זהו, נמאס לי!

../images/Emo12.gif אני שורץ פה?

Oh, but I beg to differ! It's been already a quarter an hour since you wrote this post and only now I see it
בנוסף, עלי להזכיר לך שאינני שורץ ולו רק בגלל שהביולוגיה הזוֹגית היא ביולוגיה של דו חיים ולא של שרצים
אבל ביתר רצינות - ביום חמישי חזרתי הביתה הרוג מעייפות ובמקום לשרוץ פה עד אמצע הלילה שרצתי במיטה פחות משעה אחרי שהגעתי הביתה... ובקשר להוספת מילים: Camouflage - הסוואה Undercover - מוסווה Two-faced - דו פרצופי Flip a coin - הטלת פור (?) Eunuch - סריס וגם: Corwin of Amber - התחפושת שלי ב1997, כפי שהדגמתי לצלם חובב ב2000

וב1998 - אני בתפקיד Moonshadow

Rogue - מי שמכיר יכול לספר מה זה
מי שלא - שמונים עמודים של סיפור פנטזיה באנגלית מחכים לכם אצלי במסר
ואגב, כל התמונות בשרשור הזה הן מאותו יום בנובמבר אלפיים - כי במקור סירבתי להצטלם בגלל שהייתי חמישה סנטים פחות ועשרה קילו יותר (או בקיצור שמנמוך)

Athaclena

New member
והנה אני, ב1987 מחופשת למלכת אסתר.

פעם היית חמודה
זה עבר לי

כמובן שזו שמו של החרב של קורווין

אבל לחרב שלי, אף על פי ששימשה אותי בתחפושת של קורווין, אני קורא Avalon Rogue כותב באמצע הלילה רק כדי להוכיח לAthaclena שהוא אכן שורץ כאן באמצע הלילה

Athaclena

New member
אבל לקורווין יש חולצה כסופה!!!!!

חוץ מזה, אחלה תחפושת. אני לא זוכרת למה התחפשתי לאחרונה אם בכלל, אבל פעם אהבתי להתחפש לקאובוי-אית. אם מישהו רוצה תמונה משום מה (אולי באמת נעשה שירשור תמונות בתחפושת?) אז אולי מחר אני אוכל... ואם לא אז אפשר מהחתונה, זה גם הרגיש כמו תחפושת (כלה ליום אחד, זו הרגשה מתבקשת) וגם היה די בתקופת פורים ובנושא אנגלית + פורים, סבא שלי פעם התחפש ככה: שם תחבושת שמחזיקה את הזרוע כמו שנשברת היד, ומתחת שם פתק שכתוב poor-im. get it???? זה היה ממש מצחיק, והוא באמת היה איש מצחיק...

snooPPiT

New member
יאפ =)

אני גם מוכנה לפרסמם תמונה בתנאי שלא צוחקים =)

מתי שבא לכם

מי שבא לו מוזמן לפתוח שרשור תמונות (אני אנעץ אותו אם תרצו
) וסנופית, הפורום הזה לא נודע בחוסר טאקט אז אנ'לא חושב שיצחקו עלייך

לא יכולתי להשיג אחת למרבה הצער ../images/Emo4.gif

אבל את זוכרת מה הצבעים שאני לובש

Athaclena

New member
שחור, שחור, ושחור.

חוץ מנשר כסוף ומטוס קרב בצבע לא-ידוע...

בצבע שחור...

As illustrated in this little pic: Small - The tatoo itself Big - The source picture​
אפשר לראות כמה הקעקוע שלי דומה למקור, נכון? וזה לא סתם מטוס קרב - זה מיקויאן וגורביץ מיג 29 - שכונה במערב Fulcrum ושמו אכן מעיד עליו

גיל14

New member
לא רק כסופה.

ואני מצטט:
Green eyes, black hair, dressed in black and silver, yes. I had on a cloak and it was slightly furled, as by the wind. I had on black boots, like Eric's, and I too wore a blade, only mine was slightly heavier, though not quite as long as his. I had my gloves on and they were silver and scaled. The clasp at my neck was cast in the form of a silver rose. Me, Corwin.​
(Nine Princes in Amber, עמ' 17-18 בGreat Book)

p i n g o

New member
נראה לי מוזר,

שאף אחד פה עוד לא הזכיר את Xerxes! (או שמה שמוזר זה שאני כן מזכיר אותו, אבל נעזוב
) וגם Abyssinia - עד לשם השתרעה ממלכתו של הנ"ל, כך ע"פ הכתובים לפחות.

למעלה