לי שום בעיה
הדרך בה את מציירת היא מקסימה, אבל עדיין, השמלה הזו... כאילו גדולה יותר מהגוף... לא יודעת.

למעלה