זהו.......נגמר

eitangn

New member
ההגדרה המתאימה זו טרגדיה יונית ../images/Emo186.gif

טרגדיה יונית זה סוג של מחזה בו התנגשות מובילה לסוף טרגי ידוע מראש, ועם זאת בלתי נמנע. ודרך אגב, הפסקתי את חברותי במפלגת שינוי. בהצלחה לכל משתתפי הפורום.

jak44

New member
מי אלה המורדים בדיוק

אני מכיר רק שתי קבוצות אלה שניבחרו בבחירות דמוקרטיות ( על פי תקנון המיפלגה) ואלה שפרשו מהצגת מועמדותם(לדעתי גם לא מגיע להם כסף מקופת המיפלגה) כעת אני קורא מידבריך שיש קבוצה שלישית שהיא המורדים(באו מארגנטינה?) תבהיר בבקשה את דבריך! מי אלה?

לא באו משום מקום ולשם ילכו -הלוואי

אלה שנבחרו דמוקרטית - באמת דמוקרטית רומסים כעת כל נורמה התנהגותית ברגל גסה - קרא דברים שכבר נאמרו פה. הפרישה לגיטימית ודמוקרטית כמו ההתמודדות. מותר לאדם לבחור את החבורה האידיאולוגית שסביבו או לשנות סביבה אידיאולוגית. וההתממות לא תעזור - מי שניסו במשך שנים להרוס כל מה שזז בשינוי הצליחו מעל ומעבר למשוער. את זה הם מבינים וגם דובריהם החרוצים וזה מה שכל כך מפחיד אותם.

jak44

New member
יואחי מה זה לא באו מישום מקום?

הם באו מתוך 170 המופלאים ובאמצעות בשיטה העקומה שהיתה קיימת לבחירת המעומדים וסגירת השורות ביפני כוחות חדשים(פחדו שיגנבו להם את המיפלגה ) ולבסוף ניבחרו בחגיגת דמוקרטיה(כדיברי לפיד בטלויזיה ,והמפסידים לא יכלו לקבל בצורה חגיגתית את התוצאה ועשו מעשה שימשון של תמות נפשי , איני רוצה להיכנס כעת לכישורי הניבחרים את החשבון ניראה לי עושה כל אחד בשינוי היטב וגם כך ללא החגיגה מצבה של שינוי בסקרים לא היה מזהיר בלשון המעטה וזה לדעתי תוצאה של היתנהלות פוליטית לא נכונה בזמן הישיבה במששלה וכ " והתוצאה כעת חצץ .

אתה צודק כמעט לגמרי

אחרי שהשקעתי כמה חודשים טובים בלימוד הנושא הנה המידע שלי. * כבר בבחירות של 170 המופלאים היו מי שעשו יד אחת עם הלוינטלים ונתנו להם להכניס בחוסר יושר גמור את אנשיהם שבהחלט באו משום מקום. * לאחר מכן קרתה הפאשלה עם פריצקי - כשלון לפידי קולוסאלי של אגו נפוח וחוסר חשיבה. ונוצרה עוד קבוצת אופוזיציה למהדרין וקבוצה (ליבוביץ') אופוזיציונית לייט - לצורכי השעה. מיד אנשי פורז נהיו מיעוט. * רצאבי שהיה שונא פריצקי אדוק התחיל לרקוד על כל החתונות כדי לדאוג לעצמו. חיזק את אנשיו ויצר מחנה נוסף, ופורז שבנה אותו וחיזק אותו המקום לקרב אנשים נורמאליים וישרים אפילו לא קלט. * בעצלות וזחיחות פורז ולפיד חשבו שהשמש זורחת להם מהתחת והמשיכו להיות גועליים ומטופשים וככה איבדו גם את אנשיהם. * אם לא היו מדרדרים בסקרים אולי כל הבלגן לא היה קורה, אבל כשמספר המנדטים הצפוי קטן והאגו גדול - גם החורבן עצום. * והינה הקואליציה שהפילה את שינוי, כל אחד מהסיבות הפרטיות שלו. לוינטל רצאבי ליבוביץ ופריצקי. פריצקי שלא ידע לשבת בשקט אף פעם חשב בטיפשותו שכל הגועליציה הזו תמליך אותו. אבל הם לא פראיירים - לקחו את הסחורה וברחו לו והוא נותר בודד ועצוב בחוץ. הנה הכל כתקציר של טלנובלה מבית גלעד - אגב הוא צריך להיות מספר אחר לפי התקנון. בטח שוב יגידו שאני מקלל אבל הכרוניקה הזו, הגם שהיתה ידועה מראש, מעציבה אותי מאוד. הנשוא של דת ומדינה זקוק לנבחרת מעולה. למרות ידיעה זו לא התעוורתי, ואין סיכוי שאכניס בקולי לכנסת אנשים כל כך גרועים. אלה אנשים שאני בז להם ולהתנהגותם. וכמוני ינהג, אני מקווה, כל אדם הגון וחסר פניות ואינטרסים אישיים.

jak44

New member
יוחאי גולן לא נותר לי

אלא להודות כי בדבריך ינו טעם רב ולדאבוני זו התוצאה שמציבה ביפני איש שינוי דילמה גדולה מאוד בבחירות הקרובות ולא ביגלל שאתן קולי מסיבות אידיולוגיות לשינוי אלא שכל המועמודים והפורשים החגיגה סביב עגל הזהב והחיפוש הבילתי פוסק חאר שימלה לך קצין תהיה לנו לא מוסיפים לי וכעת לגעתי . מכיון ששינוי לא תיכנס לכנסת הבאה וכל מי שחושב אחרת זו זכותו צריל לפנות בצורה מסודרת לכל החברים לשאול את דעתם ואולי להקים מחדש גוף חוץ פרלמנטרית שיעסוק בנושא של דת ומדינה סדר אזקחי וכ" ויבנה אולי לעתיד מפלגה חדשה .

אנדרי ז

New member
בלי קשר לדעתי על התחזית שלך

גוף חוץ פרלמנטרי כזה כבר קיים (לפחות לגבי נושאי דת ומדינה), והוא מתקרא עמותת חופש. חפש אותנו בפורום 264.

אני דיברתי על כך עם כמה אנשים

מאוד רציניים בשינוי ומחוץ ומבין שכבר יש מהלך של התארגנות. זה הדבר ההגיוני היחידי שניתן לעשות עתה. כל דבר אחר הוא זריקה של אנרגיות טובות וכסף שיחסרו לנו אחר כך.

מגיעות לי זכויות יוצרים

כבר בתחילת דצמבר 2005 כתבתי "התחזית הפוליטית הצפויה היא כמו תחזית מזג האויר בחודש אוגוסט יהיה חם - ובלי שינוי" והיום........

שינוי זה כמו .......

שינוי (על שני חלקיה) זה כמו להפליץ באמצע מסיבת ריקודים: לא רואים לא שומעים רק... מריחים

vantan

New member
תני לפחות את הקרדיט ליוסי שריד

שהגדיר את מותה של שינוי כ'מות נפיחה'.

למעלה