זהו, השרץ הולך

Liroy25

New member
ועכשיו תורו של לירוי להגיב

ניסוחים חריפים ומילים פלצניות משהו מעולם לא היו התחום החזק שלי. לא ברור לי למה אורי עוזב וממה הוא כל כך נפגע, אבל כן מרגיזה אותי הדרך שבה הוא בחר לעשות את זה! אולי אני לא איש השיחה הכי תרבותי עלי האדמות, אולי אני לא הכי נחמד בעולם, ואני אף מודה ומתוודה שכן, לעיתים יש לא מעט אגרסיות בהודעות שלי. לא תמיד הסכמתי עם אורי על דברים שכתב, כנ"ל לגבי מאי, ICU, גלעד, עודד, לירונר, לאדי ועוד הרבה אנשים. אבל זה לא אומר שדעתם השונה לא גרמה לי לראות צדדים אחרים שאולי לא שמתי לב אליהם, שלא שיניתי את דעתי בעקבות כך. מצטער אורי היקר, אמא תרזה מתה מזמן, כך גם ישו, גנדי והרצל, אז תעשה לי טובה אישית ותוציא את הצלב מהתחת! כי תפקיד הקדוש המעונה מיצה את עצמו מזמן.

EyeSeeYou

New member
אתה לא יכול סתם ככה להרוס

זה שרשור שעוסק באצבעות בתחת לא בצלבים אלאדין..טפל בו

Liroy25

New member
אני אשאר עם הפיסטינג

או שמא זה רק אצבע? טחורים זה כבר ממש לא התחום שלי.

שמנתולה

New member
סליחה

אבל אם הבנתי נכון זה אתם שסובלים פה בחברתנו, לנו אין (ככל הידוע לי) אינטרס להשקיע מכספנו על מנת להפטר מכם.

augustus

New member
מי אלה אתם ומי אלה אנחנו?

אני כותבת כאן יותר ממך

גלעד יא

New member
(לוקח נשימה ארוכה)

וואו. זה הדבר הראשון שיצא לי מהפה. ישבתי ובהיתי מול מה שכתבת, ותאמת לא הבנתי בהתחלה את המשמעות. לקחתי מילון, פירשתי את כל המילים בעלות 18 ההברות שהכנסת שם, ואז קלטתי. אורי, יפה לך. יפה לך שלא איבדת את חוש ההומור והציניות שלך גם ברגע קדושה. קראתי לך מתנשא אז אתה מחזיר בהפוך על הפוך עם מילים בומבסטיות (בומבסטיות = גדולות לאלו מאיתנו עם קשיי ההבנה). חשבתי אולי אני צריך לבקש ממך להשאר. אחרי הכל מה שאני כתבתי לך הוא הקש ששבר את גב הגמל. קראתי לך היסטרי, ציני ומתנשא. את האמת - במה שכתבת היום הוכחת לי שאני צודק לא במאה אחוז, אלא באלף אחוז. זה לא אומר שאני רוצה שתלך, זה אומר שאני אכבד את ההחלטה שלך. לפני שאני אפרד ממך, אני רוצה לתקן אותך. לא אמרתי שדבריך מתנשאים, אלא שנימת דבריך מתנשאת. הייתי מצפה ממך לדעת את ההבדל ולא לנסות לגרום לפרובוקציה (מי יודע מה פירוש המילה?) מיותרת. ועכשיו לפרידה המרגשת - אמרת שדי, אז יאללה ביי.

שוב קראתי את ההודעה של אורי

ושוב התעצבתי. כמה שאני לא מסכים איתו, צריך מישהו שיעביר את המסרים שהוא העביר בצורה כל כך מנומקת מחד ומעצבנת מאידך. אבל הייתי רוצה להתייחס לנקודה אחרת שאורי העלה: "שהקהילה שאני אמור להימנות על חבריה היא סטרייטית לכל דבר". למעט השימוש במונח "סטרייט" ככינוי גנאי, אני דווקא שמח על ההכרה של אורי. הרעיון שקבוצת מיעוט תהיה יותר סובלנית בכלל וכלפי מיעוטים בפרט יפה בתאוריה, אבל מעולם לא עבד פרקטית. מה שמניע את העולם זה לא "אחוות מיעוטים" אלא "אינטרסים משותפים" (אד-הוק, כמובן). אם נתפכח מהפנטזיה האידילית, נוכל לקדם את הקהילה באופן יותר אפקטיבי. ושוב, חבל לי שאורי עזב. אמנם מה שהוא קיבל כאן בשבוע האחרון זה כלום לעומת מה שעשיתי כאן בעבר לטל קר ולאוגוסטוס (והאמת: גם לאורי עצמו), אבל בהחלט זכותו לעזוב. צר לי על תגובות השמחה. צורם לי שאף אחד משלושת מנהלי הפורום לא הגיב עד לרגע זה. צורם לי גם שאחד מהם תרם תרומה שלילית בנידון כשתקף את אורי על שימוש בביטוי שבשום אופן איננו אלים, כשמסביב האלימות חגגה באופן בוטה הרבה יותר.

