אתה צודק כמעט לגמרי
אחרי שהשקעתי כמה חודשים טובים בלימוד הנושא הנה המידע שלי. * כבר בבחירות של 170 המופלאים היו מי שעשו יד אחת עם הלוינטלים ונתנו להם להכניס בחוסר יושר גמור את אנשיהם שבהחלט באו משום מקום. * לאחר מכן קרתה הפאשלה עם פריצקי - כשלון לפידי קולוסאלי של אגו נפוח וחוסר חשיבה. ונוצרה עוד קבוצת אופוזיציה למהדרין וקבוצה (ליבוביץ') אופוזיציונית לייט - לצורכי השעה. מיד אנשי פורז נהיו מיעוט. * רצאבי שהיה שונא פריצקי אדוק התחיל לרקוד על כל החתונות כדי לדאוג לעצמו. חיזק את אנשיו ויצר מחנה נוסף, ופורז שבנה אותו וחיזק אותו המקום לקרב אנשים נורמאליים וישרים אפילו לא קלט. * בעצלות וזחיחות פורז ולפיד חשבו שהשמש זורחת להם מהתחת והמשיכו להיות גועליים ומטופשים וככה איבדו גם את אנשיהם. * אם לא היו מדרדרים בסקרים אולי כל הבלגן לא היה קורה, אבל כשמספר המנדטים הצפוי קטן והאגו גדול - גם החורבן עצום. * והינה הקואליציה שהפילה את שינוי, כל אחד מהסיבות הפרטיות שלו. לוינטל רצאבי ליבוביץ ופריצקי. פריצקי שלא ידע לשבת בשקט אף פעם חשב בטיפשותו שכל הגועליציה הזו תמליך אותו. אבל הם לא פראיירים - לקחו את הסחורה וברחו לו והוא נותר בודד ועצוב בחוץ. הנה הכל כתקציר של טלנובלה מבית גלעד - אגב הוא צריך להיות מספר אחר לפי התקנון. בטח שוב יגידו שאני מקלל אבל הכרוניקה הזו, הגם שהיתה ידועה מראש, מעציבה אותי מאוד. הנשוא של דת ומדינה זקוק לנבחרת מעולה. למרות ידיעה זו לא התעוורתי, ואין סיכוי שאכניס בקולי לכנסת אנשים כל כך גרועים. אלה אנשים שאני בז להם ולהתנהגותם. וכמוני ינהג, אני מקווה, כל אדם הגון וחסר פניות ואינטרסים אישיים.