זהו ...אני קופץ למים....

*יערית

New member
עוזבת וגם מסיימת ....

את הדיון הזה להפעם...אני מצטערת שאני גרועה ממש גרועה בלהביע את עצמי בכתב... אני לא מתנשאת{אולי משוויצה מעט ומותר לי...הרי זה הרבה מעבר למילים} מה שחשוב הוא כמו שציינתי בכמה וכמה הודעות שלי שכל אחד הולך בדרך בה הוא מאמין ולא רק "רוצה" להאמין. ערב מצויין לכולם.

באסטה באסטה

זה מה שאני לומדת מהטלנובלות הספרדיות תרגענה בננות כולנו לפעמים לא מובנים בכתיבה

maof

New member
אני עם יערית../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

לכל הוויכוח הזה נשכחה אולי מילה אחת........ עם .....הזוגיות,החברות,והאינטמיות,........ איפה נעלמה ......המשפחתיות?????????? כל אחד עושה את הדבר שמתאים עבורו ומאמין בדרך שלו..... זה לא אומר שדעתו של האחר פסולה.....או סוג ב' אבל זכותו של אדם להשוויץ עם מה שיש לו...... בגלל הסיבה היחידה שהוא שלם עם החלטה לו ועם הדרך שהוא הולך בה מעוף

אוקי

אתה צודק בדבר אחד בזוגיות בשני בתים אין משפחתיות לשמה זו זוגיות נטו ובנוגע לשוויץ? לי אישית יש בעיה עם שוויץ
צניעות היא דבר שמדבר אלי הרבה יותר

מסובך? סתם בן אדם נורמלי...

אז קודם כל דנדי....ברוך הבא ... כאן תוכל לראות את הסיבוכים של כולנו...ולגלות שאתה לא לבד בסיבוך.. או לחילופין שאתה פשוט נורמלי בתחושות שלך. גירושין זה לא דבר פשוט. פרידה, ממסגרת, מאהבה, ממשפחה...על כל המשתמע מכך זה אפילו מסובך. תיארת סיטואציה לא פשוטה של קשר מתמשך עם אישה שעוד לא עזבה את ביתה, אישה שעוד לא נפרדה, מן הסתם קשר לכאן ועכשיו, שבטח תרם לך רבות,יחד עם הקושי הכרוך בכך. התחלת בטיפול...שזה צעד מבורך להכיר את עצמך להכיר את הצעדים שאתה צועד רק לטוב אתה צועד אז....שתהיה לך דרך מהנה, ו.....אנחנו כאן כדי להשתתף בהתרגשות, לחבק בכאב... ולהקשיב כשצריך... יעל

קופץ למיים?

מי בן הזוג שלך? מי בודק לך שהציוד תקין, שהמיכל פתוח, שהווסת עובד. מי מזהיר אותך... שם בעומק שצריך לעצור, להתאזן. מי חולק איתך את המראות, ואת החויות. ההבדל הזה... בין לצלול בקבוצה בעקבות המדריך, לצלול להשגת מטרות, ולצלול עם בן זוג. מזכיר לי שגם אני שכחתי איך צוללים עם בן זוג....

angel151

New member
זה ממש לא יפה !

החלטתי להגיב עכשיו לדבריך דנדי! אני ככותבת נטרלית כתבתי את דעתי לצערי כתבת לי מסר כביכול שכל מה שקרה זה בגלל מה שאמרתי לחברתך.. אנני מכירה ומעולם לא הכרתי ולא יודעת כללל מי זאת חברתך אני בכלל מאיזור המרכז ,ומדוע כתבת ששונאים אותי בפורומים?? על מה ולמה? אתה בכלל לא בודק את הדברים לפני כן ?? אני בכלל לא מכירה אותך מעולם לא פגשתי אותך , בחיים שלי לא הייתי אפילו במפגש אחד ,מעולם לא שוחחתי אפילו בטלפון אם אף אדם כאן .. אני הגעתי לפורום הנ"ל בכלל ממקום אחר שהייתי שם ששם יש חבורה סגורה ובכלל המקום שם לא התאים לי. מקווה שתתנצל ותסביר אותי את עצמך.. אולי??

למעלה