זהו..... זה נגמר !!!

זהו..... זה נגמר !!!

לפני כשבועיים בערך סיפרתי כאן את סיפורי בקצרה, בנוגע למערכת יחסים אלימה מילולית מצד החבר , ואחרי המלצות רבות של רבים מכם,מחשבות , התלבטויות , פחדים וחששות , רציתי לספר לכם שהיום זה נגמר !!! אני עדיין לא קולטת את זה בכלל, אבל זה נגמר, פשוט נ-ג-מ-ר !!! היום בבוקר באתי לאמא שלי וספרתי לה המון דברים שהיא לא ידעה, פשוט נשברתי התחלתי לבכות ולבכות ולספר לה מלא דברים על מה שעובר עליי, והיא הייתה המומה... דיברנו עם הפסיכולוגית הקודמת שלי והיא יעצה לנו לפנות למשטרה , לפתוח לו תיק על איומים, פחדתי לעשות לו את זה ואמרתי לה שזה יהרוס לו את כל החיים, ועדיין יש לי משהו איליו ואיכפת לי ממנו .... היא אמרה לי שאין דרך אחרת, או שפשוט לדבר עם ההורים שלו וליידע אותם בכל מה שעובר עליי לפני שנוקטים אמצעים אחרים כמו פתיחת תיק במשטרה.... לפני שעה בערך הלכנו אני אמא שלי ואבא שלי לבית הוריו , ופשוט פוצצנו את הכל, סיפרתי להם כל מה שעובר עליי , על הפחדים שלי, על האלימות המילולית, על האיומים, הם אמרו שהם יודעים חלק מהדברים אבל לא שיערו שזה המצב, שהם חלילה לא ימנעו ממני ללכת ושהם תומכים בהחלטה שלי, תמיד כיבדתי את ההורים שלו והם כיבדו אותי, מעולם לא פגעתי בהם או עשיתי להם דבר רע.... בכיתי, בכיתי הרבה, הם הבינו את הכאב שלי, ההורים שלי היו קצת חסרי סבלנות ורצו להסתלק משם כמה שיותר מהר, המטרה של הפגישה הייתה ליידע אותם מה קורה ושהניתוק יהיה יפה, ולא בסתר, שלא יחשבו שאני נעלמת סתם בלי סיבה..... הם הבינו כל מה שהסברתי ואמרתי , ואמרו לי שהם מעדיפים לדבר איתו לפני שאני לוקחת את כל החפצים שלי מהדירה, אמרתי להם שאני לא רוצה איתו כל קשר טלפוני או שיבוא אליי, אני יודעת שזה יהיה לי קשה אבל אין ברירה, אני מצילה את החיים שלי, אני נותנת לעצמי מתנה ליום הולדת שקרב ובא, את החיים שלי בחזרה לקח לי זמן , המון זמן, להבין שזה מה שעליי לעשות, אבל פחדתי , פחדתי מאוד... אני עדיין לא מעקלת את המשמעות של הדברים, לא מבינה , לא מפינה מה זה אומר אבל אני לא אשמע ממנו יותר, ואני לא יודעת איך זה מרגיש לי..... אני לא יודעת אם אני שמחה או עצובה, שמחה שזה נגמר, שלא אצטרך לשמוע את הקללות ההשפלות האימוים שלו יותר,, עצובה שזה נגמר ככה, אחרי שנתיים וחצי, עצובה שהוא לא הגבר שחשבתי שזה הוא, עצובה על שהנתיים וחצי שביזבתי מהחיים שלי.... עצובה על היותי עכשיו לבד בלי חברים , בלי בטחון עצמי, בלי כוח לחיות ..... אני יודעת שזה מה שהייתי צריכה לעשות מזמן, יודעת ומבינה את זה בראש .... אבל הלב כואב, ויודע שהוא צריך להתרגל למציאות חדשה, מציאות שבמשך הזמן תהיה לו טובה יותר, אני מקווה ככה לפחות, שזאת הייתה ההחלטה הנכונה, ואני לא אתחרט על כך...... אני מתחילה את חיי מהתחלה, וזה יהיה קשה, אך אין ברירה ..... צריכה להתחרגל למציאות חדשה ..... שיהיה לי בהצלחה

שילה1

New member
את אמיצה,ומעשית.מאחלת לך המון הצלחה,

ובעיקר-אהבה אמיתית לה את ראויה.

ההחלטה לא הייתה קלה, והביצוע עוד יותר

אין לי מושג איך אני מתמודדת עם המצב החדש...... עדיין לא מעקלת כלום לא יודעת מה זה לחיות בלי חבר, לא יודעת מה זה ללכת לישון לבד, בלי שהוא מתקשר אליי 100 פעם ביום ..... להיות סביבו כל היום..... אני מרגישה כמו תינוק שצריך ללמוד הכל מחדש

czar

New member
מצויין

ההתמודדות רק מתחילה והכל שביר והפיך, תהיי חזקה.

נונה17

New member
בהצלחה, שולחת לך כוחות!

