זהו.......נגמר

זהו.......נגמר

אף אחד כבר לא סופר את שינוי. נסתיימה הקריירה הפוליטית של טומי לפיד, אברהם פורז וחבריהם. וכשנסתיימה המפלגה- אפשר לסגור את הפורום, ועל שינוי לדבר בפורום נוסטלגיה

alinacooper

New member
משיחות עם חברים בשינוי נשמע אחרת

המורדים של שינוי כאילו משחקים משחק של ריצה לבחירות עם מטה, אסטרטג שהוא אחר האנשים הנקלים בפוליטיקה הישראלית, ותוכניות לבזבוז בלתי מבוקר של כספי הציבור. חבל שאין להם היושר האישי לומר לעצמם ולתומכיהם שהסיפור נגמר אין שינוי. לפחות היו יכולים לחסוך בגדול: כספים ציבור, הנדנוד המביש והשקרי כאילו יש להם משהו שהם רוצים להשיג פרט לכיסא בכנסת שלא ישיגו, ומעצמם גם יחסכו את הבושה. שיחקתם ילדים במגרש של גדולים חטפתם בומבה - יאללה הביתה, פיפי ולישון.

ליבליך

New member
ומה עם פורז ולפיד?

הם לא עושים בדיוק אותו דבר? לפחות לוונטל רצאבי ולייבוביץ' מנסים כמיטב יכולתם, אחרי שלפיד ופורז עשו כל שניתן כדי ששינוי לא תצליח לעבור את אחוז החסימה.

אני מאוד מקווה שלוינטל, רצאבי ואילן

יפתחו מסע בחירות ראוי לשמו. אחרת, המפלגות היחידות שלא ישימו את ההתעסקות הסזיפית ביטחון יהיו ש''ס והאגודה. אתם מתאבלים על המפלגה. אני מתאבל על המדינה.

alinacooper

New member
מסע בחירות צריך לייצג מהות -אין להם

כולם מדברים על מסע ועל היכולת לשכנע את הבוחרים. אלה כלים לייצג מהות ובידול. כל מה שהם יכולים לומר הם אמרו במעשיהם - אני (או אנחנו) מוכרחים להיות בכנסת כי טוב להיות בכנסת. אז יופי לכם חברים, אבל שבו בבית. לא תגיעו לשם על חשבוני. הוכחתם חוסר בשיקול דעת, חובר מהימנות שליטה עצמית בעייתית, תאוות בצע וכוח וכל אלה פוסלים אתכם מבחינתי לייצג אותי.

שמוליק כהן האסטרטג של שינוי מכירים?

תבררו עליו רצת ותראו כמה הוא מתאים להם וכמה הם מתאימים לו....

alinacooper

New member
מה שלפיד ופורז עשו דמוקראטי ונכון

לדעתי אסור למי שנמצאים בעמדת הנהגה לבקש אמון בנבחרת שהם עצמם אינם מאמינים בה. לפיד כבר התנצל על המעידה עם יאסינוב. מובן מדוע רצה להימנע ממעידה נוספת. בי זה מעורר כבוד

sheketz

New member
כמו למשל לרמות את הבוחרים

תודה רבה אבל שלום ולא להתראות.

איך רימו את הבוחרים?

בכך שאמרו מקומנו אינו עם מה שאחד הכותבים קורא ה"אספסוף"? בכך שאמרו אם הרוב מחליט כך - שיהיה לא נריב על כך אבל זכותנו לבחור איפה להיות? די עם הדמגוגיה הזולה הזו היא באמת מתאימה רק לאספסוף שלא חושב ולא מבין מה הוא שומע ומה הוא אומר.

sheketz

New member
אמנם דיברתי על הבחירות לכנסת

אבל כנראה זה אותו העניין - כאשר היחס לבוחרים הוא כמו לאספסוף שאפשר וצריך לרמות אותו, התוצאות הפוליטיות מובחנות ומובנות.

לדעתי בכנסת דווקא עשו כמיטב יכולתם

אם ניקח בחשבון את העובדה שלמדו מקצועות חדשים - שרים וחברי כנסת ללא חניכה ממשית, וגם לא ידעו בדיוק את כל השטיקים והטריקים - שזה חלק מהמקצוע, עשו לא מעט - גם טוב וגם שטויות, בהחלט היו הרבה שטויות. מה קרה עכשיו? אין מי שיריב את ריבנו, זה הכל... וזה חבל...

alinacooper

New member
ועוד משהו ששכחתי

תמיד ייצגת כאן איזה שהוא קו של הגינות, למרות שאתה תומך בלוינטל. משיחות עם אנשים בשינוי הוגדרת איש הגון, שוב, למרות תמיכתך בלוינטל. האם אתה מניח שנכון והגון לעשות את אותם הדברים שנגדם התקוממת כשלפיד ופורז שלטו במפלגה? כל הזמן שומעים אותכם אומרים "גם הם" "גם אני". בשביל לעשות את אותו הדבר לא היה צריך להרוס את שינוי. וזה אחרי שלדעתי אין בכלל מקום להשוואה בין שתי הקבוצות.

vantan

New member
גם הפרודיה איתן&איתן הולכת להסתיים

או-טו-טו.

למעלה