זהו נגמר

shaoran li

New member
איס וטרור ימשיכו להילחם

ואני אצפה מהצד כי אני שייך לרד ארמי

cohenman

New member
חח עלק

עדיין לא ראיתי מלחמה מאיס מחכה מאוד שיתחילו להגיב

assaf1992

New member
בואנה עידן

אתה מדבר יותר מדי אתה יודע? וגם מאיים יותר מדי תראה מה עשינו למדינה שלך קיבלת בראש תפסיק להשמיץ אותנו

werds

New member
חחחחחחח אבל הוא צודק

חוץ מזה נראה לי שהולכת להיות בקרוב ההשמדה הראשונה בהיסטוריה

assaf1992

New member
שלי?חח

אתה מתכוון למדינה שלי? וזאת לא תהיה הראשונה אני כבר השמדתי מדינה

cohenman

New member
חחחחחחחחחח

מה כבר עשיתם למדינה שלי חחחח עדיין לא הבנתם איך אני פועל במשחק :) טוב לא נורא, לאט לאט תבינו.. בכל מקרה, אני לא מאיים, אני לא כמוך אני לא מדבר יותר מדי, אני לא כמוך אני רק רואה איך גרמת לברית שלמה להיות מושפלת לעוף לעזאזל:) וכן טרור מאוד פגועה.. מפורקת לחלוטין עברתי קצת יותר ממך לפחות במפקד הצבאות בחיים לא ראיתי כזאת בדיחה ותמשיכו להוריד לי אזרחים, אני מעדיף שתורידו לי ולא לאחרים וכמובן , ה3000 מורדים אוי לא 0 נגד מרגלים שלי לא הצליח לעצור אותם או.. ה0 עיור שלי כבר לא יעזור לי לאלכס את האזרחים אוי ה טנקים רמה 2 ורכבי הגנה רמה 2 נעקפו חחח בדיחה

hen SEXY BABE

New member
לא מצחיק!../images/Emo31.gif

פיייי transilvenia #1484 כמה מורדים יש לו?! כן כן כל זה מימני.. מתנהה נחמדהה מימני.. 96,514 אלף מורדים בימדויקק הכנסתי לו:] אמממ בוא ניראה כמה בשבוע האחרון סה"כ הכנסתי לטרור מורדים 165,440 פ'ששש ואני עוד עזבתי אותכם בשקט עם אני רוצה באמת להזיק על כל העשייריה שלכם והחזקים היו עכשיו חלונות של מרגלים.. אני דווקא דיי מחבבת אותכם ולא נגדכם למרות שאני בAIS:\ אבל כניראה שאתה מבקש מילחמה מימני:] וורדס כניראה שגם אני מישתתפת במילחמה הזאת ..
דרך אגב, וואלה תודה שאתה אומר שיש לך 0 עכשיו אני יודע שעליך אני יצליח בריגולים כימעט בהכל
צפה להיתעללות בימים הקרובים ואני עוד עזבתי אותך בשקט בעעע:]

cohenman

New member
תעשי פוזות על מישהו אחר

עד מחר מורדים מורדים , מורדים אז יאללה שמהמדינה תלך כפרות .. במלא אני לא משתמש באזרחים שם חאלס עם הפוזות אז שיפרת קצת מרגלים.. טרור בשורה האחרונה משחקת כמו שצריך לשחק תוקפת ומורידה איס הפחדנים מרגלים בלי הפסקה ומוסיפים עוד מורדים תשתתפי במלחמה, תתבייטי רק עלי .. למרות שאת לא באמת פוגעת בי אנשי טרור מבינים למה :) חבל יכלנו לעבוד טוב ביחד :) אבל לא אוהב פוזה .. ריגול מהנה :)

cohenman

New member
אני אוסיף

בחיים לא ראיתי ברית כזאת עלובה שבזמן מלחמה לא עושה תקיפה אחת על מישהו שלא בעשיריה חכמולגים ,גם אני יכול לתקוף עשיריה ואני באופן עיוור אומר שהתוקפים הם לא יותר מ5 אנשים עם הרבה כפולות, ולא לא .. אין לי שום בעיה עם כפולות :) אבל אל תקראו לכם ברית , "בדיחה" "הלצה" אני חושב שזה הכינוי הנכון לאיס בזמן מלחמה יודעים רק לשלוח מורדים :)

ואני אוסיף משו קטן

שאיס זאת ברית של ילדים קטנים.. מה השמות של המנהלים יוסף ועוד אחד שהכינוי שלו זה האייסיקיו שלו.. יוסף סתם מתנהג כמו מטומטם בן 4 והשני עם המספר אייסי זה אחד חסר חברים שרוצה שכולם יוסיפו אותו בשביל שהוא יוכל להגיד שיש לו רשימה גדולה באייסי.. :\ אז AIS..תמצאו פאקינג חיים!!

hen SEXY BABE

New member
אזזז?

אני ילדה קטנה אז? גם ילדים משחקים פה.. זה לא מישחק לזקנים כמוך זה שאתה זקן חסר חיים זה לא אומר שאני גם בגיל 50 יתחיל לשחק במחשב כמו משוגעת!!!

עלייך לא ממש דיברתי..

התכוונתי שעצם זה שאת הולכת לברית שהקים אותה ילד בן 12 אז הרמה של המגויסים שם היא של ילדים קטנים ולידיעתך אני בן 17 לא 50

661994

New member
כמה דברים

1,זה לא המספר ICQ שלי הלוואי שזה היה יש לי 7 ספרות לא 6... 2,יוסף בן 15 3,חסר חברים? אני לא מנהל מחתרת של 2 אנשים שרוצה להשיג קצת תשומת לב

למעלה