איך הוא הגיב על הפרידה? הוא ניסה ליצור איתך קשר? את צריכה להתכונן נפשית לכך שהוא אולי לא ישחרר אותך כל כך בקלות ואת תצטרכי המון כוחות כדי להחזיק מעמד ולעבור את התקופה הזו. אמנם הלכו לך שנתיים וחצי אבל למדת לקח אדיר לחיים וטוב שלמדת את זה עכשיו כשאת עדיין צעירה ובלי ילדים ומשכנתא, ויש לך את כל חייך לבנות את עצמך מחדש.

V i n a

New member
../images/Emo20.gifקבלי ../images/Emo24.gif

אני מאד גאה בך, הסיפור שלך נגע בי וקשה היה לי להאמין שתמצאי את הכוחות לקום ולעזוב. אך מצאת. זה צריך להראות לך שרוחך לא נשברה סופית, שיש בך את הרצון לחיות חיים טובים יותר ואת לא חלשה כפי שנדמה לך. אני יודעת שקשה לך כעת, אבל זה טבעי ונורמלי. יש לך משפחה אוהבת ותומכת ואת לא לבד. אני ממליצה לך להתחיל טיפול פרטני. זה יעזור לך להבין את עצמך, את מה שהניע אותך להישאר ולספוג. כפי שכתבתי לך בפוסט הראשון- הסיכויים שתמצאי את עצמך באותו דפוס של מערכת יחסים- מאד גבוהים. לכן אין לזלזל בכוחו של טיפול מעמיק ואינטנסיבי על מנת לשנות את הקיים ולתת לעצמך צ'אנס אמיתי לזוגיות בריאה . שולחת לך חיבוק וירטואלי.. הישארי חזקה והמשיכי לעדכן אותנו או סתם לשתף כשאת מרגישה צורך.

Master Stav

New member
שיהיה בהצלחה

לכי לפנק את עצמך קצת ....חו"ל יכול להתצטייר כאופציה נהדרת לניקוי הראש .....

chenby

New member
מאיפה לך הבטחון שזה יהיה קשה?

אולי את הקושי כבר עברת ועכשיו יהיה הרבה יותר קל? אני יכולה להבטיח לך שהמציאות שלך תהיה במקום שאליו את לוקחת אותה. עכשיו ברחת ממציאות אלימה, שאפו עלייך קודם כל - שאת חשובה לעצמך, שעשית את זה באומץ לב ושעשית את זה לא לבד, עם תמיכה ובדרך שלדעתך (גם לדעתי אגב) הכי נכונה עבורך, עם ההורים שלך, ועם ההורים שלו, שלא יהיו הפתעות. כל הכבוד. עכשיו במקום להתמקד בשנתיים האלו, במקום להתמקד כמה קשה הולך להיות (האם את בוחרת להחליט שזה נכון? כי זה יהיה נכון) תתמקדי בחופש, בחירות, בבחירות שאת עושה למען עצמך, בלפתח אהבה עצמית והערכה עצמית וחשיבות עצמית - שנראה לי שאת כבר בדרך לשם. תתמקדי בזה וזה מה שיקרה לך בחיים, ואני יכולה להבטיח לך שממקום שיש לך הערכה עצמית ובטחון וחשיבות עצמית, את גם לא תמשכי לעצמך טיפוסים אלימים. יאללה אחות, בהצלחה ואת מוזמנת להמשיך לכתוב פה כשיש לך צורך (וגם אם אין) חן.

איזה דרמה קווין../images/Emo6.gif

לא יכולת סתם לקום וללכת, אה? אם זו לא הפקה מושקעת, כולה רוח וצילצולים בהשתתתפות ההורים שלך וההורים שלו ובחסות כל העולם ואחותו זה לא שווה לך. יעברו עוד שבוע שבועיים, השיגרה האפורה והמעיקה תשתלט ואז הוא ירים טלפון - מה דעתך על איזה כוס קפה ככה. באיזו חדווה, נראה לי, את הולכת לצלול לתוך כל זה שוב. ואם לא עם בן הזוג הזה, עם בן הזוג הבא.

למדען, ככה זה באמת במדע!

הכל קר ויש מספרים ועובדות אבל אצל בני-אדם מה לעשות, אם היא היתה הרקולס כזה שקם ועוזב, היא גם לא היתה נותנת לו להתייחס אליה ככה במשך שנתיים וחצי. ההתנהלות שלה בפרידה, רק מראה כמה קל היה לו להתייחס אליה ככה, והציניות שלך אכן מבריקה, אבל עם אנשים צריך להראות גם רוך והבנה לפעמים. לא חושב? לצערי, ברוב המקרים שאני נתקלתי בהם אתה מאוד מאוד צודק. כי אם לא שוברים את ההרגלים התלותיים, אז הבא בתור יהיה מזיק לא פחות. אולי לא אלים מילולית, אז אלים בצורה אחרת, אדם תלותי תמיד יחפש להיות בקשר, וכמה שיותר מהר, פשוט כי הוא צריך שמישהו יגיד לו מה לעשות. אבל לא שייך כאן ביקורת, אלא תמיכה והבנה מאיפה הדברים האלה באים. להזכירך אף אחד מאיתנו לא מושלם, גם לא מדעני הטילים הסובייטיים.