עודד א

New member
אני מייחל לרגע בו

תהיה לך הודעה אחת ללא ביקורת על הנהלת הפורום כולה, או על מנהל אחד באופן ספציפי(שאת שמו נשמור במערכת...). צר לי על שאתה ממשיך לתת הוראות והטפות ללא הפסק ובוחר לראות את השלילי בכל סיטואציה נתונה. אם לצטט את דבריך: "מסביב האלימות חגגה באופן בוטה הרבה יותר". אלאדין - לא מסביב. במראה שמולך.

לא ראוי לתגובה

אבל בכל זאת (חה!) אכן תגובה עניינית כתבת (נא לקרוא בפונט אירוני), ותגובתי העניינית מעט יותר להלן: 1. מצטער שאני רואה את השלילי בסיטואציה זו. נכון: צריך לראות את הצד החיובי: נפטרנו סוף סוף מאורי גינת. מסיבת ריקודים אצל עודד א. בסלון! 2. כשתתבגר, תלמד לקבל ביקורת. אני מקווה. אם הייתי רוצה להטיף הייתי כבר מזמן כותב משהו על זה שניהול פורום זה לא לעשות תורנות שבועית בין שני המנהלים מי נכנס פעמם ביומים לפורום כדי לשרשר הודעות ל"לוח מודעות" ולמחוק הודעות של ברונלה האסתטי 3. במראה שלי אני רואה רק גבר צעיר, שרירי, שזוף ובלונדיני. חבל שמספר אנשים כאן רואים אלימות רק כשהיא באה מאנשים "מהצד השני". אני לא אבזבז את זמני בלחפש לינקים של כל ההודעות שלא גונו ולא נמחקו רק כיוון שתאמו את דעות המנהלים (או שהיה בילבול בתורנות באותו שבוע ואף אחד מהם לא טרח להיכנס לפורום) 4. בניגוד לאורי, אני לא בורח. רוצה? תחסום אותי.

עודד א

New member
ובכל זאת...

1. תתפלא, אבל אני מאוד לא מעוניין שתברח. גם אם סגנוני אינו זהה לסגנונך, אני כן מאמין שאתה תורם לפורום. חסימה ? מעולם לא חסמתי גולש עקב אי הסכמתי עם סגנונו ואני לא מתכוון להתחיל בזה. 2. יקירי, בוא לא נבחן את בגרותו של מי מאיתנו, אוקיי? יש לך את הזכות המלאה לבקר אותי ואת מי שתרצה. אני, מצידי, לא חייב להסכים (או שלדעתך חוסר הסכמה איתך= ל
). לעצם העניין, הרי לך ביקורת שלוחת רסן וכלל לא מבוססת. מנהלי הפורום לא מנהלים "תורנות" ביניהם. באופן אישי, אני משקיע שעות רבות ביום ובלילה על הפורום (ומי שמכיר אותי אישית יודע). אני לא מצפה לפרסים או למחיאות כפיים, אך גם לא להטחת האשמות נטולות כל יסוד. גם לזה יש גבול ! 3. ולמען הסר ספק - אני לא רואה שום דבר חיובי בעזיבתו של אורי את הפורום.להיפך. חבל לי על כל גולש, שמוצא שאינו מתאים לפורום או שהפורום אינו מתאים לו. עם זאת, אני מכבד את החלטתו של אורי, כאדם בוגר, ומקווה שבעתיד ישוב לבקר ולהשתתף כאן (אני מקווה שמפוייס יותר). אז אלאדין, יקירי, צר לי לאכזב אותך, אבל מסיבת הריקודים בסלון ביתי לא תתקיים.

EyeSeeYou

New member
אני דווקא מוכן לארח

יש לי פררו רושה...ממש כמו במסיבות של השגריר...

למעלה