I C E M A N 7

New member
עדיף עדיף

שתעשה כמה שיותר דרמות בגיל שלה. ככה יפחתו הסיכויים שתגיע לפה בעוד 10 שנים ותפתח עוד פוסט שמתחיל ב"יש לי בעל מקסים ואבא מהמם, אבל..". שתהיה כמה שיותר שבעה מדרמות, וכך אולי עוד אח אחד ייגאל מלהיות שק החבטות של עוד אישה משועממת ורעבה לריגושים.

למבולבלת תקראי את מה שchenby כתבה לך 100 פעם!

את בת 23!!!! צעירה לכל הדעות. ובילית שנתיים וחצי מחייך עם חבר מתעלל. אז מה את לוקחת מזה? שקשה לך לישון לבד או בלי הצילצולים שלו? תגידי תודה-רבה, על דף חדש שנפתח! על הזדמנות נפלאה לחיות חיים טובים, גם מהתגובה הצינית של המדען לדעתי את יכולה ללמוד המון! אל תפגעי ממנו כי יש הרבה צדק בדברים שהוא כתב לך. אני לא מבינה למה היית צריכה ללכת להורים שלו, מערכת היחסים שלך היא איתו לא איתם! את לא חייבת להם כלום, שמעתי גם על זוגות נשואים+ שלא רצו להורים להסביר... הטעות הכי גדולה שתעשי עכשיו זה להכנס לזוגיות אחרת כמה שיותר מהר... את ראויה לצל"ש על זה שקמת והלכת. זה צעד נפלא! ואני מקווה שיהיה לך גם את האומץ לנתב את הצעד הזה למקומות הנכונים. לשאול את עצמך את השאלות הנכונות כמו מה גרם לך להשאר בקשר כזה במשך כל כך הרבה זמן? ואיך לא לחזור על הטעות הזו שוב. אני מאוד בעד ללכת לפסיכולוג וטוב שאת עושה את זה, לדעתי לפסיכולוגית שלך מגיע חלק גדול מהקרדיט. תמשיכי בפגישות אתה, כדי שתוכלי לעבוד על התלותיות שלך בקשר. תתחילי לעשות דברים לעצמך, שאינם תלויי קשר. לימודים למשל. את כל כך צעירה, וכל העתיד לפניך. מישהו כתב לסוע לחו"ל, זה באמת רעיון טוב. אני גם הייתי מחליפה מס' סלולרי, שלא יעלה בדעתו להתקשר, או בדעתך לענות... נוסעת לי לחו"ל לתקופה וחוזרת עם ראש אחר. יש הרבה יופי בלהיות עם עצמך, תפרגני לעצמך דברים שלא יכולת לפרגן בקשר כזה. אל תרוצי להורים עכשיו ותשבי אצלם עם קופסא של טישיו עד שיבוא חבר אחר, תשני את החיים שלך, תעשי משהו אחר לגמרי. תבני את עצמך. איזה יופי של תקופה זאת יכולה להיות! לא רגילה לישון לבד? חביבתי בשביל סקס לא צריך לסבול השפלות... את רוצה מישהו שיצלצל לך 100 פעם ביום? (וואלה, אם לי היה בן זוג שמתקשר אלי כל כך הרבה פעמים ביום הייתי נטרפת!!!) את מבינה אחותי, יש לך קטע תלותי, קשה לך מאוד להיות לבד. אז תעבדי על זה, את גם לא חייבת להיות לבד, לכי ללמוד, או לעבוד במקום מעניין, תהיי בין אנשים אבל בצורה בריאה ובונה. גם קשר טוב עם חברות זה בהחלט נחמד, תרחיבי את המעגל החברתי שלך, תמצאי לך חברים שהזוגיות שלהם מתנהלת אחרת, כדי שיהיה לך ממה לראות דוגמא. בהצלחה רבה, עשית את הצעד הכי נכון, ומאחלת לך, למצוא את עצמך, לבנות את עצמך, ורק אחרי זה למצוא בן זוג כדי לבנות איתו קשר בריא ומקסים ואוהב ומפרגן!!

chenby

New member
לדעתי זה נכון שהיא עירבה הורים

כי ברגע שהם מעורבים זו החלטה שאין בה חזור. הם לא ידעו שהוא מתעלל בה לכן הם לא אמרו כלום, עכשיו שהם יודעים, זה לא יקרה יותר. לדעתי זה נכון שהיא שיתפה אותם ולו בשביל התמיכה והעזרה בלעשות את הצעד שאולי היא לא ידעה לעשות אותו לבד וברגע שההורים שלה שם היא מוגנת. לגבי ההורים שלו - עכשיו הם יעזרו לו להוציא מעצמו את האלימות ולעבוד על עצמו. אני מאמינה שהם לא ידעו ועכשיו הם לא יוותרו לו (אני מקווה) לדעתי היא עשתה נכון מאוד. הכי חשוב לדעת שאתה לא לבד במצבים כאלה והורים זה המקום.

למעלה